Kuzmić: Hvala svima, dobro sam

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu reči podrške.

Srbija 24.07.2019 | 15:14
Kuzmić: Hvala svima, dobro sam
"Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba Nebojši Čoviću i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u BanjalLuci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću", rekao je Kuzmić, a prenosi zvanični sajt kluba.

On se zahvalio i navijačima, kako je rekao, "moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce".



"Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred", rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporovak ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Darwill

24.07.2019 14:13

A onog Ilića, valjda se tako preziva, koji je bio sa njim u kolima i koji je takođe teško povrjeđen niko i ne pominje.

ODGOVORITE
Name

Др.Дабић

24.07.2019 16:39

Какав Илић, он је тотално небитан, обичан смртник. Кузмића одмах хеликоптером за БГ а Илића ко шиша. Још један од доказа да обични људи никоме нису битни.

Name

Pa

24.07.2019 17:06

taj Ilić je suludom vožnjom napravio udes,trebao bi odgovarati za to

Name

Re pa

27.07.2019 05:56

A otkuda ti znas da je bas taj Ilic skrivio udes kada se jos ne zna ko je uopste vozio vozilo u kojem su bili. Bar jos nista zvanicno nije policija izjavila . Zato suti i ne iznosi ne provjerene i netacne informacije.

Name

Дабић

24.07.2019 18:44

Ако је и скривио несрећу не значи да га треба пустити да умре и не помоћи му као Кузмићу.

ODGOVORITE