FRA - Lilu prija domaći teren: I treći put do tri boda!

Anže danas nije uspeo ozbiljnije da pripreti Dogama.

Fudbal 13.09.2019 | 22:04
FRA - Lilu prija domaći teren: I treći put do tri boda!
Dva poraza na strani, ali i tri pobede kod kuće omogućile su Lilu da se bar na kratko izjednači sa još četiri ekipe na prvom mestu francuskog šampionata. Dva gola su danas bila sasvim dovoljna protiv ekipe Anžea, koja se kasno probudila i nije imala dovoljno vremena da dođe do nekog boda nakon velikog zaostatka, 2:1 (1:0).

Već sam početak utakmice nagoveštavao je da bi Osmihen mogao da se upiše u listu strelaca. U devetom minutu susreta videli smo diskutabilnu situaciju u kojoj je bio uključen upravo ovaj fudbaler, ali je sudija odlučio da ne pokaže na belu tačku.

No, isti fudbaler nastavio je da napada. Imao je dve fantastične šanse, prvo u 18. minutu, a potom i u 22. minutu, međutim oba puta bio je neprecizan. Ali ovaj igrač dočekao je svoj trenutak u 39. minutu kada je doveo Lil u vodstvo, nakon što je lepo ispratio akciju posle šuta Bambe.

Samo što je počelo drugo poluvreme, sevnula je kontra Lila. Luiz Arauho je probio po desnoj strani igrališta i iz trka prosledio loptu iza protivničkog golmana.

Činilo se da će Lil bez problema doći do nova tri boda na ovoj utakmici, jer je gol Anžea bukvalno visio u vazduhu najveći deo drugog poluvremena, ali tada se desila nepromišljenost odbrane domaćih. Aliui je bez pratioca probio po desnoj strani igrališta, a Bahoken je dočekao loptu na nogu na petercu i poslao je iza golmana Doga za dramu.

Ipak, u poslednjih nekoliko minuta utakmice, Anže nije uspeo ozbiljnije da pripreti, Lil je lako sačuvao gol i došao do nova tri boda, te tako sačuvao maksimalan učinak pred domaćom publikom na startu nove sezone.

FRANCUSKA 1 - 5. KOLO

Petak

Lil - Anže 2:1 (1:0)
/Osmihen 39, Arauho 53 - Bahoken 87/



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar