Novi igrač Barse: Vrijeđao sam Mesija, ali i svoju ženu!

Žunior Firpo po dolasku na "Nou Kamp" je morao da se pravda zbog tvitova objavljenih kada je imao 15 godina.

Fudbal 08.08.2019 | 12:26
Novi igrač Barse: Vrijeđao sam Mesija, ali i svoju ženu!
Mladi reprezentativac Španije Žunior Firpo, koji je ovog leta prešao iz Betisa u Barselonu za 30 miliona evra, našao se u "nebranom grožđu" kada su mediji pronašli tvitove kojima je svojevremeno vređao svog novog saigrača.

I to ne bilo kojeg, već najboljeg među najboljima - Lionela Mesija.

Sada 22-godišnji Firpo je 2012. nazvao Mesija "kurvinim sinom" i "pacovom", pisao je kako mu je drago što se Argentinac povredio i hvalio se da bi jednim startom mogao da mu polomi obe noge.

"Nadam se da će umreti i prestati da daje golove, hahaha", objavio je tada Firpo na svom Twitter profilu.Sada, kada je potpisao ugovor sa Barsom do leta 2024, morao je da objasni svoje tinejdžerske "bravure". Naveo je da je sve to pisao kako bi napakostio svom prijatelju, velikom Mesijevom obožavaocu.

"To su klinačke stvari, objavljene u vreme kada te niko ne poznaje i kada ne pomišljaš da će takvi postupci imati posledice mnogo godina kasnije. Iz tog perioda je i tvit u kome pominjem 'glupu Juliju'. Ona je tada bila moja devojka, a sada mi je supruga i majka mog deteta", efektno se izvukao Firpo.

"Ali, ako se danas bilo ko oseća uvređenim zbog toga što sam napisao, nemam nikakav problem da se izvinim".

Strelac pet golova za Betis u prethodne dve sezone, dodao je da je Mesi za njega daleko najbolji fudbaler na svetu.

"Uvek kažem da bi 'Zlatnu loptu' svake godine trebalo da daju Mesiju, a da za ostale smrtnike izmisle drugu nagradu i vide ko je najviše zaslužuje".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar