Hit: Zaljubljen kao Miki Maus

Nakon pet godina veze fudbaler Radnika Slaviša Radović odlučio je da zaprosi svoju djevojku Helenu Vlačić, ali to ne bi bila neka bitna vijest da on to nije uradio na orginalan način.

Republika Srpska 12.02.2019 | 21:56
Hit: Zaljubljen kao Miki Maus
Same pripreme za prosidbu trajale su mjesec dana, a logističku podršku pružilo je još nekoliko ljudi bliskih ovom paru među kojima posebno treba istaći Heleninu drugaricu Aleksandru.

Glavni problem da se ovako nešto izvede je činjenica da budući mladoženja igra fudbal u premiijerligašu iz Bijeljine, dok njegova djevojka živi u Manhajmu.

– Sve smo dobro organizovali kako Helena ne bi saznala i iznenađenje bilo kompletno. Nalazio sam se sa Radnikom na pripremama u Budvi, pa sam morao dobiti dozvolu od šefa stručnog štaba da dan ranije odem i naišao sam veliko razumijevanje kompletne ekspedicije koja je boravila na pripremama.

Odletio sam za Njemačku, a za to je znalo Helenino društvo. Prije polaska na pripreme sam u Bijeljini iznajmio kostim Miki Mausa koji sam poslao autobusom u Njemačku i koji je tamo preuzela Helenina kuma Maša. Kada sam sletio pao je dogovor sa Aleksandrom da ona dovede Helenu u tržni centar u kome ću ja da čekam obučen u Miki Mausa koji je Helenin omiljeni lik iz crtanih filmova – kaže Radović.

U večernjim satima Helena i Aleksandra su došle do tržnog centra i Helena je odmah primjetila Miki Mausa.

– Molila je drugaricu da je slika sa Miki Mausom i da meni pošalje fotografiju. Drugarica Aleksandra joj je govorila da nije dijete i da se ne fotogorafiše, ali je Helena bila uporna što se vidi i na snimak. Kada smo se fotografisali ja sam skinuo kostim, a ona je ostala u potpunom šoku nekoliko sekundi. Nakon toga sam je zaprosio i ove godine ćemo praviti svadbu, a veoma brzo ćemo znati i tačan datum – kaže kroz smijeh budući mladoženja. 

(Srpska.info)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Wodolija

12.02.2019 22:13

Bježi za Manheim dok imaš šansu. Spasi se od ove mafije u RS

ODGOVORITE
Name

Gas

12.02.2019 23:04

Idi ti u pm. kako u svemu morate naći razlog da s... protiv države a garant ništa ne radiš u tom svom' životu...

Name

Re

12.02.2019 23:51

Svaka cast na originalnosti i svako dobro u zajednickom zivotu! Bravo

Name

Vulkanizer

13.02.2019 07:05

Bas tako, spasavaj se druze

Name

Odgovor Gas

13.02.2019 07:46

Idiote nepismeni covjek je napisao ispravan komentar . Prije bih rekao da si ti uz vladajucu partiji pa pises po direktivi i nista ne radis.

Name

Wodolija za Gas

13.02.2019 08:01

Gas, nemoj se uzbuđivati, vulgarnost je osobina primitivnih ljudi. Osim toga RS nije država, nego obično ekonomsko udruženje domaćih kriminalaca. Kada to shvatiš, učinio si mnogo u svom životu.

Name

Vjeruj

13.02.2019 09:21

Tako je..