Vozio 245 km/h, 30 dana zatvora

Hrvatski državljanin (34) uhapšen je danas zbog nasilničke vožnje na auto-putu Šid - Beograd, gdje je vozio 245 kilometara na čas.

Srbija 18.12.2018 | 16:44
Vozio 245 km/h, 30 dana zatvora
On je priveden u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici, gdej mu je izrečena kazna od 30 dana zatvora i novčana kazna od 120.000 dinara, saopštio je MUP.

Takođe mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Srbije od devet mjeseci.

Policija je, tokom redovne kontrole presretačem, zaustavila audi hrvatskih registracija kojim je upravljao 34. godišnji hrvatski državljanin.

On je, kako navodi MUP, vozio 245 kilometara na čas na dijelu puta gdje je brzina kretanja ograničena saobraćajnim znakom na 130 kilometara na čas.

Izvor: Tanjug

Komentari / 22

Ostavite komentar
Name

Neka Neka

18.12.2018 16:18

Pa nek drugi put misli

ODGOVORITE
Name

Odgovor Re

18.12.2018 16:38

Slazem se da ga treba kazniti Ali 30 dana zatvoru da nije malo previse osim toga Milorada ne bi trebalo pustiti iz zatvora jer nonstop vozi izmedju 200 i 300 sam je rekao. Zasto on nije u zatvoru jel taj zakon nevazi za politicare.

Name

Re

18.12.2018 16:51

Zato sto je on seljak iz Bakinaca, a to se na njih ne odnosi...

Name

Srbin Do Izbora

18.12.2018 17:06

Bilo gdje u Svijetu za ovaj prekrsaj u saobracaju,izuzev ako je ta voznja stvarno bila nasilnicka i proizvela nesrecan slucaj,sramno i potpuno bezvezno je ljude tjerati u zatvor sa kriminalcima.Jeste to brzina polijetanja aviona na pisti,ali treba imati na umu da su to i auta koja nelice na Jugu i Stojadina.Kojekakvi ministri za sve i svasta i njihove konkubine pod rotacijama bukvalno prolijecu i brze,,,pa nista-NAZALOST.

Name

Re: Srbin Do Izbora

18.12.2018 17:50

Свашта се ти налупа! Возачку си купио 100%, јер да си био само на теоретској обуци, знао би да ово што си писао нема везе с везом! Ти би чекао да овакав дивљак побије људе на путу, па да се онда каже да је крив, је л'?! Возила под свјетлосним и звучним сигнализацијама имају предност у свакој, али у свакој ситуацији! Ни то ниси научио! Ти си за то да се штокакве "баје и бајице" дувају у Аудију с 250/сат, а онда га некаква "Шкодица" с дупло јачим мотором пресретне и свјетлосним сигналима покаже ко је "баја", па му овако одеру и од леђа и од џепа. Али, слабо ти познајеш и то. Свака част пресретачима, а овај дивљак ће имати у затвору редовну дневну шетњу, па нека табана 250/сат на кружној стази.

Name

Neka

18.12.2018 18:34

Ne vjerujem da ce drugi put misliti, jer takvi su nepopravljivi. 30 dana je malo da bi se promijenio. Ovo je teski prekrsaj koji je ugrozio zivote ljudi. Informirajte se preko interneta kakve su kazne u svijetu. U mnogim zemljama se auto oduzima na licu mjesta i tjera na prodaju, plus novcana kazna, kazna zatvora, psihijatrijsko lijecenje i oduzimanje dozvole.

Name

Re neka i oni ne sto pise cirilicom

18.12.2018 18:54

Ti sto se oslovljavas sa neka de mi reci u kojem si ti to svijetu Bio pa sve znas ja zivim u tom svijetu pa jos nisam cuo za takav vid kaznjavanja koji si ti nama predstavio. Naravno vozila Pod rotacijom su hitna pomoc ,vatrogasci nadrkani politicari nemaju pravo da divljaju kada idu na veceru sa ljubavnicom. Koliko vidim vas dvojica bi najsretniji bili da se vrati osmanlijsko carstvo pa da pocnete ljude nabijati na kolac.

Name

Svijet

18.12.2018 20:01

to Re neka i oni ne sto pise cirilicom /// A gdje si TI to bio u svijetu? Ocigledno bi i ti ovo isto radio, a kada ti dijete bude zgazeno, onda ne kukaj. Informiraj se malo po internetu, nek ti ne sluzi samo da ovdje piskaras. U Italiji, Svajcarskoj, Francuskoj oduzimaju vozila. A ti svadbuj po 12-ti put zajedno sa tvojom bracom Turcima. Ali za tebe je magarac.

Name

Probajte To,

18.12.2018 20:22

izboriti po hrvaškim cestama, pa če te videti.

Name

Srbin ,do Izbora

18.12.2018 20:26

Greska,Sofercino teoretska...Ja svoju vozacku nisam kupio,vec sam polagao sve ispite i to poodavno u vrijeme bivse drzave.Kilometara imam u rikverc vj.vise nego vi Gosp.teoreticaru.Taj komad papira nije uslov dobre voznje,jer i u to vr.sam vozacku polagao kod alkoholisanih,manje vise nodgovornih i vrlo povrsnih instruktora,sto je slucaj i danas.Medjutim,nije mi namjera da se prepucavam sa bilo kim,samo sam htio reci za vas sto to niste razumjeli,da mi je nepotrebna kazna zatvora za nekog ko je autom na auto putu 'povukao'tu brzinu i to ucinio ne ugrozavajuci nikog,tj.nenasilno vozeci(ako znate sta je to),ako je u vrijeme njegove voznje bilo saobracaja i ako je ucinio nesto cim je ugrozio te ostale ucesnike pa i da se rigoroznije kazni,ali ako nije,,,o zatvoru nema ni govora.Sramota je u 21vijeku za takve stvari gdje auta do 100km stizu za 3,3sekunde i imaju 500 i vise ks pricati takve gluposti o zatvorskim kaznama,,,SEM AKO TO NIJE NASILNA VOZNJA I AKO SE TO NE DESAVA NA AUTO PUTU.NE OPRAVDAVAM OVOG RVATA,ALI LJUDI TO NIJE ZA ZATVOR...KAZNITE COVJEKA I CAO.

Name

Re svijet

18.12.2018 21:21

Idiote kompletni ja se ne informisem na Internetu kao ti jer zivim u tom svijetu i imam se gdje informisati za razliku od tebe. Kao sto si primjetio covjek je vozio na auto putu a ne u naseljnom mjestu. Za na primjer prebrzu voznju u Svicarskoj niko ne oduzima Automobil jer to je privatna svojima ako nisi znao,dakle tamo kaznu odredjuje kantonalni sud i u pravilu minimalna je jedna mjeseca plata MPU test nije predvidjeno ukoliko nije voznja Pod uticajem alkohola ili skrivljena saobracajna nesreca. Dalje u Njemackoj na vecini dionica auto puteva nema ogranicena uopste . Neznam zasto ti uopste pisem kad si glup kao noc. Zasto to tvrdim. Izgleda da cim neko ima suprotno misljenju od tebe taj je odmah balija i musliman. Moram te duboko razocarati ja sam hriscanin a moja jedina zamjerka na cijeli slucaj je 30 dana zatvora . Mislim da bi mnogo veca novcana kazna bila korisnija stvari u odgajanju ovog vozaca odnosno udarac po novcanik je mnogo bolja skola. Ovako se postavlja pitanje sta bi bilo kada bi u svim Evropskim drzavama zatvor Bio rjesenje. Zamisli koliko bi sada na primjer bilo Srba u Njemackim zatvorima zbog prebrze voznje.

Name

to re Svijet

18.12.2018 21:51

Glupane, procitaj STRASENFERKEHRSRECHT, a ne rekla kazala. Auta se u nekim kantonima oduzimju se licu mjesta. U Njemackoj je ogranicenje 120, a samo na nekim dionicama gdje auto puteva je dozvoljena voznja bez ogranicenja. oko fabrika automobila gdje najcesce nocu specijalci vozaci testiraju auta. A predlog je da se neogranicena voznja zabrani od kako je jedan test vozac proletjeo sa 330 km/h, i cijela familija stradala. Niko ti nije kriv sto si toliko glup i neznas citati i informirati se.

Name

CH

18.12.2018 22:09

U cijeloj Svajcarskoj policija za preveliku brzinu na licu mjesta oduzima auto. U nekim Kantonima policija vraca auta kad vozac plati kaznu koja je uzasno visoka, a u nekim Kantonima kao Soloturn, Baselland, Baselstadt, policija prodaje auta na licitaciji. Ali kazne su tako visoke da se to usude raditi samo bogati, a neki gilipteri najmerno prebrzo voze po Njemackoj jer su tamo kazne duplo manje.

Name

Odgovor svijet

18.12.2018 22:23

O pimenosti nemoj molimte pricati jer je ocigledno ko je pismeniji. Dakle ovako od Stuttgarta do Münchena je odprilike 200 KM Na vise od 50 posto te dionice nema uopste ogranicenje brzine. Prema tvojoj teorije ogranicenje brzine nema oko Fabrik automobila. Njemacka je industrijski razvijena zemlja sa snaznom Auto industrijom Ali na toj dionici nemaju toliko Fabrik automobila tako da ta tvoja teorije nije bas tacna. Sto se tice One tvoje druge izjave Strasenverkersrecht ? Strasenverkersgesetz ist in diesen Fall viel mehr wichtiger. Ich bleibe bei meinen Meinung das du inkompetente Person bist. Svejedno ako ti licno smatras da je internet tvoj najveci izvor znanja ja to prihvatam i zelim ti sve najbolje u tvom daljem obrazovanju samo bih te upozorim da ne podcjenjujes neistomisljenike. Ali posto si vec procitao Strasenverkersrecht onda si vjerovatno primjetio da nigdje nije predvidjeno kazna zatvoru za prebrzu voznju. Znaci cijelo vrijeme ti pokusavam objasniti da prebrza voznju tog covjeka nije u redu Ali zatvorska kazna od 30 dana je cisto divljastvo. Sto se mene tice nemam ti vise sta reci niti imam namjeru dalje da s tobom diskutujem. Ti si jednostavno neobrazovan i zaostao u svojim razmisljanjima.

Name

+80 km

18.12.2018 22:38

Iz novina mi poznat slucaj da je jedan kroz Gothard tunel u Svajcarskoj, vozio 20 km/h, tj. +80 nego dozvoljeno i dobio godinu dana zatvora. A natjeraste me da pogledam po internetu: ne samo da Svajcarska oduzima auta nego i Njemacka, samo u Nordreinwestfallen je ove godine oduzeto 355 auta i prodato putem interneta. Prije nego sto se pocnete ruzne rijeci upotrebljavati, ipak je bolje nesto procitati u internetu i informirati se, citanje ne steti.

Name

Um i citanje

19.12.2018 00:14

re svijet Ipak bi bilo dobro sto procitati jer se obrazovanje tako stjece. A prve rijeci,idote kompletni, govori da si neoklesana sirovina. Sigurno si obrazovanje stekao u kafani uz pjevaljku sa zemljacima tvog nivoa. Da znas procitati bio bi informiran i ne bi lupetao gluposti, ne bi sebe dovodio u situaciju da se predstavis koliko si glup. I ja ti kazem da procitas. U Njemackoj isto kao i u Svajcarskoj zbog prebrze voznje oduzimaju auta i daju na prodaju. Ipak se bolje informiraj se preko policijskih informacija. Glup si upravo jer neznas citati.

Name

Re Svijet

19.12.2018 03:49

za re svijet - Najpametniji glupane procitaj: "Manchmal werden die Autos zurückgegeben, in anderen Fällen verkauft oder versteigert." Ponekad budu auta vracena, u drugim slucajevima prodata ili licitirovana. Policija ima pravo auto oduzeti pa cak i ako su pozajmljena od tate ili prijatelja. Ali ti si glup pa ne umijes se obrazovati.

Name

Petra

19.12.2018 10:28

Tako je svi trebaju da budu kaznjeni -na ulici se vise ne zna ko u kakvom stanju vozi(sve vise i vise ludaka)

Name

naruto

18.12.2018 20:11

< što prave vozila koja mogu preko 130km/h?

ODGOVORITE
Name

одлично

18.12.2018 20:11

Он се вереватно бахато понаша и.по ХР, али је тамо нечији "син" па му прилази, али је овде налетио и требало му је одрезати дупло већу и новчану.и затворску казну и ако нема да плати, одузети возило на неки разуман рок док не плати казну, а ако и тада не плати, возило продати на лицотацији, намирити казну и трошкове, а остсло му вратити. Чист пример бахаћења и дивљаштва на путу.

ODGOVORITE
Name

Dejan

18.12.2018 22:09

Treba mu naplatiti identičnu kaznu kolika bi bila u Hrvatskoj

ODGOVORITE
Name

Dejan

18.12.2018 22:10

Treba mu naplatiti identičnu kaznu kolika bi bila u Hrvatskoj

ODGOVORITE