Željko Avramović u Pulsu BN TV

U "PULSU" večeras Željko Avramović, analitičar.

Republika Srpska 30.05.2019 | 17:10
Željko Avramović u Pulsu BN TV
Teme:

- BiH i NATO

- Kriza vlasti u BiH

- Budućnost opozicije u Republici Srpskoj.

Emisija „Puls“ večeras u 20 časova i 50 minuta, uređuje i vodi Suzana Rađen – Todorić.

Svoja pitanja možete postaviti u kategoriji "komentari".

BN TV

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

re

30.05.2019 15:28

Ovdje nema opozicije !!! Ovdje se svodi samo na 2-3 covjeka protestvuju i ukazuju na korupciju koja je najveci problem u drustvi ovdje pa i svuda..

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2019 16:18

Ajd molim te pa nije kriza nego li je mi pokrivamo i razgradjujemo Ustav da bih se Dodiku i pojedinci bogatiji krsiti i osnovna ljudska prava a sve pod klikom tobožnjeg srpskih interesa. Sam ga podržavati i ambis ćemo osjetiti tek posle njega

Name

Baja

16.06.2019 09:28

Sada vam je kasno za rusenje moga monopola jer sam veliku vecinu opcinio svojim sarmom i intelektom a to se mora koristiti kapom i sakom..

Name

Vlado

30.05.2019 15:56

Dalismo već propali kao društvo i država? Da li je srpski narod glup kad smo došli na ivicu ambisa? Da li mislite da su SNSD i njegovi satrapi mafijaške organizacije, i ako jesu kako neko može biti član mafije?Ako smo protektorat, zašto nam Međunarodna Zajednica nije bar izgradila jake institucije jer je ona preuzela obaveze, nego nas zadužuje i sponzoriše ovaj fašističko-mafijaški režim? Može li neko u ime naroda reći da nećemo vraćati kredite koje ovaj režim diže i arči, a oni nemilece uzimaju, a oni nas nemilice zadužuju?

ODGOVORITE
Name

RE Vlado

30.05.2019 17:57

Ispravka krivog navoda, nismo protektorat i međunarodna zajednica ne diže kredite. Demokratsko je uređenje, narod bira vlast a vlast se zadužuje, na sledećim izborima ako narod ponovo glasa za režim znači da nema ništa protiv zaduživanja. Politika koju je režim nametnuo "da je svaki uspjeh BiH štetan za RS" će najviše RS da košta, ali to birači ne misle tako. Laktaški socijal demokrati dobijaju izbore na temama koje nemaju veze sa životom, recimo, opštinski izbori se dobijaju na osnovu referenduma koji nema ama baš nikakve veze sa lokalnom zajednicom, Biračko tijelo je neinformisano i demokratski potpuno neobrazovano. Oni koji znaju o čemu se radi ne izlaze na izbore ali i napuštaju ove prostore.

Name

odgovor

30.05.2019 18:10

Jedino je sigurno to da cete vracati dugove, bar oni koji ostanu u Dodikovini. Ja sam napustio tu propast zauvijek prije 6 mjeseci.

Name

Za redakciju i gosta

30.05.2019 16:53

Do kada ćemo još trpjeti polupismene, kriminalne i koruptivni osobe na čelnim društvenim funkcijama. Sila, teror, zastrašivanje i neriješena ubistva su osobenosti Dodikovog režima. Do kada selja... da odlučuju o našim životima i da nam djecu tjeraju iz vlastitih kuća. Počelo sa ne Srbima 92 a evo stiglo i do "svojih" valjda sto onih drugih više skoro pa da i nema zbog "demokratske" vlasti boljeg BiH entiteta. Smije li tamo jos neko ko je rođen u BL glasno progovoriti? DO KADA IH VISE TRPJETI.

ODGOVORITE
Name

re

30.05.2019 18:01

Novostvoreni diktatorski tajkun RS formira rezervni sastav policije da čuva njegovo i njegove hobotnice rasuto svuda nezakonito bogastvo, a borci muku muče sa malim penzijama i malim boračkim dodatkom uz visoke cijene svega u RS da prežive ovo zlo godinama bez ikakvih drugi olakšica u RS.

ODGOVORITE