Savo i Miloje osvajali kup, jedan će i kao trener!

Jedan od dvojice trenera danas će podići pehar osvajaču Kupa Srbije, a obojica su ga osvajali kao igrači. Direktan prenos na TV Arena sport, gost u studiju Luka Milivojević. Saša Ilić ili Nenad Milijaš sa trofejom u penziju.

Fudbal 23.05.2019 | 14:56
Savo i Miloje osvajali kup, jedan će i kao trener!
Završni čin za fudbalsku sezonu 2018/19.

Često fudbalski treneri umeju da kažu da se poslednja utakmica u sezoni najduže pamti i da od nje zavisi u kakvom raspoloženju igrači odlaze na odmor.

Vladan Milojević, koji je "prelomio" da ostane na klupi Crvene zvezde, ima vrlo uspešnu sezonu iza sebe - osvojena je titula, Zvezda je igrala u Ligi šampiona, u grupnoj fazi je pobeđen finalista Lige šampiona, a veliki motiv imaće da je zaokruži osvajanjem "duple krune".

Naspram njega, svoj 13. meč na klupi Partizana vodiće Savo Milošević. Da li će ovaj broj nekadašnjem reprezentativcu Srbije biti srećan, saznaćemo večeras.

Ono što je zajedničko za obojicu jeste da su i jedan i drugi u "kopačkama" osvajali trofej namenjen pobedniku najmasovnijeg takmičenja. Danas će jedan od njih isti podvig napraviti i u "cipelama".

Ovosezonski derbiji obilovali su uzbuđenjima. Sve je počelo od spornog gola Boaćija u 158. derbiju, koji će verovatno ostati večna misterija. Burno je bilo i na sledećem jer su i jedni i drugi smatrali da su oštećeni. Tek u trećem odmeravanju snaga dobili smo pobednika. Slavili su crveno-beli  2:1, uz po jedan jedanaesterac na obe strane.

Finale Kupa Srbije ima takmičarsku težinu. Partizan igra za lakši raspored u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Zvezda za potvrdu dominacije i prvu "duplu krunu" posle 12 godina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar