U SDS-u su redovni izbori

Potpredsjednik Glavnog odbora SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da se očekuje da što prije bude održana izborna skupština ove stranke na kojoj bi trebalo da bude izabrano i novo rukovodstvo.

Republika Srpska 27.02.2019 | 22:22
U SDS-u su redovni izbori
"Spekuliše se svašta, a kandidature, izuzev po medijima, nije niko objavio. To spada u domen spekulacija. O tom pitanju zaista nisam razmišljao", rekao je Šarović u Sarajevu odgovarajući na pitanje novinara da li će nakon izborne skupštine postati predsjednik SDS-a.

On je napomenuo da će datum održavanja izborne skupštine SDS-a zavisiti od ljudi koji je pripremaju, izražavajući nadu da će to biti što prije.

"Mislim da je to potrebno SDS-u koji je imao lošiji rezultat od očekivanog. Kada imate lošiji rezultat, logično je da imate unutrašnje turbulencije i zahtjeve za /unutarstranačke/ izbore. Ovo nisu vanredni, već redovni izbori", rekao je Šarović.

On je izrazio očekivanje da će SDS jasnije definisati politiku, kao i da će moći ponuditi odgovore na izazove i dobiti snažno rukovodstvo, sposobno da povede 150.000 onih koji su na prošlim izborima partiji dali svoj glas.

Šarović ističe da novo rukovodstvo očekuje i posao da se pripremi za nove lokalne izbore, napominjući da smatra da SDS treba da bude ono što je bio ranije jer za to ima sve preduslove.

(Srna)

Komentari / 85

Ostavite komentar
Name

Bili

27.02.2019 21:35

Moj Sarovicu dabudete dozvolili Dodiku da vas pokrade na izborima dobiliste ste vi izbore samo sto se niste znali izboriti zanjih boljeg i postenijeg od Vukote nema nit ce biti.

ODGOVORITE
Name

Re Bili

27.02.2019 23:31

Uzmi molite nekoga kome stvarno veruješ neka ti objasni rezultate izbora 2006,2008,2010,2012.2014,2016,2018 a ovo kao Doboj i Trebinje sad netreba ti ni pominjati.

Name

RE Bili

28.02.2019 06:02

Upravo tako. Opozicija, uključujući i prelivodu Šarovića, nije uspjela da spriječi namještanje i krađu izbora a, kasnije, da dokaže da su izbori pokradeni. I pticama na grani je jasno da je dugo i pažljivo pripremana krađa izbora i da režim pobijedio zahvaljujući samo tome. Vidjeli smo kako su se ponašali pobjednici. Nisu smjei ni da slave, kako su inače ranije činili. Naravno, sve uz pomoć tzv. međunarodne zajednice kojoj itekako odgovara slugansni režim i garnitura koja za njih godinama radi. Sada svi, uljučujući i Šarovića, pod izgovorom slabih izbornih razultata, žele da smijene Govedaricu jer im je on možda jedina smetanja uspostavljanja otvorenih (oni prikriveni postoje godinama) odnosa sa režimskim partijama i utapanja opozicije u njihove klišee. Znači, propadanje. Šarović je jedan od onih koji to godinama radi (sarađuje sa režimskim partijama) ali je malo prepredeniji od Cicka, Obrena, Miće...Da se ne lažemo, režimske vođe parama naroda uspjeli su da, prvo kupe a, kasnije, uscjenjuju sve opozicione lidere, i sada ih drže za DaMu. Jasno k'o dan. Vidjeli smo kako se završila priča sa Ognjenom tadićem, Čavićem, Krsmanovićem, Obrenom Petrovićem, Milovanom Bjelicom, itd. Ako Vukota uspije da pridobije većinu SDS članstva, poštenog, neka nada će postojati, u protivnom neka nam je Gospod Bog na pomoći. Jer, očigledno je, da režimski lideri rade po nalogu stranih obavještajnih službi koje su negdje i davno zacrtali da zapadno ali i istočno od Drine Srbi sistematski nestanu, odnosno "legnu na rudu". Šarović od kako je vraćen u politički život, nakon sankcija, radi tako kako radi (a zna se kako i za koga) i usput se bogati. Ništa manje od onih koje nikada javno, otvoreno i oštro nije kritikovao. Zašto. Zato što su na istom zadatku. Pretpostavljam da ovaj komentar i istinu nećete objaviti, ali i to bi meni lično nešto značili. Govorilo.

Name

Čisti Kukolj

28.02.2019 06:10

Ovo je uvod u planiranu smjenu Govedarice i lijeganje na rudu Rudonji& CO. Providno. Nadamo se da će Govedarica (vidi se i osjeti se da je čovjek pošten) imati snage da pridobije većinu članova skupštine i zadrži predsjedničku poziciju. A ovaj kukolj koji godinama SDS veče na dno (uključujući i Šarovića), odbaci i od njega se isčisti. Jasno ko dan.

Name

JAR

28.02.2019 06:23

Krajnje je vrijeme da se neko (nećemo ga imenovati, ali ćemo ga pogledati) povuče u Južnoafričku Republiku. Da se tamo posveti obitelji (koju je usput zapustio) i nastavi da gricka ono što je godinama sistematski stvarao i tamo transferisao. I tamo se pridruži "braći po materi". Na domaćem terenu potrošio je sve "fore i fazone" koje su mu prolazile jer je, za svaku "pohvalu", godinama uspjevao da narodu prodaje žvake. Nema više. Kraj. Gotovo je. maske su pale.

Name

A joj, NAOPAKO

28.02.2019 06:27

Da li ovaj lik podržava SDS-ov prijedlog o ispitivanju porijekla imovine ? Pouzdano: NE. A zašto ? Pouzdano : jer bi to moglo da ga osobno pogodi. A gdje to: pa u sridu, tj. tamo gdje je najtanji. U dokazivanju kako je zaradio prvi milion, a onda i one nakon toga.

Name

Ko o cemu

01.03.2019 04:07

Baba o ustipcima. Procitan si Sarovicu sa svih strana. I uzduz i poprijeko.

Name

Mladjo B.

01.03.2019 04:08

Dosta je i tvog prosipanja pameti na racun drugih. Dok se usput i uz pomoc partije enormo obogati.

Name

Afrika, Sandra

01.03.2019 04:09

Vrijeme je da se krene put Afrike. Nema ko da vodi unosne biznise

Name

Ko je jamio, jamio

01.03.2019 22:07

Sad mu mogu pljunuti pod prozor. Previse je kasno. Covjek na vrijeme jamio. Po principu ko je jamio, jamio.

Name

Skeptik

27.02.2019 21:44

Na žalost, SDS je izgubio kontinuitet popularnosti u narodu ,za razliku od SDA i HDZa. Razloga ima mnogo, ali najveći je taj što su Banja Luku izgubili već prije dvadesetak godina. Zašto, to je d(r)uga priča.

ODGOVORITE
Name

Bili

27.02.2019 22:05

Zato sto smo prodane duse, prodali bi vjeru za veceru radi licnog interesa. Srbska Istorija se ponavlja kroz vjekove zalosno. Kod nas je parola sta me briga sto je komsiji crkla krava.

Name

Iskorak naprijed

01.03.2019 05:01

SDS-u ne treba popularnost kakvu imaju HDZ ili SDA. Članovi tih stranaka su ogrezli u kriminalu, i to je opšepoznato. SDS treba da se resetuje i isčisti od kukolja koji stranku vuče na dno i ruši joj ugled. Kada bi se to desilo, narod bi to prepoznao i povjerenje bi se vratilo. Bez toga, teško je očekivati da SDS napravi neki kvalitetan iskorak naprijed.

Name

Ga, ga, ga

01.03.2019 05:16

SDS može vratiti povjerenje naroda ako se oslobodi ovakvih kao što je Đarović. Koji se jave svakih šest mjeseci da nešto izpametuju kada treba da se zaštite štetočine i paraziti koji razaraju stranku. I da oblate one koji pošteno rade kako bi preuzeli i formalnu kontrolu u stranci. Previše providno da bi neko u to mogao povjerovati

Name

Vuk dlaku mijenja

01.03.2019 05:19

Ovog sa slike i iz priče, koji se sada našao da nešto pametuje, treba pitati kako to da je od okorelog komuniste postao okoreli nacionalista. Sutra, ako bi trebalo da promijeni i vjeru, ne bi ni trepnuo. Takvih ima jedan broja u rukovodstvu SDS-a i takvih se treba ritosiljati. Odmah i za sva vremena. Vidjeli smo kako je prošlo žrtvovanje Bosića za račun Obrena Petrovića. Vuk dlaku ne mijenja ali ćud nikada.

Name

Горан

27.02.2019 22:17

Народ још само Вукота није продао,да ли ће видјећемо...

ODGOVORITE
Name

Nece, Nece

01.03.2019 04:12

Nece Vukota nikad prodati obraz kao ovaj sa slike i njegovi pajtosi koji se odazivaju na : Obren, Mico, Milovan...

