Deset računa i osvojite stan

Ministarstvo finansija Republike Srpske objavilo je danas javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova na području Banjaluke koji će biti u nagradnom fondu za nagradnu igru "Deset računa izbroji i stan osvoji".

Republika Srpska 17.06.2019 | 18:02
Deset računa i osvojite stan
Prilikom izbora najpovoljnije ponude, osnovni kriterijumi biće najniža ponuđena cijena po kvadratnom metru korisne površine, neto površina stana, te tržišna vrijednost prema podacima kojima raspolaže Poreska uprava Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva finansija. 

Javni poziv će biti dostupan javnosti na portalu Vlade Srpske u narednih sedam dana, a o pristiglim ponudama će se izjasniti komisija. 

Cilj nagradne igre je podsticanje izdavanja fiskalnih računa i smanjenje sive ekonomije, a vrijednost nagradnog fonda je 800.000 KM, za koje će biti kupljeno pet stanova. 

U nagradnoj igri moći će da učestvuju punoljetni građani BiH koji poštom pošalju 10 fiskalnih računa izdatih u Republici Srpskoj. 

Nagradna igra počinje 1. jula, a izvlačenje dobitnika će biti u septembru u četiri navrata.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Prokletstvo

17.06.2019 19:49

Takvi stanovi su prokleti, zahvaćeni crnom magijom. Pu pu...

ODGOVORITE
Name

Brko

17.06.2019 19:54

Hoce li ona luda Zora Vidovic dijeliti kljuceve,bagro lopovska

ODGOVORITE
Name

Laka

18.06.2019 08:13

E sada neću nigdje tražiti račun. Koga vi zajebavate bagro. Nismo baš svi ovce. Ovi režimski i ne daju račune a inspekcija im ne smije ni ući u lokale

ODGOVORITE