I poraz i bruka: Umalo tuča na klupi Milana!

Frenk Kesi posle zamene hteo fizički da se obračuna sa saigračem Lukasom Biljom, što nije promaklo kamerama.

Fudbal 19.03.2019 | 09:45
I poraz i bruka: Umalo tuča na klupi Milana!
Poraz u gradskom derbiju od Intera (2:3) nije jedini problem sa kojim su se susreli u Milanu u nedelju uveče. Ljagu na ime kluba bacio je Frenk Kesi, kada je posle izmene pokušao fizički da se obračuna sa saigračem Lukasom Biljom. 

Da se zaključiti da je Argentinac nešto dobacio nervoznom vezisti iz Obale Slonovače, ali njegova reakcija je svakako za svakau osudu. Jedva su ga saigrači obuzdali dok je vikao i pokušavao da dohvati Bilju, koji je delovao nezainteresovano za dalju raspravu...Nije poznato zbog kojih reči je došlo do konflikta, ali svesni da su njihovi igrači poslali ružnu sliku u svet, u Milanu su brzo tražili od igrača da zajedno izađu pred novinare i objasne da je nesporazum izglađen.

"Adrenalin je učinio svoje. Bio sam frustriran zbog zamene, jer sam hteo da pomognem ekipi na terenu. Reagovao sam pogrešno i zbog toga sam se kasnije izvinio Lukasu. On je stariji od mene, žao mi je", pokajao se Kesi.

"Rešili smo situaciju. Svi želimo da pobeđujemo i ovakve situacije ne smeju da nam se dešavaju. Svesni smo sramote koju smo naneli klubu i izvinjavam se svima zbog toga",dodao je Bilja.

Da li je pomirenje samo predstava za javnost, videćemo narednih dana. Možda i saznati šta je to "raspalilo" vatru...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar