Bogdan na okupljanju ''Orlova'': Idemo hrabro, pa kako bude!

"Uvek se dobro osećam sa reprezentacijom, uvek mi je lepo sa ovim ljudima", poručio as Sakramenta.

Košarka 18.07.2019 | 22:15
Bogdan na okupljanju ''Orlova'': Idemo hrabro, pa kako bude!
Selektor Aleksandar Đorđević okupio je reprezentativce Srbije pred početak priprema za Svetski kup u Kini.

Među pozvanima je i Bogdan Bogdanović, koji nije krio da sa nestrpljenjem očekuje početak nove akcije sa nacionalnom timom.

"Odmorio sam se i uželeo sam se reprezentativne košarke. Uvek se osećam dobro sa reprezentacijom, uvek mi je lepo kada sam sa svim ovim ljudima", poručio je Bogdanović.

SVI ŠALJEMO PODRŠKU KUZMIĆU

Bogdan Bogdanović nije mogao da zaobiđe i to što Ognjen Kuzmić neće biti uz "orlove" nakon što je u teškoj saobraćajnoj nesreći doživeo ozbiljne povrede i nalazi se u komatoznom stanju.

"Za sve nas to što se dogodilo Ognjenju su bile vrlo teške vesti. Svi mu šaljemo podršku, jer je zdravlje najbitnije", rekao je Bogdanović.

Reprezentacija Srbije ima velike ambicije, a javnost velika očekivanja od selekcije koja je na prethodnom Svetskom šampionatu osvojila srebro.

"Imamo dosta iskustva sa velikih takmičenja. Idemo hrabro, pa kako bude", napomenuo je Bogdanović koji će biti jedan od vođa "orlova".

"Igramo timski i uvek neki novi igrač iskoči. A rezultati govore da imamo i uspeh".

Nakon okupljanja, selekcija Srbije će nekoliko dana raditi u Beogradu, a potom ih očekuje odlazak na visinske pripreme na Kopaonik.

Srbija će na Mundobasketu u Kini, od 31. avgusta do 15. septembra, nastupati u grupi D sa selekcijama Italije, Filipina i Angolom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar