BL: Projektor za OŠ „Jovan Cvijić“

Sberbank Banja Luka donirala projektor OŠ „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke.

Republika Srpska 20.06.2019 | 12:41
BL: Projektor za OŠ „Jovan Cvijić“
Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor  Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, i na taj način obezbjedila savremeniji način odvijanja nastave.

Milkica Nikić, direktor JU Osnovne škole „Jovan Cvijić“, je u ime škole preuzela projektor, te se zahvalila Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakla da će ovaj projektor učenicima omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad. Učenici i kolektiv škole izrazili su zahvalnost Sberbanci za značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti, te naglasili da se ova donacija stavlja u funkciju vaspitno – obrazovnog procesa, a sve za dobrobit djece.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ove donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar