Veljko i Bogdana "dobri" više od 100.000 evra?

Na svadbi je bilo oko pet stotina zvanica, a mahom su svi doneli bele koverte.

Zabava 26.11.2019 | 09:40
Veljko i Bogdana "dobri"  više od 100.000 evra?
Svadba koja je obeležila prethodni vikend, ali slobodno možemo reći mesec i godinu je svadba sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić, od juče gospođe Ražnatović. Mnogi ovu svadbu nazivaju "svadbom decenije".

Mladenci su ispoštovali skoro sve svadbene običaje, ali su dodali i neke običaje sa Kipra, s obzirom da je Bogdanu i Veljka venčao kum Grk, koji je pred polazak po mladu obavio kompletno spremanje mladoženje, kako običaji nalažu. Tako su Veljka pre venčanja brijali, oblačili, obuvali, parfemisali...



Ono što su gosti zasigurno ispoštovali je dres kod koji je damama nalagao da ne mogu biti u kratkim suknjama, a na žurku su mahom svi došli sa poklonima u belim kovertama.

Kako priča izvor blizak maldencima, mladi bračni par Ražnatovića dobio je više od 100.000 evra.

- Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cveće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 evra i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac - kaže izvor blizak Ražnatovićima.



Nije samo ovu priču potvrdio izvor, već i same zvanice, koje su nam na pitanje o poklonu odgovarali samo jednom rečju - koverta.

- Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni - rekao nam je pevač Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević obrazloženje zašto koverta imala interesantniji odgovor: "Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvek najbolje znamo šta ćemo".

Ni druge zvanice nisu razmišljale kada je poklon u pitanju. Pevač Saša Matić poklon je prepustio svojoj supruzi, koja se ipak odlučila za belu kovertu.

- Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem - rekao nam je Matić.

ako da, ako zaključimo da je na svadbi bilo oko 500 zvanica, mladenci su zaista noćas imali pune ruke posla otvarajući koverte.

Podsetimo, Veljko i Bogdana sklopili su u nedelju, 24. novembra, i crkveni i građanski brak. U 16:30 časova venčali su se u kripti Hrama Svetog Save, a u 19 časova obavljeno je građansko venčanje u elitnom hotelu u Novom Beogradu, gde je upriličeno slavlje.

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Malo

26.11.2019 11:54

Pa malo su dobili, 500 ljudi koji imaju dosta love trebalo je da daju bar jos dva puta vise

ODGOVORITE
Name

Sa

26.11.2019 14:22

srecom mladenci.