Nisam ja šišao travu na "Etihadu"!

Pep odgovorio navijačima Liverpula. . .  Menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, ekspresno je odgovorio na optužbe koje stižu iz Liverpula o tome da je trava na dan meča sa "crvenim" bila previsoka.

Fudbal 09.01.2019 | 13:45
Nisam ja šišao travu na "Etihadu"!
Portal "Anfield Wrap" je optužio "građane" da su svesno ostavili visoku travu kako bi onemogućili brzu pas igru ekipe Jirgena Klopa.

"Nisam mogao da poverujem prvo koliko je visoka trava na stadionu Mančester sitija. Na koliko god da su je šišali, deluje mi da su imali samo jednu stav na umu, a to je da spreče brzu pas igru. To je bio teren a la Pep Gvardiola da zaustavi takvu igru. To vam najviše govori o tome kako se Mančester siti priprema za svaku utakmicu", rekao je jedan od novinara sa portala "Anfield Wrap".

Šef održavanja terena na "Etihadu", Li Džekson, se samo nasmejao na ovakve optužbe.

"Najgora lažna vest koja se pojavila ikad", poručio je preko Tvitera.

Priča je stigla i do menadžera Sitija Pepa Gvardiola koji je na originalan način odgovorio na optužbe.

"Nisam ja šišao travu! Ne određujemo mi kakav će biti teren. U svih deset godina koliko sam menadžer trudio sam se da oba tima imaju fer uslove. Pitao sam ranije u Barseloni da se tereni navodnjavaju zbog uslova, ali ovde ne moram jer stalno pada kiša. Nisam se nikad bavio trikovima. Liverpul želi da igra brzo, mi želimo da igramo još brže. Moramo da poštujemo pravila igre, ja nikada ne razgovaram sa ljudima koji održavaju teren. Jesam na početku sezone, ali iz mnogih razloga. Međutim, imam toliko toga o čemu moram da brinem, da mi trava i ne pada na pamet. Nikad nisam okrenuo nekog da zahtevam da teren bude takav i takav. Želimo da pobeđujemo na najbolji mogući način", izjavio je Gvardiola.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar