Tuča oko pozicije predsjednika FS Republike Srpske

U Fudbalskom savezu Republike Srpske ne smiruju se tenzije. Iz rukovodstva Saveza tvrde da je jutros tokom radnog sastanka u prostorije došao Novak Damjanović koji je ranije kažnjen od strane Fudbalskog saveza i fizički nasrnuo na generalnog sekretara ovog udruženja.

Republika Srpska 20.09.2019 | 20:12
Tuča oko pozicije predsjednika FS Republike Srpske
 Iz Saveza tvrde da iza svega stoji Vico Zeljković koji pokušava da preuzme Savez pozivajući se na rodbinske veze sa predsjednikom SNSD-a, dok Zeljković to demantuje.

Tokom sastanka u konferencijske prostorije Fudbalskog saveza je ušao Novak Damjanović i nakon verbalnih uvreda i tvrdnji da će dosadašnje rukovodstvo izbaciti iz Saveza, fizički je nasrnuo na mene, kaže generalni sekretar Saveza.

U Savezu kažu da iza svega stoje osobe koje na nestatutaran način pozivajući se na političke veze, pokušavaju da ostvare svoje ciljeve.

Novak Damjanović na naše telefonske pozive nije odgovarao jer mu je mobilni telefon bio isključen. S druge strane Vico Zeljković demantuje optužbe i kaže da ne stoji iza ovog incidenta.

Tenzije između aktuelnog rukovodstva  Saveza i onih koji bi htjeli da im vide leđa, sve su veće kako se približava sjednica Saveza na kojoj bi prema navodima medija mogla biti pokrenuta inicijativa za smjenu Kovačevića i postavljanje Zeljkovića na poziciju predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.



BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Cccccccccc

20.09.2019 18:22

PAS

ODGOVORITE
Name

Tim

20.09.2019 18:36

Ovi "momci" u FS su jedino za penzije i jednom godisnje da odu pogledati utakmicu na stadion. Ostalo sve za njih je puno.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

20.09.2019 18:53

Kako god okrenes uvijek Dodik u sukobu.Ne dao bog da smo neka sila mi bi izazvali 3.svjetski rat

ODGOVORITE
Name

Milko

20.09.2019 19:46

Mala bara, puno krokodila. A bara sve manja, gotovo presusila.

ODGOVORITE
Name

BL

20.09.2019 22:12

Tozno je ovo sve, ko zeli da preuzme savez... nepismene budale, maloumne, kompleksasi... zalosno... Vico i Lukendic jadna smo mi na sta spadosmo. Treba da nam se smije Sarajevo

ODGOVORITE
Name

kovačeviću odlazi

21.09.2019 06:28

Odavno nisam vidio toliko zlobe kao u ovom malom kovačeviću, pa ne kaže se džabe “u maloj boci otrov stoji. Koliko je pored šećera bolestan i za funkcijom govori i činjenica da patološki slučaj kovačević koristi vandalski čin napad na sekretara kako bi oblatio Vicu Zeljkovića, iako zna da je Damjanović sam od sebe lud i da nije dio priče koja se zove smjena kovačevića.

ODGOVORITE