Name

Odgovor Goranu

01.03.2019 05:03

Gorane, ponosni i čestiti Vukota neće nikada izdati narod. Ako ne bude mogao da se izbori sa ovim izdajnicima, ponosmo će se povući i stranku prepustiti nekome mlađem i perspektivnijem. Ovim lopužama, uključujući i lika iz priče, nikada ne i ja mu na tome dajem podršku. Mada nisam član stranke, ali bih mgao postati

Name

Ne boj se, Neće ti biti dobro

01.03.2019 05:20

Tako je Gorane. Ne boj se. Vukota nikada nikoga nije prodao pa neće ni sada. bar takav je utisak. Samo što je, bar tako izgleda, u manjini

Name

Što bi rekao Njegoš

01.03.2019 08:37

Nemaš šta gledati. Vukota nije kao šarovićeva teletina da se prodaje u Tursku. Tvrd je to orah, što bi rekao Njegoš.

Name

KRCUN

27.02.2019 22:21

Bravoooo? Izbori unutar stranke sve kao i pre,dirigovano. Mićo, Šarović, Vasić, Babalj,Cicko itd.Čemu se nadati,da zadovolje lične interese, živ keš i nekretnine. Nemoj te izbore ni sprovoditi u regijama: Birač,Semberija Sarajevsko Romaniska regija.Sve već poznato.

ODGOVORITE
Name

Re Krcun

01.03.2019 04:13

Sve si u pravu. Neko je od tih, ako ne svi, i dio gradjevinske mafije koja hara Romaniskom regijom. Sve se zna i nista se ne moze sakriti

Name

Dutzi

01.03.2019 05:05

Vukoti će biti teko da se oslobodi balasta koji stranku sve više vuku na dno. Ali mora probati. Ako probaš i imaš neke šanse, ali ako ne probaš nemaš nikakve. Ovako više ne ide. "Ili đa, ili bu". Kom obojci kom opanci.

Name

Birač i Semberija

01.03.2019 05:07

Birač, Semberiju i Romaniju treba očistiti od onakvih kakvi su Mićići i Vasići, Bjelice... To je bar jasno. Nakon toga stvari će krenuti na bolje

Name

Nemanja

27.02.2019 22:23

Jasno da problemi SDS-a nisu od ovih izbora već su mnogo ranije prevaziđeni kadrovi počeli otvoreno da vuku na stranu ili potpuno nazad! Kome nije jasno da su u službi snsd-a redom Kalinić,Vučurević, Ninković, Krajišnik pa od ovih izbora Petrović danas Bjelica i ostali! Poslije svega Govedarica treba da osnuje sopstvenu stranku od časnih članova koji ne prihvaju kolaboraciju sa snsd-om! Jednom za svagda ostaviti Cicka, Mića-polovinu i istrošenog Šarovića neka se gode do mile volje sa Dodikom i neka žvaću izžvakane žvake! Takvoj Vukotinoj opciji sigurno bi se priključili prevareni glasači NDP-a koje su Čavić i društvo najgrublje prevarili, kao i dio razočaranih članova PDP-a koji ne prihvataju da slijede nametnuto rukovodstvo (Borenović.Crnadak.Marković,Tešanović.Vučurević,... Vukota samo snažno!

ODGOVORITE
Name

Re Nemanja

01.03.2019 04:16

Vukota ne treba da osniva novu stranku nego da iz postojece izbaci, uz pomoc mladih postenih kadrova, ove parazite, krtice i trojanske konje. Zasto bi on stranku prepustio onima, ukljucujuci i Sarovica, koji stranku koriste samo da bi se bogatili i uvlacili dodiku u razvaljenu guicu

Name

Bukačević

27.02.2019 22:24

Okani se Sarovicu Vukote i njegove ekipe. Distanciraj se jasno od njih i tako pomozi da se stranka ponovo vrati na stazu stare slave. Zar ne vidis sta su Mektic i on ucinili od SDS-a i koliko je to uticalo na proslogodisnji rezultat? Podrzi Cicka, jer nema covjeka na Sokocu i Rogatici koji ne skine kapu kada ga sretne u znak postovanja! Skoro svi gradonacelnici i nacelnici opstina iz reda SDS su na ovaj ili onaj nacin digli ruke od Vukote. Neki su ( poput Dobojlija ) i izasli iz stranke. Je l nam to treba Mirko? Podrzi svog Rogaticanina Cicka, pa da u tvojim Stijenicama zapjevamo - Od Trebinja pa do Novog Grada, srpski narod slozno sa Sarovicem vlada. A veceg SDS-ovca od Mrkalja do Sjemeca od mene nema!

