Nemate pravo da izigravate sudiju

Ifet Feragat, advokat Davora Dragičevića, danas se javno obratio ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču od koga je zatražio da ne iznosi netačne informacije i na taj način utiče na ishod istrage povodom ubistva Davida Dragičevića.

Republika Srpska 24.12.2018 | 11:03
Nemate pravo da izigravate sudiju
Feraget se obratio Lukaču povodom rasprave koju je on imao sa poslanikom PDP Draškom Stanivukovićem u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

– Kao ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske koji, prema Zakonu o policiji i unutrašnjim poslovima, rukovodi ministarstvom, podsjetiću Vas na okolnosti koje su dovele do neadekvatne istrage teškog ubistva Davida Dragičevića. Darko Ilić, načelnik odjeljenja za organizovani i druge oblike teškog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske je, zajedno sa patologom prof. dr. Željkom Karanom iz Banjaluke i drugim prisutnim licima, na pres konferenciji održanoj 26.03.2018. godine u javnost iznio potpuno netačne informacije i na taj način bez ijednog dokaza kriminalizovao Davida Dragičevića na osnovu nezakonitih dokaza pribavljenih od strane pripadnika MUP RS – naveo je Feraget.

David nije bio nakroman

Feraget je rekao da su sve optužbe sa konferencije do danas su potpuno demantovane jer je utvrđeno da David nije bio narkoman, da nije 18. marta 2018. godine oko 3 časa izvršio krađu u kući porodice Rađen u naselju Lauš.

– Ne postoji niti jedan validan dokaz da je David uopšte bio na tom mjestu, pa samim tim da se nije “zadesno” utopio u Crkveni, a sve ovo je potvrdio i Osnovni sud u Banjaluci donošenjem rješenja kojim je odbijen prijedlog za produženje pritvora Alenu Kukiću)! Nakon toga na toj konferenciji Darko Ilić je iznijeo zaključak da ne postoji osnov sumnje da je David Dragičević ubijen nego da se radi o zadesnoj smrti tj. utapanju u potoku! Gospodine Lukač, zašto se niste zapitali otkud Darku Iliću pravo „da izigrava tužioca i sudiju, da priča o nekim krivičnim djelima koje do sad ni sud nije završio ni kvalifikovao – upitao je Feraget.

Dodao je da je nakon te famozne konferencije za štampu Lukač Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci dana 29. marta 2018. godine podnio Izvještaj o smrti Davida Dragičevića.

– U njemu ste naveli da ne postoje elementi krivičnog djela te ste od tužilaštva, potpuno nezakonito, tražili donošenje naredbe o neprovođenju istrage jer ne postoji osnov sumnje da je u pitanju krivično djelo nego se radi o zadesnoj smrti! Gospodine Lukač, zašto se niste zapitali otkud Vama pravo “da izigravate tužioca i sudiju, da pričate o nekim krivičnim djelima koje do sad ni sud nije završio ni kvalifikovao”? – rekao je Feraget.



Protesti

Prema njegovim riječima već inicijalna faktografija predstavljala je osnov sumnje da se u ovom radi o otmici i teškom ubistvu, a Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci je naredbu o provođenju istrage donijelo tek nakon 100 dana protesta gospodina Davora Dragičevića i građana Banja Luke i nakon izvještaja Anketnog odbora.

– Gospodine Lukač, mislim da je i Vama jasno da svi oni koji su dali “podršku tom nesretnom čovjeku zbog svega što je urađeno njegovom djetetu” (podršku su dali i ambasadori zemalja članica EU u BiH) samo traže odgovornost za sve one (kojima ste Vi kao ministar nadređeni) koji su na opisani način (na konferenciji za štampu) iznijeli stvari bez ijednog dokaza i nemojte misliti da ih zbog toga nećemo smatrati odgovornim jer, kako ste upravo Vi gospodine Lukač rekli, “niko nema pravo da mješa bilo čiju djecu u bilo šta i desi li se šta bilo čijem djetetu (i David je Davorovo dijete) nikom neće biti oprošteno svak će odgovarati za to” – istakao je pomenuti advokat.

On je rekao da je već 26. marta 2018. godine bilo jasno da je David Dragičević lišen života pod nejasnim okolnostima.

– Vi ste ipak od tužilaštva tražili neprovođenje istrage čime ste lično doprinjeli neprovođenju blagovremenog i djelotvornog postupka istrage o teškom ubistvu Davida Dragičevića, na koji način je grubo prekršen član 2. Evropske konvencije o ljudskim pravima. Zbog toga je neophodno utvrđivanju odgovornosti svih pripadnika MUP RS koji su na bilo koji način doprinjeli pokušaju zataškavanja ubistva Davida Dragičevića jer samo tako će, kako sami kažete, “stvar koja se vodi mjesecima koju radi tužilaštvo na kraju dobiti svoju kvalifikaciju i znaće se šta je istina”, odnosno samo tako je moguće da će “to biti priča koja će se završiti tamo u organima ove Republike i gdje treba da se završi ili ove države ako neko sutra hoće da preuzeme taj predmet neka ga preuzme i neka ga radi”, kako ste i sami izjavili u Narodnoj skupštini Republike Srpske – napisao je Feraget.

Pravo da pretjeruje

On je dodao da na osnovu svega navodenog Davoru Dragičeviću pripada i pravo da pretjeruje kada “iznosi kvalifikacije o tome ko je ubica i saučesnik u ubistvu Davida Dragičevića” jer samo provođenjem djelotvorne istrage je moguće demantovati gospodina Davora Dragičevića i otkloniti sumnju u moguću povezanost pripadnika MUP RS sa ovim slučajem (dakle istraga koja će, između ostalog, obuhvatitit i istragu o samoj tzv. istrazi).

– Obzirom da je MUP RS, još uvijek, uključen u istragu ubistva Davida Dragičevića zbog svega navedenog Vas molim da u javnosti na iznosite netačne informacije koje utiču ili mogu uticati na tok i ishod ovog postupka – zaključio je na kraju Feraget.



(BN/Srpskainfo)

Komentari / 152

Ostavite komentar
Name

Rodoljub

24.12.2018 10:08

Bravo advokate ! Veliki respekt i naklon do poda sto ste na putu pravde i trazenja ISTINE. Hvala vam sto ste senangazovali da istrazite ubistvo nevinog momka. HVALA IFETE !!!

ODGOVORITE
Name

N*1

24.12.2018 10:20

AFERIM IFETE ....!

Name

Sudija

24.12.2018 10:39

Jes mu ga sve kako treba napisao, čitao sam integralno pismo ima na N1, prosto rečeno bilo je izuvanje iz čizama, Lukač je svojim postupcima to i zaslužio.Zna se šta treba da radi minister MUP-a , jel iko Lukaču toj Krnjeuškoj "pametnici"rekao da se postavlja kao strana u sporu , a ne bi smio tako.

Name

MILAN

24.12.2018 10:46

Lukac je organizovao ubistvo narko dilera Cubrilovica u Banja Luci u kuci njegovog kuma Djuradja Regodica gdje se krio Cubrilovic.Tom prilikom iz stana kuce prije dolaska tuzioca je nestalo 4 miliona evra i 160kg cistog kokaina koji sada Lukac preko Darka Ilica i njegovih inspektora Bojana Karanovica i Kremenovica dila i rastura i prodaje po klubovima u Banja Luci Opiumu,Drami,Fabrici,Smuggleru gdje je diler Filip Culum!

Name

PATRIA

24.12.2018 10:51

OVO JE ZA NORMALNOG COVJEKA PROSTI DOKAZ DA REP. SRPSKOM VLADAJU NAJGORI KRIMINALCI, POCEV OD PREMIJERKE I BURLETA, DO SITNIH, NEODGOVORNIH, NEPISMENIH I NEOBRAZOVANIH CUVARA REDA I ZAKONA. REP. SRPSKOM VLADA BEZAKONJE STO I SLIJEPAC VIDI! JAVNO OBRACANJE ADVOKATA, GOSPODINA IFETA FERAGETA JE STRUCNO OBRAZLOZENJE CINJENICA, ADVOKATA, KOJI ZNA STA JE POSAO I PREDANOST SVOME RADU! R E S P E K T ZA ADVOKATA!!!

Name

Kapa

24.12.2018 11:02

Gdin.advokat.. hvala Vam do neba ,želim Vam dobro zdravlje i da uspijete u slučajevima: Dragičević i Memić..

Name

Mirsada

24.12.2018 11:17

Kako je lijep ovaj Ifet.

Name

Mihajlo

24.12.2018 11:26

Svaka ti cast ljudino.

Name

Terminologija

24.12.2018 11:42

Sve su prilike da je sve tačno navedeno osim termina 'netačne informacije'. Informacija je samo jedna i jedina; ostalo su sve podaci, vijesti, navođenja i obavještenja, što može biti netačno, neblagovremeno, nejasno i nepotpuno.

Name

neko

24.12.2018 11:55

Problem u zemljama Balkana je to što političari misle da mogu sve npr da su sudije,tužioci,kriminalci,,da zakon za njih ne važi a da mogu druge da osudjuju bez ikakvih posledica ...

Name

OVO

24.12.2018 12:09

Ovo je onaj sto radi istragu istrage, a ne istragu ubistva.

Name

Nobilo

24.12.2018 12:09

A sta to naprica, kolega?

Name

VRS-RVI

24.12.2018 12:10

Bravo za advokata !! Prava covijek i poznavalac svoga posla!!! Svako ko ima i GRAM mozga isto ima misljenje kao advokat!!! Samo bezboznici i sektasi vijeruju lopurdi lukacu , karanu , ilicu , burli i biserki... Svako normalan bice na strani Istine i Pravde, bice na strani svi oni koji su izgubili zivot od strane aktuelnoga rezima kome nista nije sveto sem "moci" i sile, nivca!!! Nicija nije do zore sijala, bog vidi sve.. a sto nas narod kaze Bog nije macka!!! Pravda za Davida i Dzenana i sva nerjesena ubistva u BiH!!! Kad vidim da se burle bori za RS meni BiH sve draza i draza!!! Kontra efekat ... e... biga!!!

Name

pres

24.12.2018 12:43

Zašto je Čubrilović zamijenio Stevandića na režimskim medijima?

Name

Mery

24.12.2018 12:49

SVAKA VAM CAST I VELIKO HVALA !

Name

Proka

24.12.2018 12:53

Lukac je na celu mafije koja je dobila zadatak da bioloski unisti Srbe zapadno od Drine,napravi zivot nemogucim kako bi se sto vise ljudi iseljavalo i napustalo RS..nema drugog objasnjenja za postupke ovog nenarodnog zlocinackog rezima.ubijaju djecu.iskacu iz zbunja i reketiraju vozace.prodaju drogu.udaraju poreze i akcize.udaraju ljudima na ognjista zbog rtrs preplate.

Name

Miso

24.12.2018 13:03

NIKAD JACA REPUBLIKA SRPSKA I NJENE INSTITUCIJE, SAMO DO OSAMOSTALJENJA I SLOBODE. IDEMO DO KRAJA, PUKOVNICE.. SAMO ZOVI!

Name

Ja

24.12.2018 13:13

Bravo Gospodine Feraget. Pravda za zvjerski ubijeno dijete. Pravda za Davida

Name

Re Proka

24.12.2018 13:27

Proka, salzem se s vama. Ja isto sve vise i vise uvidjam da je evropskoj uniji (namjerno malim slovom) u cilju da od nas napravi Meksiko (po uzoru na SAD) tako sto ce omoguciti da se sve institucije upravo uruse i da ne uspostave demokratske tekovine i vladavinu prava. Imaju jeftinu radnu snagu, ono sto ni Vatikanu nije uspjelo u smislu iseljenja na ovim prostorima, nestanka i i utapanja sa drugim nacijama, a mogu i da nas ponizavaju kako smo nerazvijeni iako svako ko zna nasu istoriju zna koliko smo svojom kulturom doprinjeli ne samo Evropi nego i covjecanstvu. Zapitajmo se zasto su nase arhive uvijek prve bile bombardovane i unistene u smislu kulturnog unistenja. Nemojmo biti naivni i misliti da su recimo Meksikanci toliko slabi i da kod njih vjecno mora biti haos, rasturanje droge, otmice i slicne stvari nego nekom s vana koji to podspjesuje itekako odgovara to stanje. Nas narod na ovo nije navikao i ne znam samo kako misle koliko cemo njihov nerad na nasim prostorima trpiti. Za sta primaju platu i ko ih je birao da odlucuju u nase ime? Nisu izabrani od naseg naroda ovi u Briselu sto o nama odlucuju. Ovo sve uvidjaju i Bosnjaci i Hrvati, da su nam svima ovu sudbinu zamislili. Dobro su nas proucavali, pogledajte koliko samo njihovih ambasadora govori nas jezik i kako imaju informacije o nama, a ne cine nista da bilo sta promjenu. To je cist fasizam!

Name

??MIŠO!!

24.12.2018 14:34

Ne razumijem se u činove i titule, šta ga je Pukovnik, jel to kad neko pukne, tako ga zovu?

Name

Re ?? MISO

24.12.2018 15:10

STA GOD DA ZNACI, CUVAJ SE!

Name

re Milan

24.12.2018 15:48

Milane ili već kako se zoveš, smanji malo popicu Vrbas "160kg cistog kokaina "

Name

Za Mišo

24.12.2018 16:12

Ne možete vi Davoru pera odbiti. Možete mu se samo napušiti... To vas žulja, jer je Lukač obični "desetar" a ne pukovnik. Nije on prošao kraj pukovnika.

Name

Nissm Verovao,

24.12.2018 19:16

da je Dragicevic predšolske na stranu iskamista ; samo da bi studio režim. ; to ti je pa ujkine politika ( budale odselitev se u Zagreb , ukoliko več njihovu politiku izvolite.

Name

Nissm Verovao,

24.12.2018 19:16

da je Dragicevic predšolske na stranu iskamista ; samo da bi studio režim. ; to ti je pa ujkine politika ( budale odselitev se u Zagreb , ukoliko več njihovu politiku izvolite.

Name

Hm

24.12.2018 19:21

Pa on je Bog, a ne samo sudija. I on i njegova mafija ce svima da nam odlucuju ko moze da zivi, a ko ne, ko se moze autom zgaziti i tako dalje. Zato cemo mi svi odavde da odemo da u nekoj sretnijoj zemlji djecu radjamo. A on neka svoju ubija pet puta ako hoce. Nasu vise niko nece!!!! Nisu se 90te prezivile da bi nas sad ovo snaslo.

Name

Domi re miso

24.12.2018 19:44

Miso po.....simi takav glup!j....bo te pukovnik takva glupa!

Name

Mm

26.12.2018 08:43

Tako je Feraget..idemo do kraja da urusimo rs..alah je jedini bog a muhamed njegov poslanikkkkk idemo do kraja davideeee

Name

BOKI

24.12.2018 10:09

Bravo gospodine Feragetu.Rekli ste istinu u lice tom ubici Lukacu.

ODGOVORITE
Name

Press

24.12.2018 11:01

Da li ce Predrag Ćeranić ikada objasniti ono svoje famozno ubistvo koje je najavio desetak dana prije ubistva Davida Dragicevica.

Name

Minidtre

24.12.2018 11:04

Nije ti draga istina.

Name

Ministar

24.12.2018 12:11

Istina je samo jedna, i uvijek ispliva. Sto ste tako nervozni, Ifete?

Name

Dok Holidej

24.12.2018 15:17

ta bagra je sama sebi davala činove i ordenje i na kraju zužila Republiku i sad izigravaju patriote . za rerpubliku se brinu ko konj kad prevrne kola.

Name

Re

24.12.2018 16:33

Sada ce gospodin Izmet razvuci istragu par godina i nista nece dokazati,ali Zaraditi debelu lovu...

Name

E

24.12.2018 19:20

lukaču ,Rudonjs ,Biserka i svi polupismeni drotovi da smijete počistili bu vi Trg.. ali prpa zna Davor šta radi i zašto se bori... zlotvori ,trc..

Name

Misko

24.12.2018 10:12

Pa sta ce lukac, naucio u rodnoj Krnjeusi da vedri i oblaci pa odlucio da jednom zavlada svijetom.

ODGOVORITE
Name

Re

24.12.2018 12:34

Jadan ti, ko ti je kriv sto ti nisi iz Krnjeuse? Sto si tako zavidan?

Name

Re Re

24.12.2018 13:46

Zna li neko na kog lika iz crtanog filma nas Lukac podsjeca? Ovaj pogled smo gledali vec kod nekog negativca. Mislio sam da je Skeletor iz Hi Mena, demon iz druge dimenzije i najveca prijetnja mira u Eterniji.

Name

Realista

24.12.2018 10:12

Ministar Lukač da ima imalo trunke morala bi podnio ostavku odavno a ne ponovo da obnaša funkciju ministra. Ne mora biti kriv nizašto toje jednostavno moralna praksa, jer se njegovo ime provlači kroz razne kriminalne radnje, nepoštovanje zakona itd. Naravno, da niti on niti kompletna vlast nema morala niti empatije prema građanima, ovoje odavno prešlo sve granice, njihovaje sreća što je jako puno mladih ljudi otišlo u inostranstvo ili planira ići a oni su kritična masa ljudi, onih ljudi koji se bune i koji prave sad haos u Francuskoj.

ODGOVORITE
Name

Haha

24.12.2018 12:12

Eto ti si moralan.

Name

RE REALISTA

24.12.2018 12:35

A gdje si vidio da se „boss“ (šef mafije“ nekome izvinjava i odstupa sa funkcije?!!!!

Name

Profesionalnost pre svega

24.12.2018 10:15

Bravo za gospodina Ferageta.

ODGOVORITE
Name

Aha

24.12.2018 13:11

Pitaj Nobila! Haha

Name

Ratko

24.12.2018 10:15

Sve logicno, ispravno izreceno, samo advokate ako imas decu drzi ih podalje od Crkvene, ovaj bandit ima svoje na svakom cosku.

ODGOVORITE
Name

Re tarko

24.12.2018 10:37

Ali i lukac ms decu pa iti njegovi pa nek dobro razmislijel ko drugome jamu kopa sam u nju upada. A Likac vec polako klizi.Kaze ako njegovom djetetu neko udari cvoku pa koje Davida mucio i ubio.Sad se bojis za svoje djete ali ti si tome doprinjeo ne ono.I sad snosi posljedice oca svoga tebe..Doveo si do toga se plasis za svoje djete.ja mislim da netrebas jer niko nije toliko bolestan kao ti i tvoji da to mozete nekom uraditi a uradili ste Davidu.Onda bi neko drugi bio isto cak i gore smece od vas a to ovi ljudi nisu.Da imas imalomorala i danisi kriv skino bi ljagu sa sebe i sa svog djetetazbog kojeg se toliko bojis.Pohapsio onog koje kriv aline ti to stitis krijesbranis pokrivas. Zato sam si sebi napravio ovo sto jesi upropastio si zivot porodice Dragicevic a vidim i svoje porodice .Pa ako imas morala imalo pohapsi koga treba ako nusi kriv bices heroj ovako si samo niko i nista. Ljudska mizerija.

Name

re Ratko

24.12.2018 12:38

Veliki bi mu bio zalogaj. Udavio bi se. Nebi mogao to progutat. E zato nesmije ni pomišljati na to. Tu mu je siguran poraz-nesmije! On to zna.

Name

svetozar

24.12.2018 10:16

Oni mogu šta hoće, ovo je privatna država i tuje sve moguće, ali pošteno je nemoguće.

ODGOVORITE
Name

MILAN

24.12.2018 10:33

Lukac je ubica i psihicki bolesnik.Na pocetku rata je bio snajperista u Armiji BiH i pucao je po srpskim civilima oko Bosanske Krupe.Postoji mnogo svjedoka njegovih suboraca iz Armije BiH koji o tome pricaju!

Name

MILAN

24.12.2018 10:37

Lukacu ko je ubio Sijana u septembru ove godine kod cije kcerke Nastasje je Olivera Bosancic cura Filipa Culuma 24.03 sakrila svoj mobitel koji je koristila u noci 18.03 kada je David nestao??? Lukacu da nisi mozda ti naredio da se ubije Sijan???

Name

645

24.12.2018 11:21

LUKAC JE DEBELO UPLETEN U KRIMINAL, VJERUJEM NJEGOVU UMJESANOST U UBISTVU DAMIRA OSTOJICA MOMKA KOJI SE NI CEGA I NIKOG NIJE PLASIO,KOJI SE NIJE DODVORAVAO VLASTI SA VELIKOM LAKOCOM SE MOZE SMATRATI DA GA JE VLAST ELIMINISALA NA CELU SA LUKACEM GLAVNIM I ODGOVORNIM ZA SAV KRIMINAL U REPUBLICI SRPSKOJ...

Name

Re Svetozar

24.12.2018 12:55

Mogu sta hoce zato sto mi, narod, cutimo i nista ne poduzimamo. Zato se i pretpostavlja da takvo ponasanje prihvatamo. I tako ce biti sve dok se narod ne probudi . Ali bojim se da to nece tako skoro biti..nazalost.

Name

Re re svetozar

24.12.2018 13:05

E sto im se cuuuti, na trgu posebno.

Name

Milan

24.12.2018 10:16

Prestani se zauskakivati zato sto samo ispadas smijesan jer su puno vece face od tebe poput Nobila rekli da se radi o scenariju protiv policije i tuzilastva. Kad si toliki strucnjak sto ne branis Dudakovica ili Orica. Zato sto si anonimus i zato idi vodi ostavinske rasprave i nesto sto znas a ovo se iz aviona vidi da je montaza.

ODGOVORITE
Name

Ratko

24.12.2018 10:24

M;ilane, zar ne vidis da si jedan od deset koji ne podrzava pravednu istragu, ali i blagovremenu. Znaci 10%, verovatno bi i rezultat izbora bio takav ili slican da nisu pokradeni.

Name

Pz

24.12.2018 10:27

Samo ISTINA I PRAVDA.

Name

Re

24.12.2018 10:35

Milane, nisi ubjedljiv. Covjek je sve argumentovano rekao. Shvatam da neki ljudi ne mogu biti objektivni, pa tako ni ti.

Name

Golub

24.12.2018 10:35

Feraget je COVJEK,GOSPODIN! Za razliku od potkupljivog Nobila koji prica onako i onoliko za onoliko para koliko mu se stavi u dzep! Svi to vrlo dobro znamo! Gdje zavrsi onaj dodin i lukacev MILIONCIC? A sto se tice MONTAZE,e tu je lukac i njegova druzina nenadmasni, hahaha,i jako providni! Cuti i pokrise!!! Eto lukaca!!! Gospodinu Ferageti svaka cast,skidam kapu!!! Pravda i istina za Davida!

Name

Hm

24.12.2018 10:43

Jel to Milan Tegeltija.

Name

MUP. RS

24.12.2018 10:50

Stoko režimska, čovjek je stručnjak za razliku od korunpiranog Nobila.

Name

Sloboda-sinergija prava

24.12.2018 10:59

Veliki čovjek, gospodin Ifet, bio je dio Advokatskog tima, gdje se upoznao sa činjenicama o mučkom ubistvu nedužnog momka, kao i ostalim malverzacijama, počev od "ključnog" pressa. On je jedini advokat u cijeloj BiH, gdje je zakonodavno-pravni i sudski sistem privatnog karaktera, koji je stao iza ovog slučaja i slučaja Dženan, a na stranu istine i pravde. Neka ga dragi Bog čuva na ovim društvenim stranputicama, a ujedno sa grupom PzD, te svim istine i pravde vapećim narodom. Brojni su, na žalost protiv, međutim svi roditelji, normalni, razumni i pravi rodoljubi, okrenuti su samo istini i pravdi, radu budućnosti naših porodica. Inače, možemo se svi takvi kolektivno iseliti, jer život nema smisao bez istine, pravde i svih sloboda zagarantovanih u svakom civilizovanom društvu, jer je 21.vijek.

Name

RE MILAN

24.12.2018 11:58

STO JE TO NOBILO FACA? ZATO STO JE PRIJATELJ SA DODIKOM, JE LI? NOBILO JE SVOJIM IZDAJNICKIM POSTUPKOM IZGUBIO UGLED ZA SVA VREMENA. ON JE PRAVA SLIKA VECINE ADVOKATA KOJI SARADJUJU SA OBJE STRANE I ,KO DA VISE U NJEGOVU KORIST IZJAVE,. SVI ZNAMO DA SU ADVOKATI NAJVECE KURVE NA SVIJETU. IFET JE IZUZETAK I SVAKA MU CAST.

Name

Re

24.12.2018 12:55

Ajde pojasni "montažu".

Name

uh

24.12.2018 10:17

Al ti ga Feraget zabiberi , moj Lukaču kabadahijo.

ODGOVORITE
Name

ADVOKAT

24.12.2018 10:31

Lukacu ubico blizi ti se kraj! Pravda za Davida!✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊.

Name

ADVOKAT

24.12.2018 10:39

Lukac je na pocetku rata bio Alijin bojovnik snajperista koji je pucao po srpskim civilima. Psihopata i ubica koji u slobodno vrijeme puca i ubija zivotinje u lovu!

Name

Lukac

24.12.2018 12:04

Polahko, bolan. Spremno je sve!

Name

Advokat

24.12.2018 10:19

Ne prestaju napadi na mup srbske tuzilastvo i ministra, aj ti fino u federaciju i tamo soli pamet.

ODGOVORITE
Name

re Advokat

24.12.2018 10:30

Ne zaboravi da Lukačev partijski šef hoće po svaku cijenu da uđe u vlast na novu BiH.

Name

Cccccccccc

24.12.2018 10:31

Po cemh soli sta ima ovde PRAVNO NEJASNO..procitaj ponovo..Sto se bojis istine i cinjenica..hoces pravnu drzavu ili privatnu..ODLUCI SE ...LICEMJERU.

Name

re

24.12.2018 10:41

Ministar je ponosan, svi ga "vole".

Name

!!!

24.12.2018 13:11

Po ovakvim konstatacijama da se radi o neprestanom napadu na ovog i onog, razmisljam koliki bi se moron moralo biti, pa povjerovati u takvu glupost? Zamisli situaciju da je ministar Lukac mr. pravnih nauka, a onako nastupi prema Stanivukovicu? Trebalo bi da PDP u nekom kontekstu u skupstini podsjeti na situaciju kad je Perica Bundalo bio ministar MUP-a i podnio ostavku iz razloga sto se neko veoma ruzno nasalio na manifestaciji povodom obnavljanja "Ferhadije" da ne opisujem sta je uradjeno, jer me kao Srbina zaista bilo sramota. Po meni je bilo dovoljno da se "taj" adekvatno kazni, Da li je i sa koliko kaznjen, zaista neznam. Tadasnji ministar je kao moralan covjek odstupio sa portfelja, a koliko vidim, ovi se jos i narugase sastavljajucu ovu vladu. Taman "recimo" da je Lukac u ovom slucaju nevin, isuvise je javnost uzbudjena, sa ogromnim nabojem da bi ostavka bila nesto najmanje i najnormalnije. Pravda za Davida! Kao legalista ocekujem da ce ministar Lukac sad pred nekim "ozbiljnim" sudom da podnese tuzbu protiv gospodina Ferageta i da ce suceljavanje da bude javno.

Name

re !!!

24.12.2018 13:53

Bravo.

Name

Za re

24.12.2018 14:42

Nema od toga ništa, od sučeljavanja, kao što svi znamo nekima pod kapu i u obraz stane svašta

Name

re advokat

24.12.2018 14:56

Ifet Feraget je iz Banja luke i do rata je u njoj živio i radio, stara banjalučka porodica, ti idi odakle si došao , Ifet je na svome seljačino primitivna

Name

RE

25.12.2018 06:18

GOSPODIN PROFILA IFETA FERAGETA JE DOBRO DOSAO U SVAKU SREDINU. SA TAKVM SE LJUDIMA IDE NAPRED.

Name

Bane

24.12.2018 10:24

Ipak će klupko početi da se odmotava.

ODGOVORITE
Name

Feder

24.12.2018 10:24

Ovaj Lukac ima lopovske oci i oci kriminalca,sumnjiv tip.Vjerujte dace dobro popusiti nakraju.

ODGOVORITE
Name

Pederu

24.12.2018 12:14

Lukac je jedna ljudina i divan covjek. Puknite dusmani.

Name

XL

24.12.2018 10:26

GOSPODINE FERAGETU PUNO VAM HVALA NA VAŠIM LJUDSKIM I ISKRENIM POSTUPCIMA I OVOM PISMU. MINISTROVO DRSKO OBRAĆANJE U SKUPŠTINI JE BILO KATASTROFALNO I NEPRIMJERENO NI OBIČNOM ČOVJEKU A KAMO LI TAKOZVANOM MINISTRU KOJEM VIŠE NIKO NE VJERUJE NITI GA POŠTUJE.

ODGOVORITE
Name

To

24.12.2018 12:29

To je advokat, koji svoje pare opravda. Nema za dzabe ni kod babe. Istraga sve brza od kako je on tu. Bas kao kod Memica...

Name

NN

24.12.2018 10:32

Ovde svaka budala daje sebi pravo da glumi i tužioca i sudiju i da tumači zakon tako je u zemlji bezvlašća ovo i neliči ni na državu ni našta.

ODGOVORITE
Name

Pravi

24.12.2018 12:27

Pravi Davor novu drzavu, vidjeces ljepote i pravde.

Name

Boki

24.12.2018 10:36

Bravo Ifete. Dole korumpirani i narko ministar Lukač. Istina i pravda samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

@Роки

24.12.2018 10:44

Сви да одговарају за заташкавање и прикривање доказа, за изречене лажи и све умјешан у вођење овако лоше истраге која је требала бит рјешена за махинално 7 дана а Лукач каже води се још истрага а сад ће година дана од убиства. Па само брисање камера је до 10 година па набра ли би сви бар 200 година за умешаност у прикривање доказа и лошу истрагу . А тек после истрага ко је убио и ко је наручио убиство. А ту је кочница , ко је наручио. То могу да ураде само странци и истражитељи и судови.

ODGOVORITE
Name

Igor

24.12.2018 10:46

Ovako treba nastupati . Samo gole cinjenice , jasno i glasno . Ponavljati to po 1000 puta na svakom mjestu pa i na trgu , u skupstini , medijima ... Davor Dragicevic da prestane sa davanjem rokova i izjava kojima samo svoj polozaj otezava. Sretno do pravde i pitanje da li ima jedan castan Srbin advokat da se prikljuci ovoj lavovskoj borbi protiv ubica . Nije valjda da nema ?!

ODGOVORITE
Name

re

24.12.2018 13:46

Nažalost, budi siguran da nema,malo je časnih Srba, a advokata ni govora, sami muljatori, igraju na obe strane, imam iskustva, to je profesija koju nebi nikad odabrao, vole ljudi novac i to je porok, čast onima koji nastoje da ostanu korektni?????

Name

profesionalac im

24.12.2018 10:51

Sah mat Ministre !!!!

