Veliko nevrijeme nad Semberijom

U olujnom nevremenu koje je zahvatilo Semberiju oko 18. 00 časova, vjetar je lomio stabla, poskidao crijep, javlja reporter BN-a s lica mjesta.

Republika Srpska 07.07.2019 | 19:18
Veliko nevrijeme nad Semberijom
Vjetar je polomio stabla u bijeljinskom naselju "Pet jezera", te u Račanskoj ulici, zbog čega je saobraćaj bio u prekidu.



Kako javlja naš reporter vjetar je skidao i crijep sa Osnovne škole "Sveti Sava" u centru grada, a prema riječima naših čitalaca ni u Dvorovima nije prošlo bez štete. Navode da je krov skinut sa jednog poslovnog objekta.



Drvo je iščupano i ispred zgrade Osnovnog suda u Bijeljini, te se nalazi na trotoaru.

Jako olujno nevrijeme koje je u popodnevnim časovima protutnjalo Bijeljinom nanijelo je veliku štetu i preduzeću AD ’’Grad’’.



Kako je za naš portal potvrdio direktor AD ’’Grad’’ Slaviša Cacanović olujni vjetar je večeras oko 18.00 časova načinio ogromnu štetu na krovu Sajamsko sportske hale preduzeća AD ’’Grad’’ Bijeljina.

Oštećena je i krovna konstrukcija, šteta je sigurno nekoliko desetina hiljada maraka, još uvijeg sagledavamo i utvrđujemo stanje Sajamsko sportse hale posle nevremena, rekao je Cacanović.

Kako javlja bijeljinski portal AgroSavjet, šteta je pričinjena i na brojnim poljoprivrednim kulturama, gdje je uništen kukuruz. Prema pisanju ovog portala štete na usjevima će sigurno biti velike, a tačan podatak znaće se u narednim danima.

Nadležne službe rade na čišćenju terena.

Podsjećamo, meteoalarm je danas izdao narandžasto upozorenje za područje duž rijeka Save i Sane zbog očekivanih grmljavinskih nepogoda i mjestimično pojačanim udarima vjetra.



Narandžasti meteoalarm na snazi je za prijedorsku regiju, odnosno za sjeverni dio BiH uz rijeke Savu i Sanu, te za Semberiju. 







(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Pepermint

07.07.2019 17:25

Ovo je znak da se narod otudjio od Boga, jer da nije, vetar bi ,umesto crepa, odneo Dodika i Zeljku.

ODGOVORITE
Name

RE

07.07.2019 18:11

NE BRINI USKORO CE BOG SVE PORAVNATI, VIDJET CEMO KOLIKO VRIJEDI BOGATSTVO? SVI CEMO BITI JEDNAKI.

Name

JEBEM TI TITA

07.07.2019 18:12

Da ima Boga nebih Patrijah isao kod lopova na slavu da pjeva za pare

Name

RE JEBEM TI TITA

07.07.2019 18:48

PATRIJAH JE UCIJENJEN ILI GA JE DJAVO PREUZEO ALI ON CE ISTO PRED BOGOM POLAGAT RACUNE. NJEGA SIGURNO CEKA PAKAO, VJECNA MUKA, OGNJENO JEZERO, SKRGUT ZUBA. LJUDI PROGUGLAJTE MALO ,PROCITAJTE JEVANJDJELJE ,,O BOGATASU I LAZARU,,. ODVOJITE ZA TO PET MINUTA.

Name

Za Re

07.07.2019 18:52

Re ti si pametnjakovic. Daj svoje misljenje a ne samo odgovore.Ti si svakom loncu poklopac.

Name

Ja Sam Budista

07.07.2019 20:24

Mi Budisti ovo jednostavno zovemo elementarna nepogoda, i u opste se ne uzbudjujemo oko toga.

ODGOVORITE