Nekada su bili u sukobu a sada je Popović zove u žiri Zvezda Granda!

Slađana Milošević mogla bi da se nađe u žiriju "Zvezda Granda", kako je istakao Saša Popović.

Zabava 21.01.2020 | 22:22
Nekada su bili u sukobu a sada je Popović zove u žiri Zvezda Granda!

Naime, direktoru "Grand" produkcije je privukla pažnju jedna izjava slavne rokerke.

"Da pop i rok muzika imaju jednog Sašu Popovića - gde bi im kraj bio", izjavila je Slađana nedavno za domaće medije.

Pričajući o angažmanu njenog kolege Đorđa Davida u ovom muzičkom talent šou-programu, Saša se osvrnuo na ovu izjavu Miloševićeve i istakao da bi mogao da je zamisli kao člana žirija.

"Slađana je super. Ona je top. To šta je ona pričala za "Grand", da li pozitivno ili negativno, nebitno je. Ona je obeležila jedno vreme, osamdesete godine prošlog veka, posebno njihov kraj. Mislim da bi ona čak bila dobra za žiri "Zvezda Granda", poručio je Popović.

Podsetimo, Miloševićeva i Popović su se sukobili u emisiji  "Da, Možda, Ne" davne 2010. godine kada je tema bila Evrovizija. Te godine je Srbiju predstavljao Milan Stanković, iza kojeg je stajao Saša Popovići i Grand produkcija. Nakon verbalnog okršaja, Saša je ponudio Slađani da donese demo-snimak sa pesmama da ih presluša i ukoliko je kvalitetan, da ga objavi. Ova ponuda je usledila pošto je rok pevačica optužila Popovića da je uzurpirao medijski prostor kada je muzika u pitanju, i da ona godinama nema priliku da svoj novi muzički projekat približi publici.

Izvor: Kurir.rs Foto: Printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar