Dnevnik 2 29.02.2020.

Republika Srpska 29.02.2020 | 18:15
Dnevnik 2 29.02.2020.

- Poslije oslobađajućih presuda Osnovng suda u Banjaluci, članovi grupe "Pravda za Davida" najavljuju prijave  protiv policajaca. 

- I dalje se ne zna tačan broj građana koji će ostati bez zdravstvenog osiguranja u Republici Srpskoj. Fond će produžiti rok za prijavu.

- Da li će novi Zakon o inspekcijama spriječiti sivu ekonomiju u Republici Srpskoj?

- Zbog gubitka zemljišta u centru Banjaluke vrijednog desetine miliona maraka, opozicija traži vanrednu sjednicu skupštine grada.

- U Podgorici danas velika Svetosimeonovska litija! 

BN TV 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pepa Bakljajic

29.02.2020 17:48

Siva ekonomija je jedina ekonomija koju imamo - zasto da je zaustavljamo?

ODGOVORITE
Name

Sokrat

29.02.2020 17:52

Nama treba Meritokratija: vodstvo, teoretski zasnovano na zaslugama, talentu, veštini, inteligenciji i drugim relevantnim veštinama, pre nego na nasledu (aristokratija), bogatstvu (plutokratija) ili volji vecine (demokratija). Inace dalje srljamo u propast! Kakav Dodik i SNSD - to je najgori drustveni sljam pokupljen neposredno nakon okoncanja rata!

ODGOVORITE
Name

Mirkan

29.02.2020 17:58

Bez zdravstvenog osiguranja, do daljeg će ostati i mnogi građani koji ispunjavaju neki od poredviđenih uslova, jer od silnih gužvi, barem je tako u Banja Luci, ne mogu doći na red na šalterima.Problem ovih dana imaju i građani koji su zdravstveno osigurani jer zbog gužve ne mogu da ovjere zdravstvene knjižice,pa će u slučaju da moraju kod ljekara ili u apoteku morati, ni krivi ni dužni, da plate punu cijenu usluge ili lijeka.Kao i obično, sve se lomi preko leđa nedužnih građana.

ODGOVORITE