Poznati detalji tragične nesreće kod Trebinja

Trebinjka Dajana Cerovina (31) smrtno je stradala u ponedeljak naveče, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Obodina, kod Trebinja, na regionalnom putu PI-6140.

Republika Srpska 24.03.2020 | 18:32
Poznati detalji tragične  nesreće kod Trebinja

Djevojka je upravljala automobilom pežo i u trenutku nesreće u vozilu je bila sama.

Iako je trebinjskoj policiji slučaj prijavljen tek u 22 časa, pretpostavlja se da je nesrećna djevojka nastradala mnogo ranije, prije policijskog časa, ali niko nije prolazio ovim dijelom regionalnog puta, koji je slabo frekventan otkako je u blizini izgrađena nova dionica magistralnog puta prema Herceg Novom.

Nesrećna djevojka je, kako nezvanično saznajemo, izgubila kontrolu nad vozilom i njime udarila u nešto ili sletjela s puta upravo na mjestu vozača, dok su kod zadnjeg desnog sjedišta samo ogrebana vrata, a lijeva strana automobila ostala je neoštećena.

U mjestu Varina Gruda, gdje je Dajana živjela sa roditeljima, mještani su zanijemili od bola, jer su, kako kažu, Cerovine uzorna i fina porodica, koju je ratni vihor donio u Trebinje i ovdje su sagradili kuću.

Dajana je, kako saznajemo od njenih poznanika, rođena sestra pjevačice Verene Cerovine, koja se sa dječjih festivala iz Trebinja otisnula u pjevačke vode, dok je Dajana studirala engleski jezik, a osim sestre, ima još i brata.

Dajana je, prema priči poznanika, poginula na peti rođendan svoga sestrića, čijem se rođenju, prije pet godina, i statusom na svom Facebook profilu jako obradovala.

To je još više ražalostilo sve one koji poznaju tu porodicu zbog tako velike tragedije koji su doživjeli.

Dajana će biti sahranjena 25. marta na groblju Nedavić-Kalinovik, odakle potiču Cerovine, a na ovom groblju će, prema objavi porodice, primati i saučešće na dan sahrane.

U Policijskoj upravi Trebinje, gdje je potvrđena ova nesreća, podsjećaju da su u 2020. godini u saobraćajnim nezgodama smrtno stradala dva lica na području koje operativno pokriva Policijska uprava Trebinje.

(NN/SB)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Saučešće porodici

24.03.2020 18:07

Neka joj bog podari vjecni mir.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

24.03.2020 19:10

Tuga velika,mladi život je izgubljen! Neka joj bude laka crna zemlja! Saučešće porodici i neka nađu utjehu u tome da je na nekom boljem mestu sada.

Name

Ja

24.03.2020 20:24

Laka ti zemlja bila.

ODGOVORITE