Gradiška: Uhapšen pijani vozač bez vozačke dozvole

Policijski službenici Policijske stanice Srbac sinoć oko 22:15 minuta u mjestu Sitneši lišili su slobode lice M.B. iz istog sela zbog upravljanja neregistrovanim putničkim automobilom „VW-19E“, bez vozačke dozvole i u pripitom stanju.  

Republika Srpska 25.02.2020 | 13:17
Gradiška: Uhapšen pijani vozač bez vozačke dozvole

Alkotestom je utvrđeno da je M. B. imao čak 3,15 promila alkohola u organizmu. 

Zbog počinjenih težih prekršaja u oblasti bezbjednosti saobraćaja, pijani vozač je priveden, a automobil privremeno oduzet.

Kako je navedeno u današnjem saopštenju za javnost iz Policijske uprave Gradiška, radi se o licu višestrukom povratniku u izvršenju prekršaja koje ima i veći iznos neplaćenih novčanih kazni.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje M. B. pušten na slobodu, a Osnovnom sudu, odjeljenju za prekršaje Gradiška biće protiv njega podnesen zahtjev za pokretanje prekršajne prijave.

Iz ove uprave upozoravaju učesnike u saobraćaju da će nastaviti pojačane aktivnosti na kontroli, kako brzine, tako i tehničke ispravnosti motornih vozila.

(BN/S. K.)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Skeptik

25.02.2020 16:03

Pripitom (?!) stanju... A imao je 3.2 promila...Bio je p'jan ko letva!

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

25.02.2020 18:17

Da je imao vozacku bilo bi sve ok.

Name

Дрекавац

26.02.2020 19:56

Друштвено допуштено и пожељно понашање. Такве домаћине на слободу, па гањајте ко ће засадити неколико конопљи. Од алкохола нема погубније ствари, али сви ћуте и гледају да се то заташкава.

ODGOVORITE