Trijumf Radnika: Đurić het-trikom srušio Mladost

Fudbaleri Radnika konačno su zabilježili pobjedu u Premijer ligi BiH, a do trijumfa protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, rezultatom 3:0, tim iz Bijeljine vodio je Velibor Đurić koji je bio trostruki strijelac.

Republika Srpska 24.08.2019 | 18:59
Trijumf Radnika: Đurić het-trikom srušio Mladost

Prvu priliku imao je Radnik u 10. minutu. Đurić ubacio za Maksimovća sa lijeve strane, ovaj sa pet metara loše zahvatio loptu pa je ova šansa domaćih otišla u nepovrat. Samo minut kasnije Radović je sjajno šutirao ali je golman "Mladosti" odlično intervenisao i izbacio loptu u korner.

U 13. minutu, ponovo je Radović odlično prošao, po lijevoj strani ubacio loptu u sredinu, a ona se odbila od prečke. Terensku inicijativu tim iz Bijeljine krunisao je u 16. minutu. Nakon akcije domaćih lopta je u šesnaestercu došla do Đurića koji ju prihvatio negdje na penalu, a onda vrhom kopačke poslao u mrežu.

Igrao se 25. minut kada je Đurić izveo slobodan udarac, a Peco iskosa sa desne strane šutirao u spoljni dio mreže. Samo minut kasnije pokušao je i Karić ali je njegov udarac izblokiran.

Od 35. minuta "Radnik" je igrao sa igračem više nakon što je Šerif Hasić zaradio crveni karton. Demir Peco je prošao po dosnoj strani, a sleđa ga je faulirao fudbaler "Mladosti", pa mu je sudija, potpuno opravdano dosudio crveni karton. 

U 45. minutu pokušao je i Mekić ali je lopta nakon njegovog udarca otišla preko prečke.

Mekić je ponovi bio u prilici u 51. minutu ali je sporo reagovao u šesnaestercu "Radnika" pa je njegov udarac ovaj put izblokiran. Samo četiri minuta kasnije Karić je odlično probio lijevu stranu, vratio povratnu loptu.

U 60.minutu Maksimović je u prilici, ušao je u šesnaesterac, napravio sam sebi prostor za udarac ali je lopta otišla pored gol.

U 66. minutu Velibor Đurić se ponovo upisao u strijelce da bi isti igrač, sjajnu partiju krunisao svojim trećim pogotkom u ovom meču, nakon sjajne akcije.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Semberac

24.08.2019 17:37

Džaba vam ova pobjeda kad ste Borcu prodali utakmicu.

ODGOVORITE
Name

Nino

24.08.2019 21:54

ok kakvoj prodaji govoris.Sudije ih pokrale.Bravo za Radnik.Samo naprijed momci.Ovo su neprijatelji kluba sa ovakvim komentarima.Bravo i za upravu

ODGOVORITE
Name

Mica Jovanov

25.08.2019 10:07

Bravo momci. Sta ce sad Micko. Ne moze da finansira klub jer mora meni placati kiriju za pokret i kupiti mi sareni auto. Moje starlete i ja guramo dalje.

ODGOVORITE