Džoni Dep krajem januara snima film u Srbiji

Poznati američki glumac Džoni Dep doći će, krajem januara, u Beograd, kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

  • Magazin
  • Zabava


Zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantasticne zveri" u Japanu je započeo snimanje filma, koji se bavi životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Ciso", navodi Blic.

Depov agent je boravio krajem decembra u Beogradu, kako bi dogovorio detalje snimanja filma i njegovog boravka u gradu sa srpskim delom ekipe, rekao je izvor lista.

Dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smešten u luksuznom hotelu u centru grada, gde će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. Još uvek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu.

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu. Prvi put je bio 1992, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice.

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.