Niti jedna čaša prije vožnje

Preventivna kampanja "Niti jedna čaša prije vožnje", čiji je cilj smanjenje broja vozača u Srpskoj koji u saobraćaju učestvuju pod dejstvom alkohola, zvanično će početi danas u Banjaluci i trajaće do 31. januara.

Republika Srpska 14.12.2018 | 09:46
Niti jedna čaša prije vožnje
Akciju će realizovati Ministarstvo saobraćaja i veza, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Republička uprava za inspekcijske poslove, Agencija za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savez Srpske.

Kampanju će relizovati i jedinice lokalne samouprave i kompanija "Molson kors". 

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

возач

14.12.2018 10:44

То ће се примјењивати само на обичним биједницима, док за полицију, возаче функционера, татине синове и друге познанике то не важи као и везивање појаса, ограничење брзине и тд.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

14.12.2018 11:22

Pa naravno,sta ima od case..nagnite flasom i onda pobi po troje djece na trotoaru i nikom nista

ODGOVORITE
Name

Milko

14.12.2018 17:42

jedina korist od ovih akc8ja je sto ce policajci skupiti neku marku da proslave slavu.

ODGOVORITE
Name

Udarati kazne sto vece

15.12.2018 00:30

Treba vama svajcarska policija i svajcarske kazne, samo po dzepu i oduzimanje dozvole, pa vam ne bi palo na pamet da se glupirate. Biti pijan i popiti je dika u mentalitetu naseg naroda. A sto se tice droge to je problem u cijelom svijetu jer se ne moze utvrditi na licu mjesta. Ovakve kampanje se vode u cijelom svijetu. A kad cujem od nasih ljudi: "Kakvo je to musko koje ne pije." , boze moj, da li iko razmislja da su to potencijalni ubice. Samo se ruzi policija, kriva policija ako vas kazni za pijanstvo, za sve sto pocinite. Treba vam americka policija koja puca ako su ruke za volanom spustene, jer moraju biti visoko na volanu postavljene, kao kazaljke na satu 10 sati i 10 minuta. Policiji se mora kratko i jasno na svako pitanje odgovarati, i nikako protiviti, u protivnom, samo iza resetaka se zavrsi. Svi kukaju da nemaju para, gladni, tezak zivot, a za rakiju i duvan ima u izobilju.

ODGOVORITE
Name

alo Udarati bla bla bla...

15.12.2018 08:55

Lepo razmisljas,samo su ti primeri i ponuda, koje si navela malo ... hm. Razmisli malo.