Zbog natpisa na majici zadržan na graničnom prelazu

Tinejdžer iz Vukovara zaustavljen je na graničnom prelazu Tovarnik, sa hrvatske strane, između Srbije i Hrvatske, zbog toga što je na sebi imao majicu s ćiriličnim natpisom "četnici sever".

Region 03.10.2019 | 12:55
Zbog natpisa na majici zadržan na graničnom prelazu
Granična plicija je, prenosi portal Index, kontrolisala putnički automobil marke ford, vukovarskih tablica, a putnik u tom vozilu je bio 18-godišnjak iz Vukovara, koji je na sebi imao "istaknut odjevni predmet s ćiriličnim natpisom neprimjerenog sadržaja".

Pozivajući se na nezvanične informacije, portal piše da se mladić vraćao sa fudbalske utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos, koja je održana u Beogradu, i na sebi je nosio majicu s natpisom "četnici sever".

Policija mu je, navodi se, oduzela majicu i podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

grunf

03.10.2019 11:01

Sta je čudno, zamislite Hrvat sa majicom Torcida Ustaše ??? Ide čovjek malo u Srbiju!!! Budite objektivni, čudite se kad u Splitu navijaju “ ubij Srbina”, a ne spomenete Crvenu Zvezdu i delije kad navijaju “ubij, zakolji, da siptar ne postoji”!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Re grunf

03.10.2019 14:46

Eto ti sam reče svojim pisanjem koliko neznam biti normalni ljudi. Tako da danas imamo samo četnike i ustase koji gledaju ili bolje rečeno divljaju na sportskim događajima. A to bih trebalo da povedeš porodicu i odeš pogledati dobru utakmicu uz mnoštvo aplauza sportskog i istinskog navijanja bez vredanja drugog. To su postale umno bolesne igre

Name

слобода

03.10.2019 15:15

Е па због таквих неписмених идиота као што си ти нам и јесте овако...четници и усташе се не могу поредити али шта то вриједи објашњавати таквима као ти кад историју познајеш из филмова Неретва и Сутјеска...титоизам нас уништава и послије смрти шепавог

Name

re grunf

03.10.2019 23:41

Bravo! Objektivno i realno bi isti slucaj bio

Name

Ko Bih Rekao

03.10.2019 19:53

Da se u Hrvackoj jos uvek primenjuju zakoni iz SFRJ.

ODGOVORITE