Đorđević i Danilović govorili o Jokiću i Nakiću

Selektor košarkaša Aleksandar Ðorđević i predsednik KSS Predrag Danilović komentarisali su odluku Nikole Jokića da ovog leta zaigra za nacionalni tim.

Košarka 24.05.2019 | 22:15
Đorđević i Danilović govorili o Jokiću i Nakiću
"Što se Nikole tiče, ja sam mu još u četvrtak lično čestitao (izbor u najbolju petorku NBA, prim. aut). Ostvario je fenomenalan uspeh, apsolutno zaslužen. Odigrao je sezonu iz snova u kojoj je vukao svoju ekipu i postao najbolji centar NBA lige u ovom trenutku. Na to svi možemo da budemo ponosni, a najviše on, njegovi roditelji, familija i svi ljudi koji su radili sa njim", rekao je Ðorđević za Blic.

Pored Jokića, najtalentovaniji košarkaš Evrope Mario Nakić poslao je poruku iz koje je gotovo izvesno da je odlučio da igra za Srbiju.

"Mario već drugu godinu ostavlja veliki trag na turniru Evrolige. I ove gde je bio opet MVP. Jako sam ponosan na njega i srećan zbog njegovih roditelja, zbog mog velikog prijatelja Ive Nakića", rekao je Ðorđević.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović rekao je da je srećan zbog pristanaka Nikole Jokića i Marija Nakića da igraju za Srbiju.

"Presrećan sam što će Nikola igrati za ovu generaciju reprezentativaca Srbije koja je zrela za najveće uspehe. Velika stvar za našu košarku i njenu budućnost je i pristanak Marija Nakića, jednog od najperspektivnijih momaka Evrope, sina mog bivšeg saigrača i prijatelja Ive i zaista se radujem", rekao je Danilović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar