Ikea dizajnira sobe iz Simpsonovih i Prijatelja

Kompnija „Ikea“ pripremila je veliko iznenađenje svojim kupcima koji vole popularne televizijske serije „Simpsonove“, „Prijatelje“ i „Čudnije stvari“. Dizajneri kompanije su osmislili i napravili svoje verzije čuvenih dnevnih soba iz ovih televizijskih serija i popunili ih artiklima iz svog asortimana nameštaja i drugih proizvoda za kuću.

Zanimljivosti 03.06.2019 | 14:34
Ikea dizajnira sobe iz Simpsonovih i Prijatelja
Projekat je realizovan u okviru nove „Ikea“ kampanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koju je osmislila agencija „Publik Španija“.

 Rad na ovoj kampanji, nazvanoj „Ikea stvarnog života“, trajao je  dva meseca i osim pravog nameštaja, uključio je i dodatnu digitalnu obradu slika prostorija u katalozima i promo postere, kako bi sobe izgledale što sličnije onima koje smo svojevremeno gledali na malim ekranima.

„Ikea tim je nekoliko meseci  sarađivao sa kreativcima i oni su prošli kroz hiljade artikla iz našeg kataloga kako bi pronašli prave stvari za ove ikonične sobe“, izjavio je Vinod Džajan, direktor ogranaka kompanije „Ikea“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Omanu i Egiptu, u intervjuu za portal AdWeek.

Sobe sa odgovarajućim „Ikea“ proizvodima se mogu pronaći u nekim katalozima i reklamama kompanije, kao i na ovom veb-sajtu.

Soba iz tv serije „Čudnije stvari“
Očekuje se da će one uskoro biti izložene i u mnogim „Ikea“ prodavnicama na teritoriji Bliskog istoka, pa će stanovnici zemalja u ovom regionu biti  u prilici da iz svih uglova pogledaju čuvene prostorije iz serija Simpsonovi, Prijatelji i Čudnije stvari.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar