Državljanin BiH uhapšen zbog smrti djevojke u Zagrebu

Radoje R., 30-godišnji državljanin BiH s prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot.

Region 17.02.2020 | 09:38
Državljanin BiH uhapšen zbog smrti djevojke u Zagrebu

Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih.

No, tu leži prva nepoznanica u ovom slučaju. Naime, nije jasno koja je uloga 30-godišnjaka u cijeloj priči. On je, naime, negirao da ju je ubio. Policiji je kazao kako je sa djevojkom bio u stanu u petak naveče. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, djevojka je već bila mrtva.

Druga nepoznanica je uzrok smrti. Još nije jasno kako je točno maloljetna djevojka umrla. Nalazi bi trebali utvrditi je li djevojka bila pod utjecajem opijata.

No, možda i najveća nepoznanica je kako se tijelo djevojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojoj je Radoje R. u petak naveče boravio sa djevojkom.

Djevojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici. Umrla je u stanu u Šenovoj. Zasad nije jasno kako je i kad točno tijelo preneseno te je li muškarac imao pomagača s obzirom na to da nije lako prenijeti tijelo umotano u tepih.

(Index.hr) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jebem li vam m....

17.02.2020 13:21

Prokleti narkotici.... I dileri

ODGOVORITE
Name

Jebem vam sve...

17.02.2020 17:58

Sta radi drzava i policija?

ODGOVORITE