Zašto je "švaler" visio sa terase

Nakon što je video snimak najpoznatijeg "švalera" Srbije, koji je visio sa terase obišao region, mnogi su se zapitali da li je on zaslužno ponio tu titulu, tačnije, da li se stvarno radilo o švaleraciji ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Zabava 26.07.2019 | 15:24
Zašto je "švaler" visio sa terase
Anonimni momak iz Užica, koji je skočio sa terase stana u Budvi, u veoma kratkom roku je postao viralni hit i nema onoga ko se nije zapitao da li je mladić bio u švaleraciji ili je možda izgubio ključeve. Prema pisanju Blica, u obe verzije ima istine.

Naime, mladić, za koga je rečeno da je bio u alkoholisanom stanju, bio je u društvu nekoliko djevojaka u stanu kada je, odlučio da vrata apartmana zaključa, a ključ baci kroz prozor. Kako je anonimni sagovornik izjavio, do toga je došlo nakon što su djevojke sa kojima je pio tu noć, riješile da krenu kući. Kada je shvatio šta je učinio, on je vidno pijan krenuo da skače sa terase, iako su ga djevojke držale i molile da to ne čini. Uprkos njihovim riječima, pijani mladić je riješio da se spušta do dole preko terasa stanova koji su se nalazili ispod njega.

Agonija zaključanih djevojaka je potrajala sat vremena, kada su nekako uspjele da izađu iz stana i od tog trenutka počinje video snimak koji je vidio čitav region. Prema njihovim riječima, baš u trenutku kada su kucale na vrata apartmana koji se nalazio ispod onoga u kom su bile, sa namjerom da zamole ljude koji su se nalazili unutra da ga puste unutra, on je skočio sa četri metra visine.

Prema riječima sagovornika, mladić se nije trijeznio danima, a kada su došli do njega, sa pitanjem da li je dobro i zašto je to učinio, rekao im je da je Spajdermen.

Iako je mnogima njegov potez u prvi mah bio simpatičan, priča koja se krila iza video snimka je za svaku osudu, što zbog činjenice da je zaključao djevojke mimo njihove volje, što zbog toga što je svojim postupkom u alkoholisanom stanju, izazvao kod njih stresne i traumatične trenutke, a u istom i sebe doveo u životnu opasnost.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MV

02.08.2019 16:01

Ovo je pravi svalercina.

ODGOVORITE