Zvezdaši obišli Kuzmića u bolnici

Delegacija Košarkaškog kluba Crvena zvezda posjetila je danas u Urgentnom centru u Beogradu košarkaša Ognjena Kuzmića, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i oporavlja se nakon operacije na Odjeljenju intenzivne njege.  

Srbija 19.07.2019 | 17:56
Zvezdaši obišli Kuzmića u bolnici
– Ljekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Kuzmićevim trenutnim stanjem i postepenim, ali sigurnim oporavkom, nakon operacije – saopšteno je iz Kluba nakon posjete tročlane delegacije, koju je predvodio predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

Precizirano je da je Kuzmić u svjesnom stanju, da pokreće sve ekstremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa ljekarskim timom koji o njemu danonoćno brine. 

Kuzmić je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju, 14. jula, dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima.  Konstatovani su mu prelomi kostiju lica, vilice, otok mozga i nagnječenje grudnog koša.

Njemu je prva pomoć pružena na Kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, odakle je u indukovanoj komi prevezen u Beograd.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zvezdas

19.07.2019 16:44

Ajmo Bijeljinci da obidjemo i da vidimo kako je nas sugradjanin Bogdan Ilic..Ognjen se oporavlja..i neka Bogu hvala..a sta je sa Bogdanom

ODGOVORITE
Name

Dejan

19.07.2019 17:53

Sve OK, neka se oporavlja ! Ali ovdje niko ne spominje krivca nesreće? Niko ne pita za ove druge koji su nastradali ? Oni kao nisu važni?? ALO....!!

Name

Re Dejan

19.07.2019 19:01

Potpisujem.Propast smo mi Srbi..

ODGOVORITE
Name

ANONIMUS RE DEJAN

19.07.2019 19:47

Što i jeste...

ODGOVORITE