U Trebinju i Gacku danas uhapšeno 14 osoba

Trebinjska policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali G. O, osumnjičeno da je zapalilo vozilo zamjenika načelnika Policijske uprave /PU/ Trebinje Milivoja Vukovića.

Republika Srpska 27.09.2019 | 17:25
U Trebinju i Gacku danas uhapšeno 14 osoba
Osim ovog, uhapšeno je još 13 lica tokom pretresa na više desetina lokacija na području opštine Gacko.

"Lice G.O. će u toku dana biti predato nadležnom tužiocu, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti", rekao je novinarima načelnik Uprave Siniša Laketa.

Laketa je naveo da je trebinjska policija sa pripadnicima Uprave za teški i organizovani kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i uz asistenciju Žandarmerije blokirala uže gradsko jezgro Gacka.

"Nakon pribavljene naredbe za vršenje pretresa, izvršen je pretres na više desetina lokacija na području opštine Gacko", rekao je Laketa.

On je dodao da su uhapšena lica srovedena u prostorije PU Trebinje.

Laketa je naveo da je lice G.O. osumnjičeno da je juče oko 3.00 časa polilo zapaljivom tečnošću vozilo u vlasništvu zamjenika načelnika PU i zapalilo ga.

"Motiv ovoga krivičnog djela je zastrašivanje policijskih službenika PU Trebinje i MUP-a Srpske", dodao je Laketa.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ostoji Govedarici iz Gacka /28/, koji je priznao da je počinio navedeno krivično djelo, a i ranije je imao problema sa zakonom. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Robin hud

27.09.2019 16:50

Cuj priznao, pa priznao bi sam djavo da je upao u ruke tabadzija, neka ih uhapse 50 svi ce priznati. Kad pendrek i kundak radi priznaje i on ko nije.

ODGOVORITE
Name

LIMAR

27.09.2019 18:00

Srediće on auto, mislim da je autolimar. Možda momak nije imao posla. Nije on imao problema sa zakonom, možda je Zakon sa njim.

Name

Ovo

27.09.2019 22:09

LAKETE REVNOSNO RADE.