ODGOVORITE
Name

Zorana

24.12.2018 10:57

BRAVO IFETE I HVALA!

ODGOVORITE
Name

Ana

24.12.2018 10:58

Ovakvi ljudi ulijevaju nadu da nije sve trulo u ovoj nasoj drzavi i trebali bi da budu uzor mladim ljudima i djeci.Hvala gospodine Ifet Feraget!

ODGOVORITE
Name

Борис

24.12.2018 11:00

Овај министар је умијешан у убиство Ђинђића, ја вам кажем.

ODGOVORITE
Name

RESPEKT

24.12.2018 11:27

Nije Djindjica ali nekog drugog od ne davno, jeste sigurno.

Name

Dodo

24.12.2018 11:03

E sad će mu reći - ćuti Ifete, ti si musliman bla bla... Ovo je istjerivanje srpske pravde, ti ne da se mešaš. Takvi smo vam mi eto...

ODGOVORITE
Name

Za dodu

24.12.2018 12:11

E bas tako bi dodo rekai, ali njega niko vise nedozivljava i njegove rijeci. Ifet covjek, ljudina, profedionalno, iskreno, zacno, svaka rijec na svom mjestu. I mema se tu sta reci, sjde demantuj njega Lukac. Pokuso si se istresti na Drasku pa dobio samarcinu, a zasluzio si pet. V a jde faco nabudzena stani ispred majke pa nju demantuj, pa oci bi ti iskopala i ima pravo ona brani MRTVOG SINA. Monstrume ti si lagao da je lopov i narkoman, ti, ti, sotono i tvoji podanici, Srami se, srami se, ako imas i trun obraza i ti i svi oko tebe.

Name

B luka

24.12.2018 11:07

Sve pohvale advokatu Ifetu na njegovom predanom radu,znanju i ljudskosti. Želim mu uspjeh u svakom predmetu koji vodi,a posebno u slučaju ubistva Davida Dragičevića kojeg su ubili pa lažno optužili. Pitam se kako mogu u opšte raditi i funkcionisati kakav su zločin počinili dali imaju miran san,ako im to nije rutina samo. Ifetu sve najbolje u životu. PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

Zoran

24.12.2018 11:12

Ne vrijedi to njima govoriti sve dok se teroristicka stranka zvana SNSD ne zatre.

ODGOVORITE
Name

Ovo

24.12.2018 11:19

Ovog Ifeta majka jednom radja, ovo nigdje na svijet nema. Kako mu je zao srpskog momka.

ODGOVORITE
Name

RE Ovo

24.12.2018 12:51

Slažem se sa Vama. Prije Memića nisam znala za ovog čovjeka ali prvi put kada sam ga saslušala, odmah me oduševio. Vidi se da je čovjek stručan ali prije svega pošten i da ulaže i u znanje i u karakter. Jednostavno zrači. Drago mi je što se zauzeo i za Dragičeviće, to može samo hrabar čovjek. Sve najbolje!

Name

ljudstvo

24.12.2018 11:20

Ifet je ostao uz covjeka,kad su drugi,,srbi,,odustali bojeci se za vlastiti pakas..mislim da sam bio jasan.

ODGOVORITE
Name

Dragutin

24.12.2018 11:22

A vi kao ne izigravate sudije nema sta sve niste govorili i iznosili sve na hipotetickoj osnovi raznim nagadjanjima tvrdite da zanate i ko je ubica pa kad znate vasa je duznost da kazete inace ce te biti saucesnici ili u prikrivanju zlocina..

ODGOVORITE
Name

MILUTIN -DRAGUTINU,

24.12.2018 14:51

Prvo naučiti kako se piše "će te", onda donositi stručne zaključke.

Name

STOJAN

24.12.2018 11:22

Sto vise prilazi istina, to ja sve ljepse zvati se Lukac. Istina je samo jedna. Zivot dajem za pukovnika. I jos jedan veliki plus za njega, ako ga Feraget prozuva. Bravo!

ODGOVORITE
Name

Uros

25.12.2018 03:27

Bravo!!!!

Name

Ljilja

24.12.2018 11:32

Bravo gispodine Feraget✊✊✊.

ODGOVORITE
Name

Za ljilja

24.12.2018 12:48

Jest samo samostalna RS bez nato... dzaba napadate... idemo do kraja!!!

Name

banjalucanka

24.12.2018 11:34

Ma bravo Gospodine. U pravom trenutku, da ih opomenete i stavite na mjesto koje im pripada. Neka shvate da sluze narodu ili neka se uplase za svoje gu..ce, jer oni nista drugo ne razumiju. Postavljanje Lukca na mjesto ministra MUP sve je reklo i o ubistvu i Dodikovim malverzacijama zbog cega ga Lukac drzi u saci...sve smo shvatili ako smo htjeli. Hvala naizmjerna.

ODGOVORITE
Name

Laki

24.12.2018 12:00

Ko prica ruzne price o svojoj zeni i o svojoj drzavi ,taj pod hitno treba posetit doktora.

Name

ratko

24.12.2018 12:16

A može ko da mi objasni kako je upšte došlo do toga da se desi to baš nesretnom Davidu.Desilo se ndaj bože nikom.

Name

Ratko

24.12.2018 12:28

Laki, sve je manje onih koji lose pricaju o svojoj drzavi i o zeni, a sve vise onih koji ne pricaju nego napuste i jednu i drugu.

Name

Za Laki

24.12.2018 12:46

Pa vidis kako se potpisu i odmah znas da je problem dublji, tj. hormonski. Premalo muskara u Banjaluci a Dodik neda migrantima da dodju.

Name

banjaluka

25.12.2018 13:23

hvala svima koji su na strani slabijeg, uvijek se u ljudima probudi onaj prkosni inat kad je ugrožen neko ko ne može da se brani, i na koga su uperene danas cijevi, na svoj narod, velika sramota je ovo, nikad nisam bila na trgu kao podrška, priznajem ali se sad stidim, baš smo prevareni.....

Name

Iskren

24.12.2018 11:51

Svaka cast za Gosp. Ifeta.....

ODGOVORITE
Name

Bravo

24.12.2018 11:55

Ovakvih nam advokati trebaju... Pravda nam treba. Svaki krivac, bio on cistac ili predsjednik drzave, treba da odgovara za nedjela. Sacuvaj Boze ovoga i ovakve advokate. Oni su nam nada u bolje sutra i nada da ce pravda zaviriti u svaciji dom: postene nagraditi, a nepostene kazniti (do njihovog 11.koljena). Ako Bog da?

ODGOVORITE
Name

Branci

24.12.2018 12:07

Bravo. Svala čast. Ipak ima ljudi.

ODGOVORITE
Name

MILAN

24.12.2018 12:08

Osilila Dodikova perjanica,Lukac!Nevaspitan,drzak,kao i njegov Veliki gazda!Stanivukovic ga je pobedio u svakom slucaju.Samo neka Dodikove perjanice nastave u bahatom maniru, kao Lukac na skupstini, polako ce poceti da gube svoj autoritet i na kraju nogdaun!Samo napred posteni,pametni i mladi poslanici!Tako se brani RS i stvara klima normalnijeg zivota u RS!Mic po mic!Srecno!

ODGOVORITE
Name

Qw

24.12.2018 12:09

A jesi me rekao svaka cast.

ODGOVORITE
Name

Bejha je propago projekat

24.12.2018 12:13

Za ovo što govori Feraget nema ni jedan dokaz.Tri istrage- dvije policijske i istraga tužilaštva nisu našle ništa što bi ukazivalo da je riječ o nasilnoj smrti niti da je smrti prethodila otmica.Oni koji se sjećaju početka slučaja sjećaju se da je iz krugova onih koji su organizovali proteste dolazila optužba je pokojnog Davida Dragičevića ubio sin jednog policijskog funkcionera a kad se ispostavilo da mali ima samo 10 godina,više ga nikad nisu spomenuli.Onda su iz istih krugova lansirane i ostale verzije - da nije htio da diluje drogu za policiju i da je zato ubijen,da je otkrio šverc oružja i da je zatio ubijen a krug "saučesnika" u nepostojećem ubistvu je stalno proširivan uključujući predsjednika republike i predsjednicu vlade. Tačno je da je na prvoj konferenciji za štampu nepotrebno saopštena informacija da je pokojnik opljačkao neke stvari iz kuće.To su mogli da prećute iz pijeteta prema pokojniku ali to nije razlog ... Sve bitno što je rečeno na toj konferenciji i u kasnijim saopštenjima policije niko nije na valjan način doveo u pitanje.Ta smrt je zadesna prihvatio to neko ili ne.

ODGOVORITE
Name

X

24.12.2018 12:25

Upravo tako.

Name

Re:

24.12.2018 12:32

"Tri istrage- dvije policijske i istraga tužilaštva nisu našle ništa što bi ukazivalo da je riječ o nasilnoj smrti niti da je smrti prethodila otmica". U tomei jeste problem: Institucije ne rade, tj. rade za krimose i ubice. "Doci ce SUDNJI DAN: lopove ce posteni zamijeniti. i bozijim zivotom to ce se zvati. Past ce vatra na sve izdajnike -mac nad njima i nasljednicima njihovim visi i Bog odredice kada ce na njih pasti." Cekamo i radovacemo se odluci Bozijoj!!!

Name

re

24.12.2018 13:02

David je ubijen, sve rečeno na konferenciji je porečeno video zapisima. I ako bi retardirane ubice voljele da je drugačije, evolucija ide naprijed, ne možete od naroda praviti majmune. Ministar je oličenje nekulture i neobrazovanosti, uvrijedio je sve građane svojim govorom na skupštini. Svaka čast gospodinu Ifetu, pravda uvijek pobjeđuje, ubice brod vam tone.

Name

Wodolija

24.12.2018 13:06

Zato svi iz MUP i iz vlade RS nastoje da zataskaju ubistvo, zato sto je zades? Ili zato nestaje dokazni materijal , zato sto je zades? Po dosadasnjem odvijanju istrage je cak i lakoumnom laiku ocigledno da se tu o rganizovanom ubistvu radi a ne o nekakvom zadesu. Zato "Bejha" , objektivno je za ocekivati da ce organizatori zavrsiti iza resetaka. To politicko skrivanje ubica nece trajati vjecno. Uvijek ce se naci neko ko je tu ipak bio izigran. Zasto bi onaj koji je ukrao dokazni materijal lezao u zatvoru, a onaj koji je organizovao ubistvo da bude na slobodi? "Bejha propali ste" ,mali advokat i mali konobar su ipak inteligentniji nego se moglo ocekivati, zar ne?

Name

Re bejha je propago

24.12.2018 22:58

Zadesan je tebi botovski mozak.

Name

još

24.12.2018 12:15

Krenete od: Hotel Banja luka....ulaz u grad,vlasnici Lukačević...mali tu radio i čuo svašta....kopajte dalje....on ,Lukač sve to zna,...Rudonja ga samo štiti...jer i ovaj o njemu svašta zna.... Nije zabrana slučajna....Rudonja saučestvuje....

ODGOVORITE
Name

Re jos

24.12.2018 12:51

Pukni, ako si zavidan!

Name

1945

24.12.2018 12:24

IFET FERAGET JE VELIKI ČOVEK I JOŠ VEĆA NADA ZA MALOG ČOVEKA. NAKLON DO ZEMLJE.

ODGOVORITE
Name

Dada

24.12.2018 12:52

Sto nije rjesio nista za Memica u Sarajevu?

Name

ratko

24.12.2018 18:51

Vodi ga kući

Name

Re Ratko

24.12.2018 23:00

Vodi i ti one Supcine koji su ubile Davida svojoj kuci

Name

Nostradamus

24.12.2018 12:51

Bravo gospodine Feraget a gospodin Lukac treba da zna da ni on niti bilo koji pojedinac ne cini ni Mup Republike Srpske ni bilo koju drugu instituciju u Republici Srpskoj. Republika Srpska nije ni Milorada Dodika niti je Republika Snsd.

ODGOVORITE
Name

Pa

24.12.2018 13:01

Sto ga onda napadate, ako nije vazan?

Name

komsija

24.12.2018 13:00

Svaka CAST ADVOKATU a sramota svima koji stalno zure da sakriju sta su uradili, Sva BAGRA sa prve Pres konferencije sa svojim izjavama sve vise zapetljavaju i postaju ubice ili kriju nekoga, bice vrlo tesko dokazati ili nekog prisiliti da prizna, Ko tjera Lukaca da sa tom nervozom i itim prostackim tonom trazi pravdu? PO mome oni bi trebali dase izvine toj porodici i da o toj temi samo nesto kazu ako ih sud pita. ZIVIO ADVOKAT.

