Šarović: SNP da bude predvodnik snažne Srbije

"Uvjeren sam da će lider Srpske narodne partije Nenad Popović biti predvodnik vizije napredne, ekonomski snažne i politički jake Republike Srbije", istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović koji je danas prisustvovao kongresu SNP-a.

Republika Srpska 08.12.2019 | 15:39
Šarović: SNP da bude predvodnik snažne Srbije
Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović ističe da je Nenad Popović dugogodišnji saradnik i prijatelj SDS-a i da mu je čast što je pozvan na kongres Srpske narodne partije. 

"Želim im uspjeh u njihovom radu da budu još prisutniji i snažniji na političkom nebu Srbije. Kao što je Srpska demokratska stranka ostvarila svoju viziju i zajedno sa narodom predvodila narod u stvaranju Republike Srpske, tako vjerujem da će i Nenad Popović biti predvodnik vizije jedne moderne, napredne, ekonomski snažne, demokratske i politički jake Republike Srbije. Uvjeren sam da će se ta vizija ostvariti. Snažno podržavam Nenada Popovića u njegovom radu i želim mu uspjeh", istakao je Šarović.

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović, danas je izabran za lidera ove stranke na Drugoj Skupštini Srpske narodne partije, na kojoj je delegatskim glasanjem izabrano i 40 članova Glavnog odbora narodnjaka.  



Na izbornoj Skupštini Srpske narodne partije održanoj u Centru Sava, Popović je poručio da su osnovne ideološke vrednosti narodnjaka sloboda i nezavisnost srpske države, jake i nezavisne institucije, slobodni mediji, svojina i ljudska prava, poštovanje Srpske pravoslavne crkve, odbrana i očuvanje tradicionalne porodice, kao i čuvanje i negovanje srpskog jezika.

Popović je, obraćajući se prisutnima, istakao da "nema odbrane srpskih nacionalnih interesa i jake Srbije, bez jake ekonomije".

- Zato je podjednako važno da razvijamo Srbiju kao zemlju znanja i inovacija i promovišemo naš najvažniji resurs, a to su mladi i obrazovani inženjeri, koji svakodnevno dokazuju da je Srbija zemlja velikih mogućnosti i potencijala da bude uspešna, moderna, visoko razvijena i bogata - rekao je Popović.

(BN/Informer)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

realno

08.12.2019 14:44

Svi Balkanski politicari nisu dorasli gospodinu Vucicu ni do koljena

ODGOVORITE
Name

cuz

08.12.2019 15:08

Jest.vrijedan je ko stotinu drugih.

Name

MGRAD

08.12.2019 15:07

Trenutno jaceg u Srbij nema od Vucica.on je veliki tata i digao je Srbiju iz mrtvih

ODGOVORITE
Name

Ćorak

08.12.2019 15:12

Ovaj je ministar bez portfelja u vladi Srbije. Vučićev čovjek i ova stranka se osniva jer su sledeće godine parlamentarni izbori u Srbiji.

ODGOVORITE
Name

Greška

08.12.2019 16:11

On je ministar inovacija i tehnološko razvoja. Stranka je osnovana ima više od 6 godina kada je on napustio DSS.

Name

Zika

08.12.2019 16:36

Pa bolan bio gledaj da ovdje kod nas bude bolje mani se Srbije

ODGOVORITE
Name

XXL

08.12.2019 17:06

Neka nama jake Srbije neka to je kao da imas stariju sestru ili brata nije ti ali bi sve dao za tebe!

Name

Miso

09.12.2019 06:43

Gradjane zanima da bolje zive, jer ako tako ne bude, nece ih uskoro ni biti ovdje.Pustite se ljudi bajki, svako gleda svog posla, u se i svoje kljuse, stalno sanjamo o nekoj pomoci i necijoj naklonosti...

ODGOVORITE
Name

GP

09.12.2019 08:56

Ma hajde stvarno?!!!!

ODGOVORITE