ODGOVORITE
Name

Jeca

28.02.2019 07:47

Nisi ti SDS-ovac, nego Dodikovac, kad toliko hvalis Cicka.

Name

RE BUKAČEVIĆ

01.03.2019 04:27

Nadimak koji si sam sebi dao sam za sebe govori kakav si lik. BUKAČ. A možda si i Cicko. Pa, Jadniče, upravo pošteni narod Skoca i Romanije uopšte veoma dobro zna koje taj lik koga hvališ. Pozdravljaju ga jajare i njegovi poslušnici, a pošten narod ne može ni da ga smisli. Ako ga pozdravlja to je iz strahopoštovanja koje je taj tvoj lik uspio da zavede za vrijeme svoje strahovlade i strahovlade braće Daltona.

Name

Buk Buk

01.03.2019 05:22

E mojti Bukačko. Sa kojeg marsa si ti spao. Gdje ti živiđ. Pa na Romaniji i mala djeca znaju da situacija za dotičnim nije takva kakom je ti opisuješ. Siđi malo iz oblaka. Zavrtilo ti se u glavi

Name

Sporopeicas

27.02.2019 22:48

Ja Vukotu cijenim kao mladu osobu . Pokusao je nesto ali ( nije imao ) da to zavrsi. Ja sam za Sarovica uvek bio. Iskustvo godine itd. Samo nemojte Micica i Bjelicu . izdace kao (obrencic) . Kako ce ga dodo bacit u politicku proslost sledece izbore. ☺

ODGOVORITE
Name

RE

01.03.2019 04:29

Prijatelju, očigledno je da ne znaš ko je Šarović. Za razliku od "seljaka" (izvinjavam se pravim seljacima) Cicka, Miće Trećine, Obrena Kmeta, idt. ovaj je namazan i školovan i vješto prodaje "damu za bubrege"

Name

Gaćinović, Gacko

01.03.2019 05:08

Dosta je više i Šarovićeve demagogije a ništa konkretno nije pokrenuo sa pozicije koju obavlja upravo zahvaljujući SDS-u. U ono što on govori ne vjeruje više ni on sam, a da mu vjeruju ostali u stranci. Dosta i u penziju

Name

SKOJ

28.02.2019 01:58

Samo Bjelicu napolje iz stranke i opet ce mo biti glavni. Vama g. Sarovicu ne treba objasnjavati koje je to zlo od covjeka

ODGOVORITE
Name

RE SKOJ

01.03.2019 04:30

NIŠTA TI TAJ ŠARAC NIJE DRUGAČIJI OD BJELICE. SAMO NAMAZANIJI I LUKAVIJI. NITI SMRDI NITI MIRIŠE. IMA GA KAO I ZAČINA U SVAKOJ ČORBI I VJEŠTO SE PRODAJE. RODĐENU MATER BI PRODAO ZA LIČNU KORIST. TO ĆE TI REĆI SVI ONI KOJI GA DOBRO PRODAJU IZBLIZA

Name

vlasenica

28.02.2019 02:22

sds,al stvarno,narod,srpstvo,demokratija i naravno kolektiv dubioza

ODGOVORITE
Name

Bl

28.02.2019 05:27

Vukota je moj predsjednik! Predsjednik stranke i moje Republike Srpske . Niko nije glasao za Željku.

ODGOVORITE
Name

RE BL

01.03.2019 04:33

Tačno je da za Željku nije glasao ali đedina pobijedi. Zna se. , na pokradenim izborima. I zato ovaj upiš od političara ne smije da napada Vukotu, jer zna, ili bi trebalo da zna, da su izbori namješteni i pokradeni. Zato, nije ni on ništa bolji od onih koji otvoreno rade protiv stranke

Name

Bane

28.02.2019 05:42

Oglasi se i Sarovec,konacno.Gdje je bio svo ovo vrijeme?Kao da je u SDS sve fantasticno.Sarovic se zatrpao u svojim BiH poslovima i nista drugo ne vidi.

ODGOVORITE
Name

RE bane

01.03.2019 04:34

DOBRO KAŽEŠ, šAROVIĆ SE ZATRPAO VLASTITIM BIZNISIMA I ZA STRANKU IMA VRMENANA SAMO KADA TREBA NAPADATI ONE KOJI POŠTENO RADE. oČITITI SDS OD LOPUŽA POPUT OVOG I SVIH KOJI SE OTVORENO STAVLJAJU NA STRANU REŽIMA.

