Mektić: Dodik je molio Palmera

Dodik je Palmeru rekao da je za NATO i molio ga da Predsjedništvo ne glasa o tome već Savjet ministara! Obavještajne i bezbjednosne službe imaju sve informacije, ali ih ne smiju dati vlastima: kome će ih dati i prodati?!

Bosna i Hercegovina 15.12.2018 | 12:46
Mektić: Dodik je molio Palmera
Gostujući u emisiji Face to Face, ministar bezbjednosti BiHDragan Mektić je objasnio zašto nije otišao na sastanak kod  predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović o aktivaciji MAP-a:

- Odlučio sam da ne odemo na sastanak jer moramo sa SNSD-om da razgovaramo o tome na koji način i kako su nas doveli do ove situacije gdje smo ozbiljno zakoračili prema pristupanju u NATO. To je kad je Nebojša Radmanović(SNSD) potpisao odluku vezanu za aktivaciju MAP-a i sačinio još jedno pismo koje je uputio generalnom sekretaru NATO-a gdje je kurtoazno ali vrlo kulturno upozorio da BiH ima neku vrstu upute na putu ka NATO-u. S obzirom na to da se oni sami ograđuju, oni su i inicijatori svega - rekao je Mektić  te dodao:

 -Nikada me niko nije pozvao na bilo kakav sastanak da se konsultujemo oko bilo čega. Oni su nas ovdje doveli i sad smo im kao potrebni. Željka ne može da zove pojedinačno na takav sastanak, pa ni mene. Ako je htjela da postigne neki dogovor, trebala je zvati najodgovornije političke partije iz RS. Oni žele da postignu jedan cilj,  skinuti sa sebe odgovornost.

 Dodik je rekao Palmeru da zaobiđe Predsjedništvo BiH

- Zadnji put kad je bio Palmer, Dodik mu je rekao da što se tiče puta BiH u NATO, da tu priču guraju, ali da zaobiđu Predsjedništvo BiH. Htio je samo sebe izvući. Ja sam ubijeđen da  Milorad Dodik namjerava da manipuliše ljudima i da na taj način vlada već godinama. Predlaže Srbima iz Oružanih snaga da se povuku, a zašto se on ne povuče iz Predsjedništva - zapitao se Mektić I dodao da Dodik želi da svali “krivicu” na Srbe u Savjetu ministara ako budu glasali za godišnji plan BiH na putu za NATO,da bi opet bili izdajnici.

 Dodik je opasan jer uvijek jedno misli, a drugo radi

- Prvo je poručivao da neće ući ako ne bude zastave RS, a ušao je. Prema tome, to je njegova politika. Njega ne interesuje sudbina naroda. Tu su jaki finansijski interesi, gdje se ovlada kapacitetima u BiH.

Osvrnuo se na Dragana Čovića

- Čović se našao u toj ruskoj priči - jedino što možete je da štitite nekoga.  Primjer takvih scenarija je i Aluminij, jer tu ima interes i stranih i domaćih lica, vrlo bliskih vlastima RS, da se ovlada Aluminijem. Sve je kordinisano između HDZ BiH i HDZ Hrvatske.

Obavještajne i bezbjednosne agencije imaju sve relevantne podatke i informacije.Takvu jednu informaciju morali biste dati političkom rukovodstvu države. Ona će otići onima od kojih je sve krenulo. Nemate kome da je date. Informacija ostaje neiskorištena u obavještajnom sektoru.

Mektić se osvrnuo i na migrantsku krizu u BiH

- Da bi se BiH prikazala u jednom gorem svjetlu, kažu – pogledajte, ogroman broj izbjeglica dolazi u BiH i predstavlja ogromnu terorističku prijetnju, a 25.000 migranata je ušlo, od toga je oko 23.000 izašlo. Ti isti migranti nisu bili prijetnja dok su bili u Hrvatskoj, ovdje su prijetnja.

Na regionalnom nivou moramo raditi zajedno. Danas je puklo ovdje, sutra će tamo.

- Drago mi je što je SDS na ovakav način djelovao, prije svega u Savjetu ministara. Mi smo prepozali da je ključni problem kriminal, politička korupcija i problem u pravosuđu, željeli smo da uspostavimo pravnu državu, da uvedemo vladavinu zakona. Ne može da funkcioniše država ako nema pravne države. Biće nastavak agonije u naredne četiri godine, zaključio je Mektić.

(BN TV/Face.ba)

Komentari / 77

Ostavite komentar
Name

Za Nato

15.12.2018 11:52

Mekticu isti ste vi svi...i ti i Dodik..mi gradjani dovedeni do beznadja zelimo i Nato bilo koga i ponovo Sfori Unprofor...i komesarijate koji ce odobravati odlazak iz ove zemlje..svi nasi ljudi rade u drzavama koje su clanice Nato ....jeste mi vi neke face...

ODGOVORITE
Name

Pr

15.12.2018 12:12

Nista nam ovaj nije uradio u zadnje 4 godine, samo suplji pricu a obeco sve samo da dodje na vlast.

Name

Novinar

15.12.2018 12:23

Put u NATO je izvjesan. Samo što sada gledate ko će se opravdati pred narodom, jer ce te ga morati izglasati. Ako ga izglasa Savjet ministara (SDS, PDP i dr.), onda ćete VI biti krivci, a ako to padne na Predsjedništvo, onda je Dodik kriv. Svi ste isti, a samo se brinete kako da se opravdate pred narodom...

Name

Pero

15.12.2018 12:32

Mektiću odlazi, gotovo je. Imao si 4 godine i ništa sem prazne priče nisi uradio.Postavio si koga si htio u policijske agencije (kuma) i to nekompetentne ljude koji su putovali i obišli svijet, a borba protiv kriminala nek čeka nekoga drugoga. Nikakav rezultat niste ostvarili. Zato mislim da ti je bolje da više ovu priču ne pričaš.Vukota postavljaj mlađe ljude a ovakve kadrove polako sklanjati sa funkcija da vratite ugled kod naroda.

Name

hm

15.12.2018 13:16

Ne komentarisi kada pojma nemas o nadleznostima.Hobotnica je to! Ni jedan ministar SIPE nije otvoreno ukazao na najveci problem u sistemu kao Mektic. Sve pore kriminalnog sistwma su umrezene,tako da sve sto cinili tapka u mjestu, beznadezno stanje...Truli sistem ce se jos vise osjecati u zivotima gradjana.

Name

Za Rodju

15.12.2018 13:17

Ako ga ti ne voliš, narod ga voli. Nisi ti narod, ti si papkar iz SNSD. Mektic je dobri i pošteni covjek. Dabome, vi ste oni drugi, kojima smeta poštenje. Otkud ti znaš, da on ne smije u BL? Ja to nisam čuo. Mrs odavde!

Name

Боле за Pr

15.12.2018 13:21

A, šta je to uradio Dodik, od svega sto je obećao? Mektic je za vas pojam ljudstva. Vlast krade i placa vas, da u ime njih lajete.

Name

re

15.12.2018 13:31

Ne može ministar sigurnosti hapsiti i suditi, on može samo koristiti svoje nadležnosti u cilju poboljšanja rada policijskih agencija a nikakvu nadležnost nema kada su u pitanju sudovi. Tužno je kada se vidi da narod nema pojma kako sistem funkcioniše, sve je izmanipulisano i dezorjentisano. Je li vi narode shvatate da mi živimo u demokratskom sistemu, pa je li doista trebam objašnjavati ustroj države, je li vi znate šta je zakonodavna, sudska i izvršna vlast? Tačno je da svi ti državni sistemi imaju ogromnih manjkavosti i zato živimo ko zadnje fukare. Ne može ministar hapsiti nikoga, Tužilaštvo je najjače, ono je to koje pokreće sistem. Ima nekih pomaka ali je to nedovoljno.

