Srbački SDS darovao paketiće

U okviru proslave pravoslavne Nove godine, Opštinski odbor Srpske demokratske stranke u Srpcu danas je organizovao tradicionalno druženje i tom prilikom novogodišnjim poklon-paketićima obradovao djecu svojih članova.

Republika Srpska 13.01.2019 | 16:45
Srbački SDS darovao paketiće
Poklone je uručila predsjednica Mara Cvijanović – Delević, koja je članovima ove stranke, ali i ostalim građanina opštine Srbac čestitala dolazak srpske Nove godine.

„Djeca su naše bogatstvo i budućnost Republike Srpske. Moramo se potruditi da im obezbjedimo normalne uslove za život u našoj zemlji. Jer, ništa nema ljepše i vrijednije od osmijeha na licima zadovoljnih i sretnih mališana“, kazala je predsjednica SDS-a Mara Cvijanović – Delević, nakon svečanog uručivanja poklona najmlađima sugrađanima.

U srbačkoj opštini, kako saznaje BN, nema euforije za doček pravoslavne Nove godine. I ovoga puta izostao je organizovani doček na otvorenom u gradu, a ni u većim ugostiteljskim objektima nema organizovanog slavlja sa rezervacijama.

Mladi će pravoslavnu Novu godinu dočekati u kafe-barovima i kafićima, a razlikovaće se samo po tome što će ugostiteljski objekti biti otvoreni cijele noći.

(BN/S.K.)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Naravno

13.01.2019 16:11

Nastao iz naroda i rastao sa narodom.Zalice generacije za SDS-om,samo jednog dana kada izadjuniz ovog ludila crvenog.Kakav narod moze birati za svoje predstavnike Lukaca,Spirica,Tegeltiju,Majkicku,Kosarca,Petrovica.Samo lud narod.Dodik i djelem djelem al ovo oko njega sa Cvijanovickom na celu je ravno paranoji.Zalice generacije i kajati se znog cega nisu uz SDS

ODGOVORITE
Name

re

13.01.2019 18:18

Dok to docekamo, nece nas ni biti. Vidis da je opsta bjezanija iz RS. Ostaju samo starci. Propast nasa.

Name

Poslednji kineski car

13.01.2019 18:56

Kakav je sada SNSD, takav je nekada bio SDS, a isti kao oni će sutra biti neko treći. Kada je vlast u pitanju i kada se dočepaš vlasti, nema druže promjena, sve je isto, za narod naravno.

Name

re. Poslednji

13.01.2019 19:33

1000000% tacno. Mi smo propali kako god, i ko god trenutno bio na vlasti. Jednostavno vecina naroda je pokvarena, ljigava, potkupljiva i sklona izdaji za svoj interes. Jer i ova vlast, kao i bivsa nije pala sa neba, nego je iz naroda dosla. Iluzorno je ocekivati da ce se pojaviti vlast koja je moralna, postena, a apsolutna vecina naroda sljam i bitanga. Mi smo propali totalno, samo se jos koprcamo u ovom zivom blatu.

Name

Sanja

13.01.2019 19:13

Zivjela nam nasa djecica a i nasa predsjednica!

ODGOVORITE
Name

Bravo

14.01.2019 16:31

Svaka cast za Maru i OO SDS Srbac.

ODGOVORITE