Održan pomen ubijenom Slaviši Kruniću

U Glamočanima kod Banjaluke  održan je polugodišnji pomen ubijenom vlasniku Sektor sekjuritija Slaviši Kruniću. Istraga o ubistvu još uvijek traje, dok je motiv ubistva nepoznat.

Republika Srpska 19.10.2019 | 16:25
Održan pomen ubijenom Slaviši Kruniću
Porodica, prijatelji i saradnici zapalili su svijeće na grobu Slaviše Krunića, čime su obilježili 6 mjeseci od njegovog ubistva. Slavišin otac Drago Krunić kaže da nema primjedbu na ljude koji vode dosadašnji tok istrage ali i da zna koliko će biti teško doći do prave istine.

Još uvijek,ističe, njemu i njegovoj porodici niko od nadležnih nije saopštio dokle se stiglo sa istragom.  

 „Meni je dugo 6 mjeseci ali vjerovatno se tu radi kako bi trebalo pa možda to za službu nije malo ali ja kažem ne mogu još nikoga okriviti niti mogu nešto napamet pričati. Sve su informacije na tome da se radi na tome  vodi se računa i poznavajući neke stvari u životu mislim da će to inače ići sporo“, kaže Drago Krunić, otac ubijenog Krunića.  

Komšije i prijatelji porodice Krunić došli su da odaju počast ubijenom Slaviši Kruniću. Još uvijek sa nevjericom pričaju o svemu što se dogodilo i nadaju se da će istina o ubistvu uskoro izaći na vidjelo. 

Slavišu kao prijatelja i porodicu dugo poznajem jedna predivna porodica gdje ne prihvatam ni dan danas da ga nema. 

Ovo nije stvarno u redu takvog momka i da se ćuti i da  nema ništa daj bože da se otkrije nalogodavac ali ja se uzdam u boga da će bog kazniti i sve te koji su i nalogodavci i ubice božija kazna je najveća kazna.   

Istraga i dalje tapka i mislim da bi roditelji njegovi kad bi znali bar ko je to uradio bar malo oduška dobili iako do groba ne mogu odahnuti. 

Slaviša Krunić ubijen je 22.aprila u sačekuši kod svoje vikendice u Glamočanima, nedaleko od Laktaša. Tom prilikom ubijen je i radnik njegovog obezbjeđenja Žarko Pavlović, a ranjen vozač Goran Ilić.

Tada je ubijen i jedan od napadača, Željko Kovačević, dok se drugi napadač Benedi Đukanović, za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica, u junu ove godine predao policiji i nalazi se u pritvoru.BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mika

19.10.2019 16:31

Neće se nikada otkriti nalogodavci jer isti su i vlast.

ODGOVORITE
Name

Manjaca

19.10.2019 16:52

Jedina firma cije kamere nije ubica lukač i dodik kontrolisali.

ODGOVORITE
Name

Borac

19.10.2019 17:03

Sve je jasno,i ludom, fasisticka vlast sa SNSD,vode istragu oni koji su ucestvovali u ubistvu, kamere su snimile ubice Davida,i MUP sam se odao na konferenciji,i opet nikom nista,prave spomenike onima koje su ubili' kaze HRISTOS,ali DODIK nece da cuje za Jevandjelje,to je to

ODGOVORITE
Name

Титаник

19.10.2019 18:53

Па нема налогодаваца ни за које кривично дело, само власт шути а ко им највише засмета уклоне га или премлате , то је наша Република . Ко ти закуца на врата неотварај , власт некритикуј , неходај нигдје по мраку. И питамо се што одлази народ.

ODGOVORITE
Name

Na žalost

20.10.2019 00:13

Ovaj događaj je velika tuga i žalost, najviše za porodicu, roditelje, djecu, zaista nenadoknadiv gubitak. Što se tiče istrage, sve ide po uhodanom klišeu, pretpostavljam da nema ništa od toga, a neće ni biti.

ODGOVORITE