Name

re za rodju

15.12.2018 13:40

Ma koji narod ga voli? Ako ti je dobar vodi ga kući i čisto da znaš ne simpatišem SNSD nikako.

Name

Draga Madlen

15.12.2018 13:43

Draga teta Madlen.Ja Sam sad u Predsjednistvu.Glavni Sam.Malo in zezam tom sarenom zastavom Al to je da im zamaglim okulare.Ima tu jedan nazovi pravnik I jos jedan koji politicki dobacuje da kafane Tito.To je jedno dva kilometra.Ovo s NATO ce ici Al mora da se plati.Jer znate vec ja volim lovu.

Name

Re Pero

15.12.2018 14:43

Nebi bilo lose da nekog ko zna priupitas ili da sam naucis ako te zanima, cije su koje nadleznosti organa bezbednosti i drugih institucija u BiH pa tek onda da komentarises. Ovako nemoj napamet da lupas.

Name

Krsto

15.12.2018 14:48

Odkuda zna i nije bio na sastanku ovaj je izgubio kompas

Name

Dezerter

15.12.2018 14:58

Ako si za nato onda si verovatno i za slanje puka RS u napad na Rusiju ili Srbiju.Pa precanski srbi su zajedno sa hrvatima klali srbsku decu po MAČVI.Nemoj mi molim te reci da ce zapadne demokrate imati razumrvanja i nece to traziti!Da je nato odbrambeni savez i da on nikoga ne napada.Budale koje ne nauce nista iz istorije ona im se surovo ponovi!

Name

pukovnija

15.12.2018 15:29

[email protected], nemoj komentarisati o temi u koju nisi upućen, pukovi u OS BiH nisu nikakve borbene jedinice, to su protokolarne jedinice koje nemaju nikakvu posebnu nadležnost osim obilazak groblja, polaganje cvijeća, RS puk baštini tradiciju i obilježava par datuma godišnje. Pukovi su pro forme a komandant puka obična protokolarna ličnost. Ovo o napadu na Rusiju je smiješno, ne zaslužuje komentar. samozvani Veliki Baja je zaslužan za aktiviranje MAP-a i to je zadnja stepenica prema NATO-u.

Name

PAPKAR

15.12.2018 15:44

!Ako ga ti ne voliš, narod ga voli. Nisi ti narod, ti si papkar iz SNSD. Mektic je dobri i pošteni covjek. Dabome, vi ste oni drugi, kojima smeta poštenje. Otkud ti znaš, da on ne smije u BL? Ja to nisam čuo. Mrs odavde! " MRS TI PAPKARU JEDAN!!!

Name

Re hm

15.12.2018 15:44

Potpisujem. Ne mozes ti Peri i slicnima objasniti da se vlast uvezala ko sitna crijevca i da jedni druge tako odrzavaju.

Name

Dnk

15.12.2018 16:32

Podrska postenom politicaru Draganu Mekticu.Imao je volju da sve promijeni i pohapsi kriminalce ali Dodikovo Tuzilastvo BIH i Bakirov Sud BiH mu nisu to dozvolili.Za razliku od Dodika koji svaki dan bar jednu stvar slaže, ja Mekticu vjerujem jer prica istinu.

Name

Критичар

15.12.2018 16:45

Овде је важније питање: "Како Мектић зна"? Ако нису прислушкивали онда лупа и лаже.

Name

Martin

15.12.2018 20:23

Budite i dalje fariseji, lažne patriote i izdajnici, a ja živim svoj život. Jedini vaš rezultat je povećanje broja Srba u inostranstvu. Ostajte zdravo!!!

