Jeziva nesreća u K. Mitrovici

Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta.

  • Vijesti
  • Region


Prema saznanjima "Novosti" na licu mesta, radnik je skidao drvenu otplatu na trećem spratu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom je pao sa visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je devojčica na koju je pao deo oplate.

Očevici ovog dogadjaja kazu da je prizor bio jeziv.
 
- Prodavao sam cveće kada sam začuo vrisak radnika za pomoć. Potrčao sam i video čoveka koju je ležao i devojčicu koja je bila bez svesti. Uzeo sam je u naručje i krenuo da trčim prema glavnoj ulici. U tom trenutku naišao je sanitet u koji smo je uneli. Na putu do bolnice ona se osvestila - kaže za "Novosti" Fatmir Ljatifi.

Pripadnici kosovske policije obavljaju uviđaj na licu mesta.

Izvor: Blic
 

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

epidemija

08.03.2019 10:17

Stradanja gradjevinskih radnika...niko ne vodi racuna o njihovoj zastiti niti prolaznika ....obore poljski wc i grade zgradu..oni se obogate a ko pogine sam je kriv..

Tužno je...

08.03.2019 10:32

Stradanje radnika na građevinama je učestalo, gotovo svaki dan. Zaštita je izgleda nikakva, trebale bi te inspekcije početi konačno raditi, ovo je izgubilo svaki smisao. Nesretno dijete je posebna tuga, sve djeluje nevjerovatno, da se tako nesto desi. Neka nam je Bog u pomoći, ova dešavanja su strašna, a na KiM su još pojačana radi cjelokupne situacije.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.