Marija Šerifović mami Verici sprema poklon od pola milona evra!

Kako bi izrazila zahvalnost majci Verici Šerifović za sve što je za nju učinila od kada ju je rodila, Marija je rešila da joj kupi stan u Beogradu na vodi.

Zabava 30.12.2019 | 19:19
Marija Šerifović mami Verici sprema poklon od pola milona evra!

Pevačica već pregovara sa agentima nekretnine, a šuška se da je reč o četvorosobnom stanu s pogledom na reke koji košta oko pola miliona evra.

- Marija je svesna da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje - objašnjava izvor i nastavlja:

- Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lepo detinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac. Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je usreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: "Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala" - završava izvor.

Izvor: Alo.rs  Foto: Dejan Briza

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jana

30.12.2019 18:31

Boze sta je ovo

ODGOVORITE
Name

Re

03.01.2020 17:34

Kako mislis sta je ovo ???