Name

Bič Božji

01.03.2019 05:11

Šarović kao da je došao sa druge planete i kao da nije učestvovao u pripremi i sprovođenju izbora u okviru stranke. Ovo što priča može samo da bude priprema za preuzimanje stranke od njega i njegovih istomišljenika koji se odazivaju na : MIćo, Cicko, Obren,

Name

Kralj je go

28.02.2019 06:03

Krajnje vrijeme da šarović otvoreno skine masku. Po principu "kralj je go"

ODGOVORITE
Name

Buđoni

01.03.2019 05:14

kralj je go itekako...pročitan i Šarović...za sva vremena... dosta je bilo... dole maske...unutar stranke rukovodstvo ga poznaje ali glasači manje...sada i oni mogu da vide da je skinuo masku...

Name

Pehlivan

28.02.2019 06:07

Šarović godinama "pehlivani" (da upotrebim izraz koji naša braća po porijeklu često koriste) i balansira izmešu pozicije i opozicije u SDS-u. Niti smrdi, niti miriše. Ali se, usput, bogati i svoju poziciju koristi da sistematski uvećava bogatstvo koje je godinama sticao još iz perioda ratne i poatne SDS garniture (Karažić, Krajišnik, Mandić, Roguljić, ...).

ODGOVORITE
Name

HAVER

01.03.2019 04:36

Pravi opis : PEHLIVAN. Da si ga crtao ne bi ga nacrtao bolje. Čovjek pehlivani i to mu godinama prolazi, kao i njegovi biznici koje obavlja preko svojih najbližih i najodanijih privatnih kadrova i havera.

Name

Neće Moći

28.02.2019 06:16

Dobro neko reče, SDS i SzP nije izgubio izbore. Izbori su pokradeni. Gdje je nestao kamion papira za glasačke lističe. Ko je štampao glasačke listiće. Ma dajete. Šaroviću: zašto o tome nikada nisi otvoreno govorio. O čemu ti sada pričaš. O lošem izbornom rezultatu. Pa i ti si, Mučeniče, onda za to odgovoran. Ne može biti odgovoran samo jedan čovjek, čak pod uslovom da izbori nisu pokradeni. Ako imate poštenja, a tako mislite, zašto se ne povučete svi kolektivno - uključujući i tebe - i kažete: povlačimo se jer smo ostvarili loš izborni rezultat. Ali ne. Nećeš se ti povući i prepustiti zlatnu koku nekom drugom. Najlakše je za navodni loš rezultat optužiti jednog čovjeka. Neće moći, ove noći...

ODGOVORITE
Name

RE NEĆE MOĆI

01.03.2019 04:38

Tačno je. Izbori su pokradeni. Očigledno. I o tome Šarović, koji to pouzdano dobro zna, ništa ne kaže. Zato nije korektno da napada Govedaricu za pokradene izbore. Vukota je pobijedio Maculju. A Šarović je sa funkcije koju obavlja mogao da pokrene postupak utvrđivanja krivične odgovornosti za krađu papaira za glasačke listiće i namještanje štampe režimskoj štampariji. A nije.

Name

Ublehaš

28.02.2019 06:18

Ovo je tipični čaršiski Ublehaš. Slizao se sa tajkunima, kojima uostalom i sam pripada, i s njima hoće da preuzme partiju. Koju je od početka svoje političke karijere koristio samo za ličnu promociju i bogaćenje. A narodu, koji mu je naivno vjerovao, prodavao Mud.. za bubrege"

ODGOVORITE
Name

RE UBLEHAŠ

01.03.2019 04:39

Tačno, slizao se sa Čaršijom i bavi prodajom mesa u Tursku. A tek mlijeka...

Name

Sikteruša

28.02.2019 06:25

Mogao bi ovaj da krene u Tursku za mesom koje tamo godinama prodaje. Ne direktno, ali preko onih kojima je omogućio da to godinama čine. Bez razlike na vjeru i naciju. Novac ne poznaje ni jedno, ni drugo. Sikter. Turski tok u obrnutom smjeru.

ODGOVORITE
Name

Jovo

02.03.2019 07:41

Namas ti Sikteruso, kako si se nazvala, pojma o zivotu. Sarovic je stvorio uslove da nasi farmeri sada mogu izvoziti junad u Tursku i da toga nema, vec bi bankrotirali od domacih mesara koji ih godinama ucjenjuju. Ne izvozi Sarovic u Tursku, vec firme iz BiH - Federacije koje na tenderu izabere turska strana. Malo se informisi prije siktanja.

Name

KAKO - ZAŠTO

28.02.2019 06:30

A ima li tvoje odgovornosti za loš izborni rezultat. Gdje si ti bio kada su se pripremali i održavali izbori. Pa valjda nije jedan čovjek SDS. Svaki od vaš izdajnika ima svoje glasačko tijelo (vidjeli smo na primjeru Doboja) i boli vas uvo za SDS-ov rezultat. I sada bi, Ti, da samo Vukota visi. E, Boga mi, neće moći.

ODGOVORITE
Name

Nevin u Koljeno

01.03.2019 04:41

Ma kakva odgovornost Šarovića. On samo prikuplja pozitivne političke poene. Pred izbore i za vrijeme izbora on nije ni činio dio partiskog rukovodstva SDS. Nije bio ni član predsjedništva, ni skupštine, ni...Nevinašce je to u koljeno...Vaćno je da su njegove šape u toplom, a partiji kako bude.

Name

Posipanje Pepelom

28.02.2019 06:38

Šarović kaže : Kada imate lošiji rezultat, logično je da imate unutrašnje turbulencije i zahtjeve za /unutarstranačke/ izbore". PRVO: Izbori nisu izgubljeni, nego pokradeni. DRUGO : ako su izbori izgubljeni, i ti za to treba da snosiš odgovornost jer si činio, i činiš, najuži krug vodećih ljudi partije. PREMA TOME: ako tražiš (a očigledno je da tražiš) da se Vukota povuče, treba da predložiš-zatražiš da se povuku i sve ostale MATORE REPONJE, uključujući i tebe, i rukovodstvo partije prepustite mlađima. Ali, ti to nećeš učiniti jer tebi partije služi za sasvim nešto drugo. Zna se šta. Prema tome: POKRI SE KRPOM PO GLAVI, I ZAVUCI U MIŠJU RUPU

ODGOVORITE
Name

RE POSIPANJE PEPELOM

01.03.2019 04:42

JARANE, SVE SI U PRAVU. ČOVJEK SE IZMIČE OD ODGOVORNOSTI A BIO MU NAJUŽEM RUKOVODSTVU KOD DONOŠENJA SVIH ODLUKA. KOJI LICEMJER

Name

Dva Musketara

28.02.2019 06:44

Opoziciji u RS danas više nego ikada trebaju revolucionari. Poput Stanivukovića iz PDP-a i Vukanovića iz SDS-a. Prema tome, SDS treba prepustiti Vukanoviću (i tu Govedarica ne bi trebao da pravi probleme) a PDS Stanivukoviću (e to ne bi išlo lako pored Borenovića). Režimskoj hobotnici mogu da se suprostave samo osobe poput njih dvojice koji sbi na kraju mogli da jedine te dvije partije u jednu modernu proevropsku narodnu partiju

ODGOVORITE
Name

RE DVA MUSKETARA

01.03.2019 04:46

Tačno. Vukana i Draška na čelo partija. Mladi i revolucionarni samo mogu da promijene nešto. A pošteni stari kadrovi da im pomažu iz pozadine. Da dodaju "municiju"

Name

Dobro Dobro

28.02.2019 07:09

Dobro si se sjetio, samo razmisli ko treba da leti a da ni sebe ne zaboravis

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

01.03.2019 04:45

A pa on sebe ne vidi u krugu odgovornih a najodgovorniji je što ništa nije preduzeo da se do kraja rasvijetli izborna krađa. Vukota ostao sam u istrajavanju na tome, i na kraju odustao. Ne može sam protiv vjetrenjača.

Name

Skidaj Masku

28.02.2019 07:10

Ni Platon ti nije ravan. Demagogija do neba. Providno brate Mirko. Skini malo masku. Vrijme je

ODGOVORITE
Name

MA IDI BRE

28.02.2019 07:18

DA SVETI PETAR PREUZME SDS NIKO VISE NIKAD IZ MOJE FALA BOGU VELIKE FAMILIJE NECE VISE GLASATI ZA SDS...A GLASALI SMO GODINAMA..VI STE SVE OVO RADILI STO I SNSD I DOVELI SVI NAROD DO PROPASTI A VI BOGATI PREBOGATI....

ODGOVORITE
Name

Па

28.02.2019 08:17

То ти је иста багра само прешла из СДС у СНСД, а по потреби ће се они поново вратити одакле су и отишлу. Ни Бог ме не може убиједити да нису сви исти. Јесу јесу све голи лопов.

