O neodoljivom N’Golu Kanteu...

Bio sam ubeđen da nam daje loptu samo da bi nam je uzeo! I o čuvenom mini kuperu…

Fudbal 14.09.2019 | 18:08
O neodoljivom N’Golu Kanteu...
Rijad Marez, Džejmi Vardi, N’Golo Kante. Svaka čast ostalima, ali to je bio trio koji je vukao Lester do one epske titule šampiona Premijer lige. I njih trojica, iako je samo Vardi i dalje tu, i dalje se sa radošću sećaju tih vremena. Pa tako u intervjuu za Ekip Vardi priča o suživotu sa Kanteom, inače omiljenim likom u svetu fudbala.

“Kakvo je uživanje bilo igrati protiv njega! Fantastičan fudbaler, pride divan momak. Kad god bismo izgubili loptu – BUM! On se odjednom pojavi i naša je. Na treningu mu je bilo toliko lako da sam bio ubeđen da nam namerno daje loptu samo da bi nam je opet uzeo”, svedoči se Vardi.

To da je Kante posvećen treninzima nije nikakva tajna.

“Jednog dana nam je mrtav ozbiljan rekao da razmišlja da svaki dan trči do trening centra. Svakako je svakog dana pomalo trčao sa strane, za sebe, kad završimo trening. Svi smo bili ubeđeni da će stvarno i da radi tako. Svako jutro prvo što uradijmo kad uđemo u trening centar, gledamo da li je tu Kanteov mini kuper”.

A taj mini kuper govori i o Kanteovoj skromnosti,

“Prošlog meseca, posle naše utakmice na Stamford Bridžu, došao je kod nas u svlačionicu da se pozdravimo. Prvo što sam ga pitao bilo je: ‘Druže, je l i dalje voziš onaj tvoj mini kuper?’. Rekao mi je da je taj model vratio nazad u Francusku. Kupio je novi mini kuper”, smeje se Vardi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar