Uspješna saradnja NS RS i OEBS-a

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjoj Luci sa šefom Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini, ambasadorom Brusom Bertonom o desetogodišnjoj saradnji i projektima koje je u Narodnoj skupštini podržala Misija OEBS-a u BiH.

Republika Srpska 26.02.2019 | 15:39
Uspješna saradnja NS RS i OEBS-a
Predsjednik Čubrilović i ambasador Berton istakli su da će uspješna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Predsjednik Narodne skupštine je istakao da je Misija OEBS-a u BiH jedna od međunarodnih organizacija čije su aktivnosti pozitivno ocjenjene među građanima Republike Srpske, prije svega, zbog činjenice da Misija OEBS-a u BiH ima dosljedan i konstruktivan odnos prema svim narodima i svim nivoima vlasti u BiH.

Predsjednik Čubrilović je istakao da je Republika Srpska, u skladu sa zakonom, konstituisala sve organe vlasti u skladu sa rezultatima demokratskih izbora, te da je na vrijeme usvojila budžet i druge akte neophodne za funkcionisanje svih institucija. Ambasadora Bertona upoznao je sa Programom rada Narodne skupštine u ovoj godini, koji će se naći na Trećoj redovnoj sjednici parlamenta.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jupi

26.02.2019 15:51

Sve uspjesno ,demokratsko ,u skladu s zakonom , sve na vrijeme , sve institucije funkcionisu jupi ,jupi ju, zasto narode i ti se ne ugledas na vrijedne i nepocnes da funkcionises ?

ODGOVORITE