Bivši vaterpolista uhapšen u Nevesinju

U Nevesinju je u posljednjih nekoliko dana po gradskim ulicama kružio manijak koji je neverbalnom komunikacijom pozivao žene u haustore i u automobil, pokazujući se neprimjerenim pokretima.

Republika Srpska 09.09.2019 | 13:53
Bivši vaterpolista uhapšen u Nevesinju
Kako "Nezavisne" saznaju, nakon što su žene slučaj počele prijavljivati policiji, službenici Policijske stanice Nevesinje su ga uhapsili u roku od dva dana i ustanovili da je riječ o Beograđaninu Miljanu Čoloviću (37).

U saopštenju Policijske uprave Trebinje je samo saopšteno da je lice inicijala M.Č. iz Beograd, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo "Polno uznemiravanje", lišeno slobode.

Prijave protiv Čolovića su u Policijsku stanicu Nevesinje počele stizati tek u nedelju, kada je jedna Nevesinjka prijavila da ju je dan ranije, u haustoru jedne zgrade, polono uznemiravao nepoznati muškarac.

"Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je ista osoba tokom 06. i 07.09.2019. godine, na različite načine polno uznemiravala više ženskih osoba, nakon čega su došli do saznanja da se radi o licu inicijala M.Č. iz Beograda, koji je lišen slobode", stoji u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv M.Č. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Čolović je inače bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana, koji je ranije hapšen i osuđivan zbog silovanja.

On je u februaru 2016. godine pred Višim sudom u Beogradu osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice u Belvilu 2014. godine.

Istom presudom sud ga je zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbi za pokušaj silovanja žene u Banjičkoj šumi mjesec dana kasnije.

(Nezavisne)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sandra

09.09.2019 12:00

Sve ljepše od ljepšeg!

ODGOVORITE
Name

Bivsi

09.09.2019 16:31

Sve govori. Posle karijere, problemi....

ODGOVORITE
Name

Папак

09.09.2019 19:17

Откуд Београђанин у малом Невесињу? Чоловићи су из Невесиња, ето откуд. Није он Београђанин

ODGOVORITE