Princ Albert zavodi red: Rusi - napolje iz kluba!

Rusi lete na ulicu, Klinsman od januara vodi Monako! Funkcije dobijaju još neki članovi kraljevske porodice.

Fudbal 29.12.2018 | 00:00
Princ Albert zavodi red: Rusi - napolje iz kluba!
Smučilo se više i princu Albertu od Monaka da gleda posrtanje ovog kluba u francuskoj Ligi 1, pa je najavio korentie promene za prve dane iza nove godine, čim prođu božićni praznici.

Najpre, prema informacijama iz Francuske, odleteće najviše rukovodstvo oličeno u vidu ruskog tajkunaDimitrija Ribolovljeva i potpredsednika Vidima Vaslijeva koji će biti smenjeni u januaru. Protiv ovog prvog, inače, francuske vlasti već vode istragu o korupciji, a sudeći po rezultatima Monaka u poslednje vreme svima je jasno da je klub svetle tradicije pušten niz vodu zajedno sa trenerom Tijerijem Anrijemkoji se muči da izbori opstanak.

Kada pomenuta dvojica budu napustila Stadion Luj II, Monako će odmah dobiti novu upravu. Jedan neimenovani kanadaski biznismen trebalo bi da preuzme kontrolni paket akcija kluba iz Monte Karla, a on će u upravljačku strukturu, naravno uz dogovor sa čuvenim princem, dovesti Jirgena Klinsmana.

Legendarni Nemac, koji se proslavio i kao igrač i kao selektor Pancera, proveo je jedno vreme u igračkoj karijeri upravo u Monte Karlu, pa će i srce igrati značajnu ulogu na novom zadatku - da se Monako hitno podigne na noge.

Pored Klinsmana funkcije u klubu očekuju i princezu Stefani od Monaka i njenog sina.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar