„Skarlet lejdi“- luksuzni kruzer samo za odrasle!

Britanski milijarder Ričard Branson predstavio je novi luksuzni kruzer kojim će moći da krstare samo stariji od 18 godina.

Zanimljivosti 23.02.2020 | 17:19
„Skarlet lejdi“- luksuzni kruzer samo za odrasle!

Brensonov kruzer, Skarlet lejdi, koji se još nalazi u pristaništu u Doveru, u Engleskoj, predstavljen je u petak. Britanski milijarder veruje da će svojim modernim dizajnom i pravilom da se mogu ukrcati samo odrasle osobe kruzer privući veliko interesovanje.

Skarlet lejdi će se na plovidbu otisnuti u aprilu. Baza će joj biti u Majamiju, a uglavnom će nuditi krstarenje Karibima.

„Zaista je posebna. Sarađivali smo sa vodećim svetskim dizajnerima, umetnicima i arhitektama kako bismo putnicima ponudili sasvim novo iskustvo“, napominje Branson na promociji novog kruzera.

Ciljna grupa su mu odrasli, ali mlađi odrasli ljudi kojima želi da ponudi usluge koje nisu dostupne na mnogim drugim sličnim plovilima.

Kruzer ima 78 luksuznih rok-star apartmana među kojima je 15 mega rok-star, a koji su opet podeljeni na masiv, feb, poš i gordžus apartmane. Cene se kreću od oko 19.000 dolara po apartmanu, a najjeftinije kabine koštaju 1.600 dolara. U ponudi su trodnevna i četvorodnevna krstarenja.

Skarlet lejdi je prvi od tri planirana kruzera kompanije „Virdžin vojadžers“, osnovane krajem 2014. godine, a koja je deo Bransonovog carstva.

Drugi kruzer će biti operativan 2021, a treći 2022. godine. Kruzer Skarlet lejdi je težak 60.000 tona, proizvela ga je kompanija "Fincantieri", dug je 278 i širok 38 metara i ima 1.430 kabina. Može primiti više od 2.770 putnika i 1.160 članova posade.

Na promociji je posebno naglašeno da će na kruzeru biti zabranjeno korišćenje jednokratne plastike.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar