Nektar podržava sportske projekte

S tradicijom dugom 145 godina, „Banjalučka pivara“ nastoji da kroz društveno odgovorno poslovanje svakodnevno doprinosi razvoju lokalnih zajednica podrškom projekata iz oblasti sporta, kulture i obrazovanja. Kompanija je na godišnjem nivou uključena u više od 400 aktivnosti, a tako će biti i tokom 2019. godine.

Republika Srpska 21.03.2019 | 16:26
Nektar podržava sportske projekte
Omiljeni pivski brend „Nektar“ biće vjerni pratilac mnogih domaćih, ali i regionalnih manifestacija. Prva od njih je GrandPrix Banjaluka MTB trka koja ove godine traje pet dana i počinje 27. marta. Za trku koja se nalazi u kalendaru Svjetske biciklisticke federacije prijavljen je veliki broj takmičara, a etape će se voziti na banjalučkoj tvrđavi Kastel kao i na Banj brdu.

Već u aprilu nas očekuje Biciklistička trka Beograd – Banjaluka, u periodu od 18. do 21. aprila, na kojoj će učestvovati 25 ekipa sa vozačima iz 30 zemalja svijeta. Najbolji sprinter nosiće majicu koja će u potpunosti biti u duhu boja „Banjalučke pivare“, a najpoznatiji pivski brend biće partner gradova kroz koje trka prolazi - Šabac, Bijeljinu, Zvornik, Ugljevik, Lopare, Doboj, Šamac, Modriču, Derventu, Srbac i Laktaše.

Ali ni tu nije kraj podršci koju „Banjalučka pivara“ pruža sportskim i kulturnim manifestacijama u našoj zemlji. „Nektar“ je dio Run&more Weekenda – festivala sporta, kao i Banjalučkog polumaratona, koji se ove godine održava peti, jubilarni put. 

Projekat vrijedan pomena svakako je i „Kozara Ultra Trail“ – trka u hladovini visokih četinara Nacionalnog parka „Kozara“ čijom će se trim stazom kretati trkači u periodu od 3-5. maja.

Svima je poznato da je najbolja zabava uz proizvode „Banjalučke pivare“ i stoga je prisustvo ovog brenda na najvećim muzičkim festivalima neizostavno. U ambijentu Nacionalog parka „Sutjestka“, svi ljubitelji prirode uživaće u dobrom zvuku „OK festa“, a osvježenje će potražiti u „Nektar“ pivu. Za one kojima je grad sinonim dobrog provoda, tu je i „Fresh Wave Festival“ – jedan od najboljih regionalnih festivala elektronske muzike.

Dobre zabave i provoda ni ove godine neće nedostajati, a „Banjalučka pivara“ i omiljeni pivski brend „Nektar“ biće zaduženi da odlična atmosfera bude sastavni dio svake manifestacije, saopšteno je iz "Banjalučke pivare".

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dh

21.03.2019 17:51

Alkohol.se.nesmije.REKLAMIRAT.TO.JE.LJUDSKO.ZLO

ODGOVORITE