LŠ - Iznenađenje: Pavkov van protokola!

Kao i Mirko Ivanić!

Fudbal 01.10.2019 | 16:14
LŠ - Iznenađenje: Pavkov van protokola!
I dalje postoji dilema kod Vladana Milojevića i stručnog štaba Crvene zvezde kome u napadu ukazati poverenje od prvog minuta duela sa Olimpijakosom. Poslednje informacije govore da će Ričmond Boaći dobiti prednost u odnosu na Tomanea, iako je Portugalac pokazao da mu je forma u usponu i da bi u utakmicama viskog intenziteta mogao da bude od koristi.

Očekuje se i da bivši napadač Tondele dobije šansu u drugom poluvremenu i agresivnošću umara odbranu grčkog vicešampiona predvođenu sjajnim Portugalcem Semedom. Iznenađenje ili ne, ali isto tako poslednje informacije govore da u protokolu za večerašnji susret neće biti Milana Pavkova. Miljenik navijača i tvorac velike pobede nad Liverpulom imao je problema sa sitnom povredom posle duela sa Partizanom. Momak iz Begeča je počeo duel sa Bajernom, dobio je minute i u večitom derbiju. Postigao je ove sezone šest golova u takmičarskim utakmicama i trenutno je najefikasniji napadač Crvene zvezde.

Navikao je navijače da bude u žiži pre i za vreme velikih utakmica. Ali stručni štab je procenio da u ovom trenutku nedovoljno spremni Milan Pavkov ne može da bude od velike koristi timu.

Takođe, isto tako se može čuti da u konkurenciji za večerašnji duel sa Olimpijakosom nije ni Mirko Ivanić. Supo plaćeni vezista je posle mnogo oscilacija izgubio poverenje Vladana Milojevića. Počeo je poslednji prvenstveni duel sa Mačvom. Međutim, za evropske utakmice nije u prvom planu. Odigrao je samo 11 minuta beogradskog revanša sa Jang Bojsom, dok u Minhenu nije bio u protokolu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar