Tuča u Banjaluci, jedno lice teže povrijeđeno

U ugostiteljskom objektu u banjalučkoj ulici Ada bb došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom više lice u kojoj je jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede, a jedno lakše, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Republika Srpska 16.11.2019 | 11:54
Tuča u Banjaluci, jedno lice teže povrijeđeno
"Na licu mjesta utvrđeno je da su u fizičkom obračunu učestvovala lica čiji su inicijali I.Č. i D.B, koja su zatečena na mjestu događaja, kao i lice M.E sa više nepoznatih lica", navodi se u saopštenju i dodaje je Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno da je do navedenog događaja došlo juče u 3.10 časova.

Iz ove uprave navode da je licima I.Č i D.B. ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te da je lice I.Č zadobilo teške tjelesne povrede, dok su licu D.B. konstatovane lakše povrede.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere i radnje s ciljem pronalaska drugih učesnika ovog događaja", dodaje se u saopštenju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima teška tjelesna povreda i učestvovanje u tuči.

"O svemu je i obaviještena i Кomunalna policija Banjaluka", navodi se u saaopštenju.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ISTINA

16.11.2019 12:25

NIJE TO U BANJALUCI. BANJALUKA JE BEZBJEDAN GRAD. PITAJTE LUKACA.

ODGOVORITE
Name

BL

16.11.2019 12:57

Svaka tuca, tu je lice sa inicijalima M.E. ? Ko je taj ?

Name

Noćna ptica

16.11.2019 12:49

Sve je više izgubilo razum, političari bahati i osioni pohlepnici, omladina s puno poroka, tuku se kao divljaci, Bože sačuvaj nas od loših spodoba navedenih ranije, ovo su dobra vremena za rđava čovjeka.

ODGOVORITE
Name

Majka

16.11.2019 19:59

Žalosno .

ODGOVORITE
Name

Banjaluka 100%

16.11.2020 01:22

Jeste,mozda i imaju većinu,al je gradonačelnik taj koji sve potpisuje i odobrava a i gradonačelnik moze raspustiti skupštinu i tek će onda da crveni izgube,i ovako su imali sreće sto su uplašili ljude u BL i nije opet mnogo izaslo na gladanje da je izaslo 60-65% ovih crveni i od Gice Stevandića nebi bilo ni u priči,sad je narod slobodan i izaći će nas i 80%

ODGOVORITE