Name

RE "MA IDI BRE"

01.03.2019 04:48

Za nekoga druže moraš glasati, inače oni ti ukradoše glas. Njima najviše i odgovaraju takvi kao ti, odnosno oni koji ne glasaju. Idealni su jer sa njihovim glasovima mogu da rade šta hoće

Name

iskreno

28.02.2019 08:59

U SDS, kao i PDP zaista ima cestitih ljudi vrijednih postovanja.

ODGOVORITE
Name

RE ISKRENO

01.03.2019 04:49

Ima, ima ali ih treba odvojiti od onih (a ima ih dosta) nepoštenih i onih koji stranku koriste samo za ličnu promociju i bogaćenje. Takvima ne dati da dišu i nogom u guicu preko vrata.

Name

Milan

28.02.2019 09:02

Jadan sds ako ovaj bude mafijas teski od rata pitajte sta sve ima vedri i oblaci u Istocnom Sarajevu

ODGOVORITE
Name

Milane

01.03.2019 04:51

mi iz Istočnog Sarajeva veoma dobro znamo šta se tu radi i koliko i ovaj prelivoda taj prostor koristi za lično bogaženje. Vozač sam jednog od uticajnih ljudi i muka mi je kad vidim šta ovaj i njemu slični rade. A nardo ko narod. Glup, zaglupljen, naivan...

Name

MIMI53

28.02.2019 10:49

Clan sam SDSa od 1990,i znam da nismo imali korektnijeg "sefa" od Mladena Bosica .Odmjeren ,odgovoran i jedini stranacki vodja koji je sam dao ostavku (od svih stranaka) nakon loseg izbornog rezultata .U ovom politickom glibu ne moze Vam pomoci ni pamet ni znanje kad se narod vec prodao. Zato su svi buduci izbori VEC POZNATI. DOK NAS NE NESTANE.

ODGOVORITE
Name

RE

01.03.2019 04:54

ALI MI DUGOGODIŠNJI ISKRENI I POŠTENI ČLANOVI SDS-A NE SMIJEMO SE PREDAVATI I STRANKU PREPUSTITI PROFITERIMA. ZNAMO KAKO SU SE PREKO STRANKE BOGATILI NJENI NAJISTAKNUTIJI ČLANOVI ZA VRIJEME RATA I NEPOSREDNO POSLIJE. A TOGA JE BILO I KASNIJE, PA I DAN DANAS. SDS NIJE IMUN OD PROFITERA, ALI VELIKA VEĆINA JE POŠTENA I ONI TREBA DA PREUZMU KONTROLU, KOJU U POTPUNOSTI SADA NEMAJU.

Name

vlasenica

02.03.2019 01:14

Bosic g.din

Name

Puce puska

28.02.2019 11:14

Predlozi gnjidama poput Cicka, Micka, Obrena, Sarovica ...da se povuku pa ce i Vukota otici sam.

ODGOVORITE
Name

MILUN GRBIĆ

01.03.2019 04:57

i JA SAM SIGURAN DA BI vUKOTA STRANKU PREPUSTIO NEKOM MLADJEM I ENERGICNIJEM SAMO KADA BI VIDIO DA TAKAV POSTOJI I DA CE SE OVI DJUTURUMI POVUCI. ALI ONI NEĆE DA SE POVUKU JER IM JE STRANKA KRAVA MUZARA I PREKO NJE SE BOGATE. VIDI ŠTA JE NAPRAVIO MIŽO U BIJELJINI, OBREN U DOBOJU, BJELICA NA SOKOCU. SVE TAJKUN DO TAJKUNA, BOLJE REĆI MOJ DO MOJEGA. A STRANKA TONE

Name

Mićo Trećina

28.02.2019 20:56

Mani demagogiju, podržavaš li uvođenje zakona o porijeklu imovine tačka!