ODGOVORITE
Name

legija

24.12.2018 13:07

Svaka čast ovome čovjeku.Ima ljudi koji se ne mogu kupiti kao ove naše papčine.Daće bog da dođe istina i ova gamad odgovaraju.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

24.12.2018 14:08

Advokat bi mogao upoznati svog klijenta sa činjenicom da neke njegove izjave nisu "preterivanje", već krivično delo.

ODGOVORITE
Name

Sa Strane

24.12.2018 23:02

Mogao bi tebe neko upozoriti da i ti svojim odobrsvanjem i cutnjom nereagovanjem podrzavas ubistvvo i silovanje ovog narodZadnjo 20 god. I vise.

Name

Bero

24.12.2018 14:10

Zna li neko šta je onim što je imao nik Nepismena Slavica M.?

ODGOVORITE
Name

Ma

24.12.2018 15:14

Ma tolko se ljudi ovdje optuzivalo, jer svaka budala komentarise i optuzuje bez dokaza. Shvati to kao dim (p.ckin dim).

Name

I ja se pitam...

24.12.2018 18:00

I meni nedostaje onaj sa nepismenom Slavicom M. Da nije i on "zadesno", posto se vise se ne javlja??? Ili je otisao u Njemacku?

Name

Trla

24.12.2018 14:15

Trla baba lan, da joj prodje dan. Ovaj Ifet pricao, a prdio dodje mu na isto. Samo sto pricu naplati, a prdi za dzabe. Jednako smrdi.

ODGOVORITE
Name

Kanada

24.12.2018 14:35

Bravo gospodine Feraget.Tako se postuje profesija .Lukac je psihopata I kriminilac I da iole postoji vladavina prava , vec odavno bi bio iza resetaka. To sa pravne tacke gledista a sa moralne trebalo bi mu se desiti isto sto I Davidu- Crkvina. Vise je nego ocigledno da je umijesan u Davidovo ubistvo. Znao je taj mafijas sta se sprema Davidu. Sasvim moguce da je jedan od organizatora otmice I ubistva samo nije ocekivao ovakvu reakciju roditelja I javnosti. U pravno uredjenim drzavama , ovo ubistvo bi bilo rjeseno za dva dana, a umijesanost ministra policije se ne bi mogla ni zamisliti a kamoli desiti.U svijesti javnosti I ljudi koji obavljaju takve poslove tako nesto je toliko daleko od realnosti da bi se moglo uporediti samo sa ruznim snovima. Nazalost , u RS je to svakodnevno prisutna stvarnost.

ODGOVORITE
Name

re

24.12.2018 21:00

Upravo tako kako austrijanci rijese ubistvo za dva dana,sestrica Darebubamare

Name

Viki

24.12.2018 14:38

Kako mup može reći za nekog da je narkoman a nema ga registrovanog kao takvog i nikad momka nisu uhapsili ili zatekli da koristi za ličnu upotrebu ili da vrši preprodaju druge, strašno mrtva usta ne govore..

ODGOVORITE
Name

18

24.12.2018 15:38

Odgledaj film "JUŽNI VETAR",možda ti neke stvari budu jasnije

Name

re Viki

24.12.2018 16:01

Nije tačno da ga nemaju registrovanog 11.Juna 2017 godine je pretukao 4 maloljetnika na Banj brdu kod Banja Luke tom prilikom je dobio krivičnu prijavu 28 Februara ove godine, i sam Davor je na Trgu Krajine govorio da je uživao marihuanu, što ima dokumentovqano u MUP RS.

Name

Re re Viki

25.12.2018 07:27

Ma nije tacno brate mili. Potukao se sa G.J. koji je zbog tuca od ranije "registrovan" i nije maloljetnik. Optuznica je podignuta protiv Davida 30.marta tj. kad je vec bilo opstepoznato da je mrtav. Optuznicu je podigao jedan takav kao ti - kukavica i podlac. Mrtva usta ne govore, al ziva vam nece dozvoliti da svaljujete na Davida ono sto nema veze sa istinom.

Name

Miroslav

24.12.2018 15:27

Ovam izgleda slabo ide posao pa hoce malo promocije na silu. Nema druze od toga nista. Idi bjjjaazzi.

ODGOVORITE
Name

Srbin

24.12.2018 15:33

BiH definitivno crkava!

ODGOVORITE
Name

Boki

24.12.2018 16:26

Bravo legendo Advokat samo polako i potaman...

ODGOVORITE
Name

Lukac

24.12.2018 16:29

Ubica i siledjija! Stanivukovica je izabrao narod, a Lukaca nije. Lukac je naimenovan ponovo u ministra od mafije kai sto je on, Rudonja, Biserka i sekta SNSD. U tome i jeste razlika, Lukac nema pravo da se siledjijski odnosi prema poslaniku Stanivukovicu ili bilo kom drugom. Njegova sama pojava i govor ukazuje da se radi o ubici, teskom mafijasu.

ODGOVORITE
Name

NENA

24.12.2018 16:32

PRAVDA ZA SVA ZATASKANA UBISTVA

ODGOVORITE
Name

M.R.

24.12.2018 17:05

Ocigledno neobrazovan i jos nepristojno drsko ponasanje ministra koji radi protiv NARODA. Pitam se, a sto ste gos. Ministre jos uvijk na usluzi naroda.

ODGOVORITE
Name

Galeb

24.12.2018 17:31

Svaka cast gospodine Feragat veliki ste covjek i velikog Znajna i profesionalnosti Cuvajtese zlikovaca sve su spremni da urade samo da zastite svoj kriminal ,nije tajna nikakva da sva vlast u RS je kriminalna i da sva RS pociva na kriminalu i to treba pokazali svijetu

ODGOVORITE
Name

ratko

24.12.2018 18:40

Ajde vladane božiću pusti tv hayat (bn tv) draško treba šofera

Name

Radovan III

25.12.2018 08:10

Ako je gospodin Karan izvršio obdukciju a nema licencu za to, koje je izdao naredbu da on to uradi?To advokat ni u jednom momentu ne pominje, a svaki tužilac i sudija ima listu lica koja su ovlaštena da rade taj posao.Znači neko bi morao da odgovara za naređenje da Karan izvrši obdukciju, ne samo karan kao izvršilac nego nalogodavac koji je ovde ključan.

ODGOVORITE