Roksanda Ilinčić u Beogradu

SRPSKA dizajnerka sa londonskom adresom Roksanda Ilinčić prikazala je modnu izložbu "Poezija boja" u izložbenom prostoru kompanije "Belgrejd voterfront".

Moda i ljepota 29.05.2019 | 15:14
Roksanda Ilinčić u Beogradu
Tom prilikom kreatorka, čije modele nose Kejt Midlton, Melanija Tramp, Mišel Obama, En Hatavej i Megan Markl, predstavila je kreacije za proleće/leto i jesen/zimu 2019.

- Beograd je mesto koje je inspirisalo mnoge moje kolekcije i, posebno, ljubav prema bojama - kazala je Roksanda Ilinčić. - "Poezija boja" je moj lični izbor modela, u okviru jedinstvene instalacije, kao podrške Fondaciji "Novak Đoković". Želela sam da istražim ogromne mogućnosti ove istorijske građevine ("Geozavod") u kojoj predstavljamo izložbu, ukrašenu cvećem koje me podseća na Srbiju i moju večitu inspiraciju - boje.

Otvaranje izložbe obeležio je i početak saradnje Roksande Ilinčić i Fondacije "Novak Đoković" pružanjem podrške dizajnerke projektu "Školice života". Slavna dizajnerka je dodala da joj je velika čast što nastavlja sa humanitarnim radom u Beogradu:

- Za mene su osnaživanje dece i podrška u nezi, razvoju i obrazovanju naredne generacije, ključni za postavljanje temelja naše budućnosti. Raduje me što sam u prilici da učestvujem u tome, u gradu u kom sam odrasla i bila inspirisana da ostvarim svoje snove i uverenja. Nadam se da ćemo, podržavanjem ovog važnog cilja, pomoći deci da sanjaju isto tako velike snove, da veruju u sebe i da postanu sve ono što žele.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar