Napao ženu, pa opljačkao pred djetetom u BL

Razbojnik sa crnom kapuljačom i duksericom napao je ženu i dijete u neposrednoj blizini sjedišta MUP Republike Srpske, saznaje Srpskainfo.

Republika Srpska 11.11.2019 | 20:32
Napao ženu, pa opljačkao pred djetetom u BL
Napad se dogodio u subotu oko 15 sati, a policija još nije utvrdila identitet osumnjičenog.

Izvor iz vrha Policijske uprave Banjaluka objasnio je da je razbojnik najvjerovatnije pratio žrtvu koja je čekala dijete.

– U neposrednoj blizini mjesta napada su sjedište MUP Republike Srpske i zgrada Osnovne škole “Branko Radičević”. Razbojniku očigledno nije predstavljalo problem što je u blizini sjedište MUP – izjavio je izvor Srpskainfo. 

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je vrebao žrtvu iz mraka, a kada se uvjerio da je teren “čist” prišao je nesrećnoj ženi, koja je bila sa djetetom.

– Šokirana žena nije imala izbora. Razbojnik je zaprijetio nožem, i to dok je njeno dijete stajalo pored nje – objasnio je izvor iz istrage.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

borac

11.11.2019 20:54

Naći klošara što prije

ODGOVORITE
Name

Da...

12.11.2019 07:32

Da se želi naći.Našli bih.takvih su na svakom koraku.za mnoge se zna.i nikom ništa za taškano .prićutise.s,takvim se pije .da se radi po zakonu.uhapšen bi bio istog momenta...žalosno šta nam i djeca moraju da prežive...

Name

Ovo

12.11.2019 06:33

je samo pocetak jer zakon postoji samo zbog postenog naroda!

ODGOVORITE
Name

Skeptik

12.11.2019 11:57

Najsigurnije je praviti krivična djela pred nosom policije. Recimo, Milan Vukelić je raznesen eksplozivom pred samom kapijom zgrade MUPa...

ODGOVORITE