Čelinac: Ovo je užas, pedofila kazniti

Osumnjičeni pedofil Stojan B. (29) uhapšen je zbog obljube trinaestogodišnje djevojčice, a portal Srpskainfo saznaje da se stravičan slučaj dogodio na području Čelinca.

Republika Srpska 29.12.2019 | 16:35
Čelinac: Ovo je užas, pedofila kazniti

"Ovo je užas i ukoliko se utvrdi odgovornost tog mladića treba kazniti najstrožije", izjavio je šokirani mještanin Čelinca, malog mjesta nadomak Banjaluke.

Čelinčani nisu sakrivali ogorčenje zbog onoga što se dogodilo u njihovom mjestu.

"Ovo je još jedan dokaz da je svijet otišao dođavola", riječi su starijeg mještanina koji je želio ostati anoniman.

Stojana B. uhapsili su pripadnici Policijske stanice Čelinac nakon što im je prošle sedmice prijavljen slučaj polnog zlostavljanja djevojčice, te je utvrđeno da postoji dovoljno dokaza za osnovanu sumnju.

Stojan B. je nakon kriminalističke obrade saslušan i u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, a nadležni tužilac zatražio je određivanje jednomesečnog pritvora za osumnjičenog zbog opasnosti da će uticati na svjedoke, te sakriti ili uništiti dokaze bitne za budući krivični postupak.

(Srpska info)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jesenjin

29.12.2019 18:33

Bas me cudi da su ga zatvoriliposle tolike silne obrade,pa stace sa kupljenim diplomama se tako i radi,mogao je on za sedam dana pola Celinca da siluje,dok ovi to utvrde.Jadno djete,jadna sva nasa djeca i ovaj narod sa vama.I sa Hitlerom bi nam bilo bolje.Zadnji voz za odlazak odavde,ovde vise nema nista.

ODGOVORITE
Name

Re Jesenjin

30.12.2019 06:35

Ja mislim da bi tebi nije jasno šta si htio napisati. Ajd' sad ispočetka.

Name

Re Re Jesenjin

30.12.2019 08:29

Sasvim jasan i korektan komentar a druga je stvar sto ti neznas citati.Mozda te vredja istina komentara jer se verovatno radi o nekom pedofilu iz tvog srodstva.

Name

Rerere jesenjin

30.12.2019 15:29

Kakve veze ima diploma i čija da hapšenjem. Taj lik mi nije ni blizu ali to nije ni važno. Zato što je neko izvršio obljubu, ne silovanje nad djetetom i uhapšen pa još mu određen pritvor je razlog za odlazak iz zemlje u pravu si očigledno ja ništa ne razumijem, a vi visoko inteligentni pljuvači po svemu i svačemu i bolje da idete.