Poliicja kaznila 10 osoba na području Bijeljine

Deset lica sankcionisano na području Policijske uprave Bijeljina zbog nepoštovanja naloženih mjera.

Vijesti 30.03.2020 | 13:57
Poliicja kaznila 10 osoba na području Bijeljine

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina na području teritorije koju operativno pokrivaju, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica, kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova, u protekla 24 časa sankcionisali su ukupno 10 građana. 

Od ukupnog broja, sedam  lica je sankcionisano zbog nepoštovanja policijskog časa, dva lica starosti preko 65 godina života koja su prekršila zabranu kretanja, dok jedno lice nije poštovalo izrečenu mjeru kućne izolacije.

Naime, 29.03.2020. godine oko 15,20 časova policijski službenici Policijske stanice Lopare na javnom mjestu u mjestu Кoraj opština Lopare, zatekli su lice M.H. državljanin Holandije, koji nije poštovao mjeru kućne izolacije. Lice M.H. je prekršajno sankcionisano. O svemu je obavješten nadležni Dom zdravlja, kao i Štab za vanredne situacije opštine Lopare radi preduzimanja daljih mjera prema navedenom licu. 

Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ i „COVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

(BN)

(Foro: Info BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Uhh

30.03.2020 12:16

Sto kaznjavate stare zdrave ljude? Jadni moraju na njivu,od cega ce da zive? Jel od 250km. Ili cak ni to nemaju.

ODGOVORITE
Name

Galeb

31.03.2020 00:39

Kakva policija ako je policija vec bi uhapsili Micica to su samo kriminalci I kriminalni snobovi Ronhila I ronhilovaca

ODGOVORITE