ODGOVORITE
Name

DUBOKI GLIB

01.03.2019 04:58

ON NIKADA NIJE REKAO DA podržava prijedlog zakona o utvrđivanju porijekla imovine. To samo po sebi dovoljno govori. Ako je pošteno stekao imperiju, zašto bi imao nešto protiv da se to ispita, ako postoji sumnja

Name

ZASTO

01.03.2019 00:11

ZASTO NE BI U IZBORU PREDSJEDNIKA STRANKE UCESTVOVALI SVI CLANOVI SDSa JER AKO RUKOVODSTVO BUDE ODLUCIVALO REZULTAT SE ZNA....NEKO OD HOHSTAPLERA CE BITI IZABRAN A PRAVE LJUDE CE POTISNUTI I ETO SARADNJE SA SNSDom STO I JESTE CILJ VUKOTINE SMJENE....NISMO GLUPI DA ZNATE...DOSTA VISE MULJAZE I LOPOVLUKA JER STA I KAKO RADITE SUMNJAM DA CE NA DOBRO IZACI, ZATO UKLJUCITE TE TIKVE I VIDITE STA VAM JE CINITI NECE NAROD DO VIJEKA TRPITI OVO S*ANJE OD ZIVOTA U KOJE NAS LOPOVI UVUKOSE...U PAMET SE DOK JE JOS VRIJEME!!!

ODGOVORITE
Name

КСС

01.03.2019 08:06

Само референдумом свих чланова до председника,живјео нам Говедарица

Name

Trojanac

01.03.2019 04:10

Konj Trojanski je Mala Maca za ovog bacaca narodu prasine u oci. Turska majka i prodavati svjezu govedinu bez certifikata

ODGOVORITE
Name

Oni su obični kockari

01.03.2019 08:33

Baš tako. Gore nabrojani su obični konji, Trojanski. U stranci su a rade protiv Kockari (zna se svi od reda) i propalice. Na kocki izgube i nije im dovoljna ni državna kasa da se izvade.

Name

Eeee

01.03.2019 08:12

Evo ga, jutros ovaj protivnik Šarovićev poranio, zoru prevario, pa piše li piše, komentariše li komentariše. Brzo piše, mora se priznati, osim ako cijelu noć nije kuckao pa jutros samo pušta. Na svaki komentar on ima svoj komentar. Slično sve, kalup doduše nije isti, ali jeste sličan. Sve isto, zavapi Risto. Ništa novo, rezignirano će Jovo. Ma važno je da se rimuje tješi ih Sredoje.

ODGOVORITE
Name

Vodi ga kuci

01.03.2019 22:12

Vodi ga kuci, ako vec nisi

Name

Odgovor Eeee-u

02.03.2019 05:38

tvoje zapažanje je veoma interesantno, ali se ti ne baviš suštinom. A suština je da li su navodi vezani za određene ličnosti iz ove priče, tačne ili nisu tačne. A to da li neko ustaje rano i piše, ili to da li je prvo napisao pa kopirao, itako dalje, nema veze sa suštinom sadržaja onoga što je napisano. E tu, jarane, treba da se posvetimo, prije svega ti, ili vi. Tvoj pristup je klasičan balkanski. Skretanje pažnje sa prave teme, i bacanje prašine u oči. Reci nešto, jarane, o tome ko su i šta su likovi iz priče, uključujući i glavnog lika iz ove priče. Naravno, ti na ovo pitanje ne,aš, i ne možeš imati, pravi odgovor. Osim onog: ovdje se montira, insinuira, neosnovano mrzi, itd., itd.

Name

Eeee

02.03.2019 18:10

Eeee je samo jedan od brojnih prevarenih glasača, birača. Glasa protiv lopova i lopovluka, a lopovi i lopovluk stalno isplivavaju na površinu, one druge potiskuju i dave u dubini. Još od prvih 'demokratskih' izbora. i onda je pod krinkom nacionalnog interesa, nacionalizma i šovinizma bio lopovluk i lopovke namjere. I poslije toga je sve isto, svaki put se glasa protiv lopova i džaba, ništa novo, samo rima i prevara.

Name

Šarović-Govedarica

01.03.2019 12:24

Jedan od njih će biti novim predsjednik SDS, ali kao član SDS predlažem da se na skupštini zakunu prije izbora da neće sarađivati sa Dodikom nigdje i nikad.

ODGOVORITE
Name

He, He, Ha, Ha

01.03.2019 21:52

Tražiš od političara da se zakunu. Kleli su se Čavić, Kuzmanović, Obren Petrović, ... i šta bi

Name

REFERENDUM

02.03.2019 05:25

Neko reče da se izbor predsjednika i rukovodstva SDS-a izvrši putem referenduma, i apsolutno je u pravu. Da se vidi šta ukupno članstvo misli. Međutim, kako to izvesti ako se zna da stara garda, koja i vuče na dno SDS, ima do detalja razrađen izborni marketing. Imaju na terenu svoje ljude zadužene za prinudu, zavrtanje ruku, krađe glasova, itakodalje. Oni bi, a zna se na koga se misli, sigurno namjestili izbore i kompletnu priču okrenuli u svoju korist.

ODGOVORITE