Name

Dezerter

15.12.2018 20:37

Za pukovnija Nisam ja srbijanac.Ja sam Srbin.Kako si to zakljucio da sam srbijanac?Po toj tvojoj nakaradnoj gramatici onda postoje verovatno i hrvatijanci i bosnijanci.makedonijanci crnogorijanci.Nemoj koristiti rijeci za koje ne znas sta znace.Mozda su to smislili austrijanci kao uvredljiv naziv za srbe koji zive u uzoj Srbiji. PS Zivim u Srbskom Brodu u RS. Igram neku igricu sa bracom iz Srbije pa se dopisujemo na chat te stoga mi omakne poneka na ekavici.Nadam se da mi ne zameris.A sto se tice protokolarni pukova ima da idu bar svirati poginulim bojovnicima i gazijama na istocnom frontu. Al ce da idu ! NE U NATO!

Name

BHS

15.12.2018 12:00

Ovaj covjek je ljudina i karakter, bez dlake na jeziku, respekt

ODGOVORITE
Name

Re

15.12.2018 12:33

Ovaj covjek nema ni obraza ni karaktera ovaj covjek je prodo i vjeru i obraza

Name

Za re

15.12.2018 13:02

Milorad dodik sve ce uradti samo da mu amerika skine sa crne liste tamo su njegov kapital zivi bili pa vidjeli uce mo u nato a on ce ostati nez sankcija amerike e narede alste glupi

Name

re BHS

15.12.2018 13:41

To nije ni vidjelo čovjeka

Name

Re re obraz

15.12.2018 13:46

A Sta je onda sa Dodikom i Lukacem

Name

@Re

15.12.2018 15:30

Pusti vjeru, ko je odgovoran za NATO i MAP, kakva te vjera snađe.

Name

Pozdrav

15.12.2018 18:43

za gdin.Mektića a što de tiče Nato Tenkiste sve je moguće,pa NATO ga je doveo na vlast.. petljanac ,švercer..

Name

re BHS

16.12.2018 15:11

Zovi ga za kuma kad je ljudina . Vrijeme ce pokazati kako je radio , treba sa tim zivjeti pod stare dane

Name

ita ius esto

15.12.2018 12:06

PA STO NE SKLONIS RUSITELJE DRZAVE, AKO NISI ISTI KAO ONI ! TO JE BAR LAKO !

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

15.12.2018 12:35

Zato sto zakonom ne moze nikoga da smijeni jer smijenjujuci Dodika morao bi onda da smijeni i sebe. Jedino narod glasaci su mogli i trebali da smijenu komplet Snsd i Dodika. Ovako narod je podijeljen i izabrao je i jedne i druge tako da niko nikoga ne moze da smijeni. A i bilo kakva smjena bi bila samo neka prestava za javnost jer bi se ta smjena dogovorila prije smjene. A smjena znaci izbjeci bilo kakvu odgovornost bilo to kriminala korupcije pa i ubistva. Sve su to gradjani izabrali da su bili pametni pa da su podrzali Davora u mnogo vecem broju barem bi se mogli spasiti terora koju vlast provodi nad obicnim gradjanima.A vjerovatno bi se i poskupljenja izbjegla ovako dignu platu 2%a cijene 20%.

Name

Zločinačka atv

15.12.2018 18:29

Večeras zločinačka atv objavljuje još se ne zna gdje će Lukač kao stari ministar ili u Sarajevo? Ovaj kriminalni snsd bi odmah zauzimao mjesta.E pa malo će sačekati ako misli da će biti direktor SIPE.Sadašnji direktor Stanić je izabran na četiri ili pet konkursom tako da će sačekati najmanje još godinu dana

Name

Perkan

15.12.2018 18:57

Sposoban je ovaj direktor vide se rezultati koje je ostvario.Dobra metla mora nakon njega da bude i da se korumpirani i nesposobni kadrovi smjene.

Name

Mile zastavničar

15.12.2018 12:08

Krezubim paćenicima u RS-u jedna priča, NATO zvaničnicima druga, to je naš Mile.

ODGOVORITE
Name

Za Mileta razbojnika!

15.12.2018 15:46

Ako si ti krezav, tvoj problem, a daleko si dogurao. ha ha ha

Name

Kiki

15.12.2018 16:35

Mislim da nije u redu prisluskivati precjednika Bosne.

Name

realno

15.12.2018 12:09

Svaka izgovorena rijec je istina. Malo je iskrenih i postenih osoba kao sto je gospodin Mektic.

ODGOVORITE
Name

IS

15.12.2018 12:25

Daj misli malo svojom glavom

Name

realno

15.12.2018 13:30

Kamo srece da ih imamo znatno vise kao gospodin Mektic, zlatnom kasikom bi jeli. Ovako, 80% gradjana nema sta ni prstima da jede....najsiromaanija zwmlja u Evropi. Bezdusni botu!

Name

re

15.12.2018 13:43

Realno brate ti ne vidiš ništa

Name

realno

15.12.2018 14:17

Za IS i Re. Lijepo se kaze"progovori da te vidim". Vas ne zelim ni vidjeti. Sve jasno ko srebren vir.

Name

Ratko

15.12.2018 12:12

Radmanovic potpisao,a Mektic ne bi potpisao da je tada bio na mjestu Radmanovica! Ma hajte,molim vas lepo.I nema to veze da li je on potpisao ili nije.Mogao je i da ne potpise,a kada dode vrijeme, NATO ce se ponasati kao da je potpisao.Vidjeli smo kako je bilo sa referendumom u Maćedoniji.I CG su primili u NATO a da nisu ispunili niz uslova.Rade sta hoce.Ovim,SDS je poceo sa predizbornom kampanjom za 2020.Znaju,kao i mi svi,da ce BiH na kraju uci u NATO,pa onda posto se tome Dodik protivio i dozivio poraz oni ocekuju kao neki dobitak.SDS i dalje marsira starom stazom.

ODGOVORITE
Name

AAA .?

15.12.2018 14:04

Šta je Maćedonija?

Name

sratko

15.12.2018 15:33

RE AAA.? Maćedonija je dio vaskolikih srpskih zemalja

Name

Srbuj makar slamu jeo!

15.12.2018 12:16

Kome to prica Mekticu? U RS je raspad sistema normalnih vrijednosti. Nema kome reci. Sve sto razmisli svojom glavom sklonio se od najezde haosa proizvedenog od nepismenog ili polupismenog partokratskog društva. Svako normalan vidi crnu nadolazecu propast. Ko moze neka ide bilo gdje!

ODGOVORITE
Name

Podrška OBI

15.12.2018 12:20

nARAVNO DA U OBI i SIPI ima čestitih ljudi koji raspolažu sa djelovanjem tajkunsko političkih krugova da se ovlada resursima.Mektić je o tome i ranije već govorio da visoki funkcioneri HDZ u saradnji sa tajkunima iz Hrvatske hoće da dođu do nekog rudnika u Posujšu.Pa se spominjala i alumina

ODGOVORITE
Name

Ma sto?

15.12.2018 12:21

Svim politicarima treba dati lopatu u ruke da ciste snijeg. Na taj nacin bi bili od neke koristi. A oni koji su zavrsili svoj mandat jos i metlu da pociste svoje smece. Ali fotelja vruca, a napolju zima... Mandat zavrsen i zbogom. The end.

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

15.12.2018 12:32

Apsolutno tačno , Rudonja je svoju priču o patriotizmu je dokazao u toku rata....narod gnuo,a on zarađivao na švercu cigara...spasio ga je Krajišnik,kome se ovaj sad odužuje...s banderama! Zašto Radmanović ne progovara? On što god kaže laže...i to debelo,a brane ga svi oni poput Pokrića,Stevandića,Kusturice,Košarica ,S.Mitrovića i sličnih bandita koji od svega imaju debelu korist.....njegov zadatak je da uvjeri Vučića da potpiše i povuče crti razdvajanja na Kosovu,...to je između ostalog uslov koje su mu postavili oni s kojima s tajno sretao i koje kao nije želio pozdraviti.... Lažov,laže i krade i podudara narod!

ODGOVORITE
Name

Rodjo

15.12.2018 12:32

Evo opet laprdana laprda pa ti i nesmijes u Banjaluku gade narod te mrzi vise öd bilo koga neprijatelja

ODGOVORITE
Name

Reformska Agenda!

15.12.2018 12:36

Imamo sarlatane na celu drzave i institucija.

ODGOVORITE
Name

Svaka cast

15.12.2018 12:42

za gospodina Mektica.

ODGOVORITE
Name

Hasan

15.12.2018 12:51

Ne u NATo niposto , samo ukinuti vojsku ostaviti civilnu zastiti, sta ce nam vojska djaba pare trosimo, ovo poruka gradjana i snsd i sda i sds

ODGOVORITE
Name

re

16.12.2018 08:25

Sto nije tuzio SIPI vrh MUP-a RS da dila drogu? Lupez! Oni koji mu se dive neka kupe tablete za podizanje licnog IQ.

Name

Boki

15.12.2018 13:03

Prošlo je i tvoje, a vala i neka je.

ODGOVORITE
Name

Kum

15.12.2018 13:26

A vala i neka ce i vama proci.

Name

Zrno

15.12.2018 13:33

Legenda

ODGOVORITE
Name

Mogerini

15.12.2018 13:38

Mile laže kad zine ljevčanska politika obraz djon...sve kontra radi od onog sto tvrdi da neće I nemože

ODGOVORITE
Name

Romeri

15.12.2018 13:40

Mehticu mnogo priče a rada ništa istraži diploma šefova policije koje su neregularne.. prvo od njih kreni sa čistkom..

ODGOVORITE
Name

SNSD I RADMANOVIC???

15.12.2018 13:50

To se vadi baja kao djevojka mami, momak me prevario!!! Posle j.....a nema kajanja!!! Potpisali ste MAP i uvukli narod u velike probleme !!! Sami ste sebi krivi poltroni jedni tako ste i dosli na vlast uz pomoc NATO tenkova!!!

ODGOVORITE
Name

XXX

15.12.2018 13:56

SVIM KOMENTATORIMA KOJI LUPAJU ,NESTO KAO ZNAJU I PRAVE SE PAMETNIM I MUDRIM ZELIM RECI DA VAM KE PAMET PLITKA I OGRANICENA. BRAVO ZA SVE KOJI SU U DRAGANU MEKTICU PREPOZNALI VRIJEDNOST,DOBRU NAMJERU I POSTENJE. KAD NE ZNAS STA RECI,ONDA IDE ONO: SVI STE ISTI!! E,PA NISU SVI ISTI.ALI,TREBA STVARI POZNAVATI,DA BI SE RAZLIKA UOCILA

ODGOVORITE
Name

Stefan

15.12.2018 14:11

JOK PREPOZNALI U DODIKU KOJI JE POROBIO I OPLAĆKO OVAJ NAROD I DOVEO NAROD NA RUB PROPASTI FUJ I TI I ON NAROD NEVJERUJE NIKOM SVI SU LOPOVI A GLUPI TAKVI KAO TI KOJI PODRŽAVAŠ NJIHOVU BAHATOST

Name

Branko

15.12.2018 14:07

SVE NAROD ZNA DA JE ON TO REKAO ONBI PRODAO SVOJU ROĐENU MAJKU ZA SVOJ INTERES KAMOLI NAROD I REPUBLIKU SRBSKU ON SE BUSA U PRSI ZBOG PLAĆKE DOK JE MIR NEKA SE ZARATI VIDJELI BI GDJE MU JE POSLEDNJA STANICA RUSIJA TAMO IMA NEKRETNINE ON I NJEGOV SIN KUPIO IM I POKLONIO NAROD SRBSKE 5 MILIJARDI A TAJ KRIMINALAC NIKAD NIJE BIO OD RIJEČI SLUČAJ ZASTAVA FUJ

ODGOVORITE
Name

Radenko

15.12.2018 14:11

Gospodin Mektic bi to sve sredio za par njeseci sano da se on pita. Ali on kao sto kaze ne zna kome da se obrati kad svako zlo pocinje od onih koji su na vrhu vlasti.Nadam se da ce ipak Gospodin Mektic pronaci prave ljude i da ce svi koji su nas krali godinama stati ispred sudija.

ODGOVORITE
Name

Helena

15.12.2018 14:16

pa naravno da JEST DODIK ZA NATO ! ...nato ga i doveo na tenkovima i namjesta ga na izborima, nego sta nego je za svog mentora i da ne.kaže, a i da laje suprotno, to se oni dogovore

ODGOVORITE
Name

!?

15.12.2018 14:31

Ma bas nas briga za Nato, ali bezdusna pljacka gradjana, drzave, ... to je problem koji niko drugi nwce rijesavati....Mi nestajemo......

Name

КСС

15.12.2018 14:36

Свједок сам, као и многи у Бања Луци Додиковог насилног доласка на власт помоћу НАТО армаде,зато МЕКТИЋУ наш добри човече уз тебе смо па како буде.

Name

propali borac u svojoj RS

15.12.2018 14:26

Šta on sve kaže i sutradan sve dematuje kod bolesni budala od naroda i boraca RS.

ODGOVORITE
Name

@Роки

15.12.2018 14:30

У оваквој држави треба увести максимална плата висина потрошачке корпе или 1000 свра . И максималне казне за муљатор. 30% их неби остало у политици а народ би живио бар дупло боље. Сви су ми додијало.

ODGOVORITE
Name

Zastavnik Đemo

15.12.2018 14:30

Kod srba sto veca mrznja to bolje po njih koji zele da budu na vlasti... fuj fuj

ODGOVORITE
Name

Za Đemu

15.12.2018 15:57

Tako je Srbine Đemo, takvi smo mi Srbi zato nas i srbi. .)

Name

Mektic ne laze

15.12.2018 16:18

Mektic ne laze. Ha,ha,ha,ha Kakav komicar, a tek politicar. Bar nece vise lupati gluposti kao ministar

ODGOVORITE
Name

MIRKO

15.12.2018 16:51

BRAVO MINISTRE NEK SE KONACNO ZNA ISTINA A NE TUĐOM RUKOM DA HVATA ZMIJU PAMETNJAKOVIĆ DODIK!

ODGOVORITE
Name

JOVAN

15.12.2018 16:53

ZADOKUMENTUJ TO MEKTIĆU PA NEK SE ZAUVJEK ZNA KO JE PRAVI IZDAJNIK A NE KAKO ON TO KAŽE ZA TEBE I CRNADKA!

ODGOVORITE
Name

hallo

15.12.2018 17:09

U kom redu stoji ovaj u zavodu za zaposljavanje? Ma, hajde i ti na Zapad, imas veze i vezice. Ali tamo ne trebaju matorce, propale politicare, nego samo grbacu, a govor ribe.

ODGOVORITE
Name

JOVAN

15.12.2018 20:05

Vidi druze kao prvi policajac 4 godine ama bas nista nista ozbiljno nisi ni pokusao da uradis,tako da bilje suti!!Sto se tice Mileta,Spirica,Bosica i svih ostalih suvisna je prica..Alooool muka nam je od Vas vise!!!'!

ODGOVORITE
Name

Mekta Meeeee

16.12.2018 21:41

Pa je li ovaj ljaksofoni jos ziv? Hapsi Meeeee, hapsi. Ahahahaha

ODGOVORITE
Name

А

17.12.2018 08:36

Одкуд ти знаш да је он молио? Мора да су ти твоји то прислушкивали те ти знаш. Пази шта млатиш, примиче се крај сезоне. Могао би то на крају искијати као и ја.

ODGOVORITE
Name

RELJA

17.12.2018 09:02

Zar još neko može da poveruje ovoj spodobi!? Šta si lajavcu na sve Srpsko uradio za 4 godine, ništa! Tako ti se i vratilo.

ODGOVORITE