Još dvojica teško povrijeđena

U Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica primljena su još dva povređena lica sa područja opštine Zubin potok, od kojih je jedan ruski državljanin.

Srbija 28.05.2019 | 17:02
Još dvojica teško povrijeđena
Prema rečima zamenika direktora KBC-a Kosovska Mitrovica dr Zlatana Eleka, primljen je ruski državljanin Mihail Krasnoščenko (1956), radnik UNMIK administracije koji je na Kosovu 20-tak godina.

On je zadobio teške povrede glave i lica i smešten je na Odeljenju intenzivne nege KCB Kosovska Mitrovica gde će biti pod 24-časovnim praćenjem.

Drugi povređeni u akciji specijalnih jedinica ROSU u Zubinom potoku je Razvigor Cvetić (1953), gluvonema osoba, koji je povređen kada je krenuo u prodavnicu.

On je takođe zadobio teške povrede glave i lica tako što je, kako je naveo dr Elek, šutiran čizmama u predelu nosa i desne orbitalne regije, udaran kundakom, a u predelu leđa šutiran čizmama od strane ROSU specijalaca.

Obojica su smešteni u jedinici intenzivne nege i trenutno su na praćenju. Ne znamo kako će se njihovo stanje dalje razvijati. Postoje tendencije da čak budu transportovani u neku drugu zdravstvenu ustanovu na teritoriji Republike Srbije”, rekao je Elek Tanjugu.

Elek kaže da imaju informacije da se u južnom delu Kosovske Mitrovice nalazi još nekoliko građana povređenih u jutrošnjem napadu jedinica ROSU, ali ne znaju o kakvim povredama se radi i da li će biti doveženi u KBC.

Prethodno su u KBC Kosovska Mitrovica zbrinuti Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979), koji su prilikom akcije ROSU u Zubinom potoku zadobili povrede donjih esktremiteta i njihovo stanje je stabilno.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dok Holidej

28.05.2019 15:30

KOJA JE TO ELITA NAPASTI GLUHONJEMU OSOBU PA TO NI SERIJSKI UBICA NEBIH URADIO.

ODGOVORITE
Name

haha

28.05.2019 18:14

Radili su to sve srbi i puno gore

Name

re

28.05.2019 23:08

LJudi pohapsili kriminalce, a neki retardi ovdje bi stitili isti taj kriminal, nevjerovatno.

Name

Fj

28.05.2019 16:05

vrh zla

ODGOVORITE